Lehet kapni nálunk.
29.990Ft .
Plexit is lehet hozzá rendelni.
Mekkora kellene egyébként?
Azért kérdezem mert van egy S méretem ami egyszer használt 20.000-ért.
Valaki tud esetleg olyanban segíteni, hogy az AGV T2 és az AGV GRID között van-e lényeges különbség. Konkrétan az érdekelne, hogy a belső kialakítás, méretezés változott-e. Elméletileg a T2-t váltotta a GRID. T2-t nem tudok próbálni, viszont jó áron hozzá tudnék jutni, csak nem merem próba nélkül megvenni, így úgy gondoltam negpróbálom a GRID-et, és ha az jó, akkor megvenném a T2-t. Előre is kösz a segítséget.
Eladó 1db S méretű Lazer Fiber D1-es sisak. (Használt)
A Lazer egykori üvegszálas csúcs sisakja. 1 évet használt.
Új ára 70.000 körül volt.
Pinlock-os, Dupla D versenycsattos.
Kiválóan szellőzik.
ÁR : 22990Ft
Tel: 06 70 246 71 50
Szélzaj normális szinten marad.
Talán egy pár %-al erősebb ha lehajtod a napszemüveget.
Nagy sebességnél jobban viselkedik mint az elődje a Lazer Vertigo .
Helyén marad , nem tolja az állát az arcodba stb.
Tágulni negyed-fél számot tágul az eredeti "szűz" mérethez képest.
És mégis honnan kéne tudniuk, hogy milyen hőmérsékleten, milyen páratartalom mellett, milyen sebességnél, mennyire izzadva, stb-stb. lesz használva, hol, hogyan lesz tárolva, miként lesz kezelve?
És nem azt mondják hogy vegyél másikat, hanem azt hogy x évig vállalnak rá garanciát. Lövedékálló mellényből is hordhatsz akár 20 éveset is (a gyártástól számított 5 év a "kihordási" ideje), csak aztán ne menjél sírni a gyártóhoz ha kilyukasztják benne a beledet...
Nagyon jó sisak. Ár -Érték arányban kiváló darab. Nekem is az van személy szerint és a páromnak is azt vittem haza. Gondolhatod hogy lekaptam volna bármilyen sisakot a polcról, nem véletlen hogy nekem is ez van.
A Lazer amúgy már bizonyított nekem nagy balesetben is!
Ma vettem egy Forma Terrain TX MX series cross csizmát!
Vannak vélemények erről a márkáról? Igaz már késő de kíváncsi vagyok