Helló.egy kezdő kérdése.mekkora mezt vegyek vajon.180cm magas vagyok 85kg.xl vagy a 2xl már megenne.mellprotektor van alá.sajnos rendelnék de nem tom hogy itt a méretek túlzottak vagy reálisak ezeknél a mezeknél.Köszi.most kezdek még csak terepen.
Sziasztok !
2 részes Női Vanucci bőrruha (40es új állapotú) eladó ill.cserélhető 42-esre . Párom 170cm 58 kg -méretre jó neki a ruha mellben erősödött és kicsit szűk lett a kabát. irár:70.000+posta
Az enyém ugyan csak 58-as, de az én 193cm-re elég nagy, lehet jó lenne neked. Nagyon szép darab. Ha érdekel, szólj, csinálok róla jobb képeket, vagy inkább próbáld meg.
Köszi, ismerem őket. Ma vettem ott, de csak párban lehet és 7 rugó. Szóval ha valakinek kell egy fekete balos plexi takaros sokfajta ARAI-hoz szóljon, feléért odaadom! :)
Keresek kétrészes bőrruha.En 188cm 80 kg vagyok ennek megfelelő méretű erdekel.Jo allapotu erdekel max kb 40000 ft ig.ajanlatokat a papplaci@mailbox.hu cimre kerek fotokkal..Kőszőnőm...
Áron alul eladó egy teljesen új csak a bolti felpróbálás erejéig viselt Scorpion EXO 1000 Air Splash bukósisak M-es méretben.Minden papírjával,dobozával,zsákkal.Abszolút hibátlan,tökéletes állapot.A bolti ára 310 euro volt.Itthoni boltokban 100.000 forintba kerülnek.Most áron alul eladó. cecekukac@gmail.com további képeket kérésre küldök.
keresek cross felszerelést sisak ,ruha,védőfelszerelés, csizma méret45-ős. ruha méret 180/85 ha valakinek van keressen.
köszi