Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Sokféle motoros holminkat 1 Ft-ról induló Vatera aukcióba tettük fel! Ha valakit érdekel, nézzen körül a termékek között! Olcsón el lehet csípni bármit!
link az aukciókhoz
Széles utat!
a méretek lemaradtak a bőrruha 56os a protektor meg L-XL
Eredeti UFO protektoring 10 pénz
Wintex kétrészes bőrruha szakadás nincs rajta cipzárok működnek kérdezz bátran 30 pénzt szeretnék érte
Sziasztok!
Shak speed-r sisakról van valakinek személyes tapasztalata.(használat közben)
próbálni próbáltam már és passzol a felyeme meg kényelmes is,igazából tényleg csak az érdekel hogy motoron hogyan viselkedik a sisak?
Tangapapuccsal.
A monsteres zokni nagyon király lehet szandállal
Monster, Dc, Fox, Subaru, Rockstar és ehhez hasonló ruhák újból kaphatók nállam!
Bővebb infő telón: 30/963-2800 (hétfőtől), ill mailen: sportrotor@citromail.hu
További képeket mailen tudok küldeni.
A ruha elkelt köszönöm az érdeklődést!
cordura nadrágot keresek. 2m magas és 130cm kerületű hóemberre
ha kabáttal együtt van az sem gáz
kantáros nadrágnak örülnék a legjobban, de egyéb kivitelek is érdekelnek
Szia,
Én is battai vagyok. Hasonló bőrruhákat nézegetek, de még nem próbáltam fel egyet sem... Látom, hogy 60-as méret. Nem tudom nekem milyen kell. Hány kiló vagy és milyen magas?
Sziasztok!

Eladó az alig használt BERIK bőrruhám 60 méret.
Nagyon szép állapotban. 75.000Ft

06-70-373-4137
Meg, de már nálam...
Megvan még?
Van egy ilyen 58-as vadiúj bőrcihám!
Akciósan 79-ért megválnék tőle!
Sosem használt!
Szétzippzározható!
maradok a foktnál...
A Shark pleximechanikáinál nem sok egyszerűbb és kiforrottabb létezik. Bár tény, már nekem is sikerült beletörni egyszer egy csavart, miközben állítgattam a plexit, de ez az én f@szságom volt, ha elolvasom a manualt nem fordulhatott volna elő.
De például pár éve volt egy iridiumos plexi széria, amiről ha vizet kapott (eső, vagy pucolás, mindegy), elkezdett hámlani valami bevonat. És ezek a plexik akkoriban is már 25ezerért mentek itthon, szerencsére gariban cserélte a Fokt mindet. Aki akkor itthon vette, az jóljárt, a többiek megszívták...
A Foktban is sokszor van 100feletti sisak leolcsózva, csak figyelgetni kell az akciós oldalukat.
Garanciiiiiia/búkóóóósisak
Vettem idén egy Arai bukót, 3 hét után kifittyent az álszellőző keretestől, bősz emil váltások közepette közölték a motoroázisban hogy az nem garanciális! Akkor mi az? Pöttöm ára miatt nem érdekelt,meg megoldottam stabilabban.

Tudják a mocskok,hogy nyáron,
3500.-ért nem fogod a 155 ezres bukót kermiztetni,meghurcolni........ Tehát ennyi a gari értelme......
Ott olcsóbb a Fokt-tól.
Sokszor olyan Shark sisakokat akcióznak,ami itthon 155e.Ft,ott pedig
80-90 e Ft-nak megfelelő Euro:
H.Limo.
Az FC MOTO.német oldalon nézted már?
Ausztriában is van üzlete.