Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Valaki hallott már a Tronic motoros csizmákról?Vélemény?

Köszönöm!
Üdv a klubban! Úgyanez a gondom!Egyenlőre igyekszem nem"lekönyökölni"az aszfaltra.
Hát ugyanolyat talán a Superzone-ban, ha nekik nincs, akkor szerintem sehol. Vegyél bele Dainese-t, persze párban, de vszinű, hogy a kabát bélésén alakítani kell majd.
Üdv,nektek kellene egy kis segítség.
Van egy Arlen Ness 647 Roadtrip kabátom és észrevettem hogy a jobb oldali könyökprotektor szét van szakadva,hol tudok ilyen protektort venni,mert sehol nem találok.
Köszönöm neked is a választ így könnyebb döntenem
Hát most lenne 80EFt ért akcióban de agv-ről sok negatívat olvasni na meg nekem is volt egy gp1 és akkor azt mondtam agv-t soha többet,csak az ár megfogott meg hogy felsőbb kategóriás széria meg ilyenek,de olvastam a rossi féle sisakról is olvastam pár negatívot.Akkor maradok az NZI Spyder III nál az is jó árban van most meg arról szinte csak jókat olvastam.
nekem GP Pro volt. Utáltam, huzatos volt, begyulladt a szemem, zajos volt, füldugó kellett. A kidolgozása ok volt, a fejemet a balesetemkor megvédte. Soha többet. Most vettem egy Nolant, szintén olasz.
Attól függ mennyiért. Nekem Gp-Tech Seven volt, de soha többet. Nagyon jó áron vettem, és 35e.-t adtam el NAGY nehezen. Inkább valami mást....nekem most Shark RSX van, de meg vagyok elégedve vele.
Valaki ismeri az AGV T2 sisakot,esetleg tapasztalat vele?Érdemes e ilyet venni meg ilyenek?
.....idén nem tervezem, talán jövőre....
Ha jot akarsz magadnak, akkor proba nelkul csizmat ne vegyel.
ne rontsd a boltom És nem is lesz helyette másik?
Eladó 2 db. Shoei XR1000:

link

Elvitték a motoromat....
Eladó Sidi Vertigo Corsa Air, kitűnő állapotban, 45-46-os lábra ( 46-os számozású) 35.000 pénz.
Eladó Shoei XR-1100 Hadron fényezéssel, L-es méret, plusz egy Smoke plexivel, Pinlockal. 80.000 Ft. Sérülés és karcmentes, idei vásárlás. Stílusváltás miatt eladó.
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
értem, ezt valahogy sejtettem is.
Köszönöm a válaszod!
Köszönöm szépen, nagyon rendes tőled hogy válaszoltál. Igazábol azért kérdeztem, mert postán rendelnék és így nem tudom felpróbálni.
Új Icon Merc Hero bőrkabát.

(80-90.000 Ft körül van az új ára)

Külső anyag: 100% bőr
Külső bélés: 100% polyester
Kivehető thermobélés: 100% polyamide
- 1,2 -1,4 mm vastag, erős marhabőr
- CE könyök/vállprotektorok
- puha gerincprotektor
- Opcionális: CE gerincprotektor
- rejtett duplaszál varrás az esés közben csúszó részeknél
- minden zippzár hossz egyforma a kombinálhatóság érdekében, még eltérő méretű nadrággal is

60.000Ft.

illesbela@kabelmail.de
Akkor ok,mert itt csak pár centiről van szó
ha egyszer tarkopasz vagy aztán meg olyan pumukli mint rossi régen akkor számit... de hogy 2mm vagy 3cm azt nem fogod észrevenni... max olyan lesz a fejed mint aki elaludta a haját
Az lenne a kérdésem mikor bukósisakot vásárlok számít a haj mérete,mert nekem álltalában rövid hajam van,most hosszab de nem annyira.
azt mondják érdemes egy számmal nagyobbat venni