Szerintem hülyeség annyira hasonlítgatni,biztos jó a shark,de a shoei-hez hasonlóan van jó pár ugyan olyan sisak márka a piacon,NZI,ICON,meg még sorolhatnám akármelyiket is veszed rosszul nem jársz és hülyeség mindíg a shoei-hez hasonlítani mert ez olyan mintha csak az lenne jó a világon más márka meg csak úgy van kompromisszumnak és kész,én ami NZI sisakot vettem van olyan jó mint a shoei.
Érdeklődni szeretnék,hogy mik a vélemények a shark bukókról, nem a csúcsminőségre hajtok ,de egy jó ár/érték képes bukót keresek, és most éri meg bukót venni szezon vége felé meg télen.
Kinéztem egy buksit Shark S900 nekem a forma nagyon bejön, naked motorhoz kellene szóval számít a szélzaj.CSak nem találok normális leírást róla. SHARK S900
Eladó használt agv rossi replika bukósisakom.
Ha valakit érdekel írjon.
eres012345@freemail.hu
Megvan még!
http://www.nzi.hu/termekek/lis...
az a piros SHOT Flexor mx nadrág érdekelne
kérhetnék e-mail címet?
Szintén eladó motoros ruházat + ez + az...
pár kép:
de vmi személyesebbre gondoltam shark márka kapcsán...
link
Érdeklődni szeretnék,hogy mik a vélemények a shark bukókról, nem a csúcsminőségre hajtok ,de egy jó ár/érték képes bukót keresek, és most éri meg bukót venni szezon vége felé meg télen.
Kinéztem egy buksit Shark S900 nekem a forma nagyon bejön, naked motorhoz kellene szóval számít a szélzaj.CSak nem találok normális leírást róla.
SHARK S900
Kecskeméten nem szoktál megfordulni? Egy pár koptató érdekelne...
az orrvédőt és a smoki plexit nem adod külön el?
1 db. Shoei Xr1000 "M" színes 40.000
1 db. Shoei Xr1000 "M" fekete 40.000
1 db. Alpinestars GP pro "L" fekete 20.000 eladó
Köszi a válaszod, valójában olyan hosszú a kesztyűm, ami takarja bőven, de néha azért megy az ember kesztyű nélkül is :)