Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valaki tud icon sisakokról véleményt mondani (saját tapasztalat) az írjon már pár sort nekem ide
Üdv mindenkinek.
Eladó használt agv rossi replika bukósisakom.
Ha valakit érdekel írjon.
eres012345@freemail.hu
Szia,

Megvan még!
Szerintem hülyeség annyira hasonlítgatni,biztos jó a shark,de a shoei-hez hasonlóan van jó pár ugyan olyan sisak márka a piacon,NZI,ICON,meg még sorolhatnám akármelyiket is veszed rosszul nem jársz és hülyeség mindíg a shoei-hez hasonlítani mert ez olyan mintha csak az lenne jó a világon más márka meg csak úgy van kompromisszumnak és kész,én ami NZI sisakot vettem van olyan jó mint a shoei.
Jó márkának tűnik, és árba is jó...Szóval a Shark bukó egy szinten van a shoei-val? Ha igen akkor nem lehet gond vele.
Szerintem nézd meg az NZI sisakokat is nagyon jó márka még van pár akciós darab jó áron

http://www.nzi.hu/termekek/lis...
Sokan szeretik. Sharkról, shoeiról ás Arairól nem hallani rosszakat....
Hello, megvan még a csizma?
Hali!
az a piros SHOT Flexor mx nadrág érdekelne
kérhetnék e-mail címet?
köszi...ezek szép meg jó adatok...

de vmi személyesebbre gondoltam shark márka kapcsán...
Tessék:

link
hali...

Érdeklődni szeretnék,hogy mik a vélemények a shark bukókról, nem a csúcsminőségre hajtok ,de egy jó ár/érték képes bukót keresek, és most éri meg bukót venni szezon vége felé meg télen.

Kinéztem egy buksit Shark S900 nekem a forma nagyon bejön, naked motorhoz kellene szóval számít a szélzaj.CSak nem találok normális leírást róla.
SHARK S900
Hi ! Mostanában nem szoktam menni ,de nem elképzelhetetlen.
Hello!

Kecskeméten nem szoktál megfordulni? Egy pár koptató érdekelne...
Helló! A motortól (üléspozíciótól) is függ, hogy mi a jó! Az a lényeg, hogy Neked kényelmes legyen!
szia.Csak kp.
de, a kettő 16. Megtaláltam a zajvédő gallért is, az 5000.
Szia!

az orrvédőt és a smoki plexit nem adod külön el?
Szia! Csere fekpadra...súlyokkal? Domyos márkájú.
Utolsó ár!

1 db. Shoei Xr1000 "M" színes 40.000
1 db. Shoei Xr1000 "M" fekete 40.000
1 db. Alpinestars GP pro "L" fekete 20.000 eladó
Ennyi az annyi!
Nem vág túl sokat belőle,de muszáj volt mert egy kicsit én is kényelmetlennek éreztem amikor a kormányt fogtam. Tuti jó lesz.
Üdv!
Köszi a válaszod, valójában olyan hosszú a kesztyűm, ami takarja bőven, de néha azért megy az ember kesztyű nélkül is :)