Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ma vettem egy Forma Terrain TX MX series cross csizmát!
Vannak vélemények erről a márkáról? Igaz már késő de kíváncsi vagyok
berik 50 10000 szép állapotú
shox lady 40 15000 újszerű
Így igaz. Eddig kettő " sisakot " cseréltem. Végeredmény ugyan az...
Lehet kapni nálunk.
29.990Ft .
Plexit is lehet hozzá rendelni.
Mekkora kellene egyébként?
Azért kérdezem mert van egy S méretem ami egyszer használt 20.000-ért.
Pedig a sisakot olcsóbb
Én ilyenkor a feleséget is cserélem ! / bocsi ,de ezt nem lehetett kihagyni /
Üdv!

Valaki tud esetleg olyanban segíteni, hogy az AGV T2 és az AGV GRID között van-e lényeges különbség. Konkrétan az érdekelne, hogy a belső kialakítás, méretezés változott-e. Elméletileg a T2-t váltotta a GRID. T2-t nem tudok próbálni, viszont jó áron hozzá tudnék jutni, csak nem merem próba nélkül megvenni, így úgy gondoltam negpróbálom a GRID-et, és ha az jó, akkor megvenném a T2-t. Előre is kösz a segítséget.
Na még annyi talán, hogy nálad lehet e kapni, mert a kínálatban nem láttam a weboldalon. Meg, hogy plexit lehet rá kapni másik színben?
Airoh Force mérete M 57-58 új! 30.000 ft
Senki nem ismeri ? SHOX-nál árulják !
Szép estét! Kawások,ha valaki jó állapotú bőrruhát keresne,nekem éppen lenne egy eladó,52 méret,frissen tisztítva Katayungánál
Helo! Lenne pár megmaradt holmim.

- LaZer x7 solid XLINE cross bukó nincs fél éves, 1 sérüléssel dobozában sisakzsákkal leírással, állítható sílt (S-es méret 55-56 cm) 20e
- LaZer Vertigo Flash kicsit karcos plexivel, jó szivacsokkal nincsenek kidörzsölve igényes még, (S-es méret 55-56 cm) áll résznél bogárháló 15e

Képet tudok küldeni még, bármelyikről, Posta ok!
Eladó 1db S méretű Lazer Fiber D1-es sisak. (Használt)
A Lazer egykori üvegszálas csúcs sisakja. 1 évet használt.
Új ára 70.000 körül volt.
Pinlock-os, Dupla D versenycsattos.
Kiválóan szellőzik.
ÁR : 22990Ft
Tel: 06 70 246 71 50
Szélzaj normális szinten marad.
Talán egy pár %-al erősebb ha lehajtod a napszemüveget.
Nagy sebességnél jobban viselkedik mint az elődje a Lazer Vertigo .
Helyén marad , nem tolja az állát az arcodba stb.
Tágulni negyed-fél számot tágul az eredeti "szűz" mérethez képest.
Sziasztok. Keresek protektoros bőr védőruhát 173cm 70 kg emberre. Fekete fehér színű előnybe.köszi
http://aprod.hu/hirdetes/nitro...
Sziastok eladó csizma linken található 45-46 os lábra jó.
Köszi szépen:)
Szélzajról tudsz mondani valamit? Nagyobb sebességnél hogyan viselkedik? Mennyire tágul egy idő után a mérete?
Sziasztok ! Jet 311 sisakról van valakinek tapasztalata ?
Erről a régi vicc jut eszembe:
-Haza érek letépem az asszony bugyiját!
-Olyan kanos vagy?
-Nem,csak szorítja a tököm!
Ezért nem vállalnak 5 évnél több garanciát
És mégis honnan kéne tudniuk, hogy milyen hőmérsékleten, milyen páratartalom mellett, milyen sebességnél, mennyire izzadva, stb-stb. lesz használva, hol, hogyan lesz tárolva, miként lesz kezelve?

És nem azt mondják hogy vegyél másikat, hanem azt hogy x évig vállalnak rá garanciát. Lövedékálló mellényből is hordhatsz akár 20 éveset is (a gyártástól számított 5 év a "kihordási" ideje), csak aztán ne menjél sírni a gyártóhoz ha kilyukasztják benne a beledet...
Nagyon jó sisak. Ár -Érték arányban kiváló darab. Nekem is az van személy szerint és a páromnak is azt vittem haza. Gondolhatod hogy lekaptam volna bármilyen sisakot a polcról, nem véletlen hogy nekem is ez van.
A Lazer amúgy már bizonyított nekem nagy balesetben is!
Sziasztok!
Tudna valaki véleményt mondani a Lazer Bayamo sisakról?
http://www.pinkmotors.hu/lazer...
Sehol nem találtam róla eddig. Köszi!
scott kabát olcsón eladó...14000ftért...... egyben nadrággal 19999ft.. a mez már nincs meg.... a kabát új ára kb 150 euró a mérete l es... 30 605 6883
Shark Speed-r L-es bukósisak továbbra is eladó!

http://aprod.hu/hirdetes/shark...