Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ártani biztos nem fog neki.
Sziasztok,

a tanácsotokat szeretném kérni: van egy teljesen új, de másfél évig pihentetett motoros bőrruhám amit nemsokára használni szeretnék. Érdemes lenne lekezelni valamilyen bőrápolóval használat előtt, vagy ennek csak szezon végén lesz jelentősége?
Ja és még el nem kezdünk háborúzni,én csak poénkodom!
Bár,ha nagyon meggondolom igazad van!
Igen,motort is csak a Kawasaki gyárt!
Lesz egy ilyenem eladó, XL-es méretben, ha valakit érdekel. Már ha kijön a vámról végre. Remélem a héten...
Lehet, hogy erősebb L-es kézre is jó...
Kihasználatlanság okán eladóvá vált Gaerne G-king Aquatech vízálló túracsizmám. Néhány hónapig használtam robogózni, ez egyetlen helyen látszik rajta, egy picike felületi sérülés formájában. Fekete színű, 42-es lábra jó (nem kínai 42-es).
25000 Ft.
Bocsánat az le maradt. Kb L-es
Méret..? :-)
Eladó 40-es méretben egy szinte vadonatúj (talán 3x ha viselte a barátnőm), vízálló/lélegző Racer Dry Star motoros csizma..

Info: lucifer0820@freemail.hu
Eladó 40-es méretben egy szinte vadonatúj (talán 3x ha viselte a barátnőm), vízálló/lélegző Racer Dry Star motoros csizma.. Ára 18e pénz

Info: lucifer0820@freemail.hu
Az egyértelmű, mivel azért veszed, de ha nem kényelmes meg se fogod venni, hiába véd... :)
12000HUF
Helló!
Van valakinek olcsón eladó jó bőrkesztyűje?
Köszi!
Eladó egy sárga-fekete Gericke cordura dzseki. XXL-es méretű, kb 54-56-os, sportos fazon, kivehető steppelt bélés, cipzáros szellőzők lapockánál és alkaron, szűkítők a karokon. Dupla, szélálló cipzár, váll és könyökprotektor, fényvisszaverők elöl-hátul.
Nem sokat használt és minden esetben impregnálószerrel kezelve mosás után.
Ára 12ezer.
Mi az ára?
Szerintem meg eséskor védjen is valamit.

Még mindig eladó Dainese 45-ös csizma 5,000Ft-ért.
43-as, valakinek?
Továbbra is eladó, méretprobléma miatt vadiúj Shift Superstreet dzsekim.
Fekete-fehér színű, S-es méretű (kb. 175 cm/75 kg-ig jó).
Vállnál-könyöknél protektor, hátnál zseb a gerincvédőnek, fényvisszaverők, szellőzők, kivehető thermomellény, 2 külső és 2 belső zseb. Ajándék Shift vállfával(műanyag)!
18000 Ft (+posta), Bp-en lehet felpróbálni.
Sziasztok!

Vadonat ujj Airo force sisak eladó, 30.000 ft. Mérete M 57-58,szinte féláron! Akit érdekel jelezzen. További szép napot.
ELADÓ SCOTT KABÁT.. l es méret.. új ára 150 euró ...én 14 000 ért adnám.. 30 605 6883
Eladó egy alig használt Shox 2 részes, púpos, full protektoros bőrruha
S es kb 170- 180 cm magas és 60-70 kg-s emberre jó
e-mail: gudzol@freemail.hu
nem sértesz meg, teljesen igazad van
Olyat is gyártanak,ami 15-20 év múlva is az lesz?
Ducati is!