:DDDDD igazából nem tudom... ma megnyomkodtam és hangyafasznyi bélés van benne csak.. mintha kis darabkákra szétfoszlott volna vagy nem tudom.na nem baj úgy is "push one" rendszeres majd rápumpálom a nagy vízfejemre
Ezt én úgy hallotam hogy az amerikaiak több millió dollárt öltek abba hogy kifejlesszenek egy tolat amivel az űrben is tudnak írni,az oroszok meg csak egy ceruzát vittek
Na mindegy amúgy igaz kinek mi a fontos,pl ha agv-t vesz valaki sport sisakot,tuti sisak de csak azt nyújtja mint egy sport sisak,szint úgy imádtam a shoei mat de leginkább gyorsasági sisak volt,ugye nem egy plussz szolgáltatásos túra sisak
az nzi is nyújtja ugyan azt mint egy shoei,kiveheteő bélés,bluetooth előkészítés holot sport sisak,kényelmes benne lenni,nasa fejlesztésű a bélés anyaga,páramentes a plexi én még nem bírtam belehelni,szóval mindent tud,kesztyűben is egyszerű szellőzés kezelés,stb....
Szerintem itt nem az a kérdés hogy az adott sisak megvédi-e a fejed, vagy sem.. mert egy bizonyos szint felett mindegyik megvédi. A plusz "szolgáltatások" miatt lesz/lett az a pár nagynevű sisakgyártó az etalon.
Hát az nzi jó sisak az biztos,de az ember örül hogy ha ugye nem kell kipróbálni egy sisakot,én kipróbáltam a shoei-t meg védett,de szerintem az nzi és a többi jó nevű sisak is kiálná a próbát,sokan még pl szidják a hjc fg-15 öt de tudok olyat akinek meg védte a fejét.
Sziasztok!
Suomy defender sisakomhoz szeretnék venni azt a két takaró/rögzítő kupakot amit a plexit rögzítené le. Ugyanis mind a kettő elveszett... :| Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék ilyet venni?
Jogos amit írsz. Én hosszú hónapokig próbálgattam felső kategóriás kupakot nem éppen konfekció formájú fejemre. Láss csodát világ: csak a menő márkák sisakjai passzoltak, de azok tökéletesen (Arai, Shoei, Schubert). Volt a fejemen top sisak AGV-ből, Sharkból , Suomyból és Nolan/X-lite-ból is, de már a próba is borzalmas volt.... Viszont az Airoh csúcs kupakjai megint csak passzolnak. NZI-m sosem volt, de ha egy Lorenzónak meg holmi Bautistának jó volt anno, akkor én sem vetném el... Szvsz 50k HUF felett minden egyformán véd, a többi a próbán dől el....
Nem kell nekem hiper-szuper sisak (70-es Derbi Sendahoz), de nem szeretnék használtat, és nagyon tetszik, hogy ez cross-sisak, mégis plexis.
Valakinek van ezzel vagy hasonló Worker sisakkal tapasztalata?
Te is itt kértél tanácsot, mondhattunk neked bármit. Van akinek ez, van, akinek az. Most, hogy 2 hete megvettem az NZI-t, az a legjobb? Ha valaki visszaolvas 2 hetet, csak azt látja, hogy imádod, csakaztvegyenmindenki... A kevés néha több
Senki nem mondta hogy imádom az nzi sisakot,csak most ez van volt shoeim is,és nem mondom hogy csak azt vegyen mindenki,de most per pil van aki éppen nem drága sisakot keres hanem amit meg tud venni és az nzi még van akcióban és én ajánlottam ezt a márkát,de inkább nem is szólok semmit,mindenki vegyen amit akar.
"a bélés, melyet a NASA fejlesztett ki az űrhajósok számára. Melegben hűtő, hidegben pedig melegítő hatású."
el beszélhetünk itt egymás mellé mert mindíg van aki fikáz valamit
"-3 év kemény fejlesztőmunka után a NASA bemutatja a 0 gravitációban is írni képes golyóstollat.
-a ruszkik meg 5 éve ceruzát használnak."
Szal ha valamire rásütik hogy NASA fejlesztés tuti keresem a teleshoppot nem a minőséget.
Suomy defender sisakomhoz szeretnék venni azt a két takaró/rögzítő kupakot amit a plexit rögzítené le. Ugyanis mind a kettő elveszett... :| Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék ilyet venni?
Ha valakit érdekel vannak eladó motoros cuccaim:itt tekinthetitek meg
http://hasznaltmotorosruha.hu/
Mi a vélemenyetek erről a sisakról?
http://www.worker-moto.hu/819/...
Nem kell nekem hiper-szuper sisak (70-es Derbi Sendahoz), de nem szeretnék használtat, és nagyon tetszik, hogy ez cross-sisak, mégis plexis.
Valakinek van ezzel vagy hasonló Worker sisakkal tapasztalata?
Alpinestars SP-1 "XL" 16.000
Alpinestars SP-2 "L" 16.000
Alpinestars GP Pro "L" 20.000
Shiro SH803 Boeing felnyitható sisakról valakinek van tapasztalata,véleménye?
Senki nem mondta hogy imádom az nzi sisakot,csak most ez van volt shoeim is,és nem mondom hogy csak azt vegyen mindenki,de most per pil van aki éppen nem drága sisakot keres hanem amit meg tud venni és az nzi még van akcióban és én ajánlottam ezt a márkát,de inkább nem is szólok semmit,mindenki vegyen amit akar.