Keresek olyan valakit, aki MT Flux sisakot vásárolt, hogy mondja él a véleményét róla. Sisakvásárlás elött állok, de nem akarok drágát venni. Viszont a keresett sisak képről tetszik. Sajnos az üzletben nincs, majd csák júniusban lesz, és jó lenne tudni, hogy várják e addig, vagy vegyek más típust.
Kb. 38-as méretű női bőrruhát keresek egy-vagy kétrészest. Nem akarok rá sokat szánni, csak ténylegesen az olcsó érdekel. Nem baj, ha nem mai darab, de azért ne lógjon cafatokban.
Érdekelne még 36-37-es csizma is, ill. "S" méretű bőrkesztyű.
Aki esetleg tudna segíteni, az kérem küldjön az alábbi e-mail címre képet árral.
Eladnám az 58-as méretű Hein Gericke Pro Sport bőrruhámat.
200cm-es magasságik és kb 105Kg-ig lehet jó.
A ruha már nem mai darab, viszont csak 1 szezont volt használva, én vagyok az első tulaja. Jó ideje a fogason pihen.
Teljesen hibátlan, kopás, szag mentes állapotú.
Csere is érdekelhet kétrészes, bőr vagy textil ruhára is.
A lényeg, hogy sportmotorhoz való legyen a csereruha is.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Kb. 38-as méretű női bőrruhát keresek egy-vagy kétrészest. Nem akarok rá sokat szánni, csak ténylegesen az olcsó érdekel. Nem baj, ha nem mai darab, de azért ne lógjon cafatokban.
Érdekelne még 36-37-es csizma is, ill. "S" méretű bőrkesztyű.
Aki esetleg tudna segíteni, az kérem küldjön az alábbi e-mail címre képet árral.
tussory@hotmail.com
Előre is köszönöm!
5.000Ft
30 605 25 41
7.000Ft
30 605 25 41
eladó ez a szép állapotú Prexport csizma 41-es méretben
17.000 Ft
0630-605-25-41
Eladnám az 58-as méretű Hein Gericke Pro Sport bőrruhámat.
200cm-es magasságik és kb 105Kg-ig lehet jó.
A ruha már nem mai darab, viszont csak 1 szezont volt használva, én vagyok az első tulaja. Jó ideje a fogason pihen.
Teljesen hibátlan, kopás, szag mentes állapotú.
Csere is érdekelhet kétrészes, bőr vagy textil ruhára is.
A lényeg, hogy sportmotorhoz való legyen a csereruha is.
A hirdetés:
Hein Gericke Pro Sport 58
Keresnék egyrészes bőrruhát 54-es méretben szürke vagy fekete színben emberi árban kb. 45eft-ig.
Ha valakinek van ajánlata azt a balu88@mailbox.hu címre küldheti árral,fotóval.
Köszi
602 701 és valamelyik nolan típus is jó
Spyke 45-ös 36000
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Ára: 19 000,- Ft
Ki milyen nyári kesztyűt ajánl amibe nem izzadok bele és azért véd is!
http://motorosruhajav.blogger....