Szia!
Ha jól olvasom 2009-ben elütöttek! Nagyon sajnálom, remélem már nincs semmi gond?! Rajtad akkor milyen védőfelszerelés volt? Mit gondolsz "illúziók" ezek a protektorok, vagy valóban elengedhetetlen kellékei a motorozásnak?
Nagyon sok jó véleményt és tesztet olvasok a Forcefield termékeiről! Már-már komolyan arra gondoltam, hogy beruházok egy az általuk forgalmazott gerincprotektorra.
Ti mit gondoltok éri pénzt? Személyes tapasztalatok?
Eddig így állunk!
Ha gerincvédő, akkor Dainese Wave széria! Szerintem.
És ha olcsóbban akarod, akkor menj fel ide és rendelj Bécsből, 100€ felett ingyenes a szállítás. Igaz, hogy nem fekete, hanem fehér színű lesz a protektor, de ez védelmi szempontból az ég világon semmit sem számít.
Az Arlen Ness/Berik páros megbízható minőséget hoz, így ősszel egyre kedvezőbb árakon és egyre hiányosabb méretsorral. De 100-130e körül ennél sokkal jobbat nem fogsz találni.
Én a 2dik Arlen ruhámat koptatom már, de csupán azért, mert "összement" tavaly télen az első nadrágja.
Az első ruhám dzsekije még megvan, kb 7 éves, használom is napi szinten, csupán 1x kellett cipzárat cserélni rajta.
Nagyon sok jó véleményt és tesztet olvasok a Forcefield termékeiről! Már-már komolyan arra gondoltam, hogy beruházok egy az általuk forgalmazott gerincprotektorra.
Eddig így állunk!
Eddig így állunk!
nekem és a nejemnej is Forcfield van, nekem a SUB, neki L2, kényelmes, valóban jobb, mint egy merev proti. Gyakorlatban még nem próbáltuk, remélem nem is kell.
Nekem van L2 gerincprotektor, szerintem nagyon jó.
Puha, fölveszi a hátad formáját 1-2 motorozás után.
A kemény teknőspáncél szerű protektor sosem lesz olyan kényelmes mint ez.
Eddig így állunk!
Ugyan csak terdvedot meg alaoltozot hordtam toluk, de engem nagyon nem gyozott meg a marka, es indokolatlanul draganak tartom.
Protektorbol Knox-ot vennek, vagy Dainese-t, vagy Alpinestarst.
Alaoltozobol meg az Oxford olcsobban tobbet is tud, meg tobbet is bir.
A bekuldo eveken at futarkodott, mielott a kommentjet irta.
Sziasztok!
Volna egy gyakorlatilag új állapotú (még a szaga is új) OXTAR TCX Pro 2 fullos krosszcsizmám eladó. A csatolt képeken látható az állapota, tényleg hibátlan állapotú. 44-es (US 10.5) méretű, 43-44es lábra ideális.
További kérdések esetén kontakt a nick alatt.
Szerintem letörni nem fog, viszont utcára egyáltalán nem jó. (de persze kinek mi... nem vagyunk egyformák)
Olyan arcüreggyulladást kapsz benne mondjuk esti motorozások után hogy rögtön amputálják a fejed... Menet közben elég meglepő látvány amikor az orrod előtt mászkál benne a darázs..
Szép meg vagány ilyenben csapatni, de nem praktikus. (Saját vélemény.)
Sziasztok. Supermotosokat kérdezném elsősorban. Ti Cross vagy utcai bukót hordtok? Hallottam egy olyat hogy a cross bukó állrésze letörik ha betonon esel vele. Ez igaz?
Nekem Forcefield Pro L2k van, sok jót irnak róla, és nem véletlenül nyertes több éve különböző magazinokban a gyártó! Szerencsére éles körülmények közben nem próbáltam még ki, és nemis szeretném, viszont befér a bőrruha alá is. Széles, védi a teljes hátat, vesemelgitő része is van, a tépőzárjai is jók. Valamint könnyű az egész, jól felveszi a gerinc alakját, nem akadályoz a mozgásban egyeltalán.
Bőrruhát szeretnék majd jövő szenzonra venni.
Tegnap próbáltam egy 52-es Probiker PRX-4 -et, az annyira szoros volt, hogy alig tudtam felvenni a nadrágját, meg a kabát is szoros volt.
Az eladó azt mondta hogy ez így jó, de nagyon kényelmetlen volt.
185cm magas és 83kg vagyok.
Milyen 2 részes ruhát ajánlotok? Nem pályázásra kell.
Ha jól olvasom 2009-ben elütöttek! Nagyon sajnálom, remélem már nincs semmi gond?! Rajtad akkor milyen védőfelszerelés volt? Mit gondolsz "illúziók" ezek a protektorok, vagy valóban elengedhetetlen kellékei a motorozásnak?