Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
keresek cross felszerelést sisak ,ruha,védőfelszerelés, csizma méret45-ős. ruha méret 180/85 ha valakinek van keressen.
köszi
2xl.
Oké!
köszi
megkaptam, ment a válasz
Freemailodra küldtem képeket !
Hello

Valakinek egy eredeti One Monsters pulcsi?
Használt ,de jó és szép állapotú.
L-es méretű. 6000Ft
Egy éves megkímélt állapotú kordúra dzsekimet típusváltás miatt eladnám, vagy endúró dzsekire cserélném értékegyezéssel is!
Egybe szeretném megvenni,és a sárga nem igazán passzol a mptprpmhoz
Helló.egy kezdő kérdése.mekkora mezt vegyek vajon.180cm magas vagyok 85kg.xl vagy a 2xl már megenne.mellprotektor van alá.sajnos rendelnék de nem tom hogy itt a méretek túlzottak vagy reálisak ezeknél a mezeknél.Köszi.most kezdek még csak terepen.
Eladó teljes KROSSZ felszerelésem mert el kelt a motor ! :)
Minden új és hibátlan állapotú ! ;)

http://www.kepesmotor.hu/kross...

Ezen a linken meg tekinthető az összes cucc !
Érdeklődni a linkben megadott leírás szerint !
szia

tudnál képet küldeni, felrakni még a vanucciról...

köszi
Eladó IXS BŐR ruha 58-as kopás nyomok vannak de nem szakadt.WERMACHT csizma 45-ös szép.Ruha 20-ez csizma 15-ez Ft. Csere érdekel mid van.
Dzsekim van!Bőr,Probiker márkájú,van benne könyök,váll protektor. a hátában szivacs.Fekete-sárga szinösszeállitású.
Sziasztok !
2 részes Női Vanucci bőrruha (40es új állapotú) eladó ill.cserélhető 42-esre . Párom 170cm 58 kg -méretre jó neki a ruha mellben erősödött és kicsit szűk lett a kabát. irár:70.000+posta
Sziasztok eladó egy teljesen új ( tényleg új ) axo boxer cross csizma 44 es méret ......
Hát az én lábam meg vékony, beleesek a gatyába. Nem tudom mekkora a combod, ez a gatya combnal 28cm széles.
Nem a magassággal van gond:(((184 vagyok, de próbáltam egy 58ast és a nadrágja az istennek nem jött rám, edzek és vastag a sombom.
Szia!

Az enyém ugyan csak 58-as, de az én 193cm-re elég nagy, lehet jó lenne neked. Nagyon szép darab. Ha érdekel, szólj, csinálok róla jobb képeket, vagy inkább próbáld meg.

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Köszi, ismerem őket. Ma vettem ott, de csak párban lehet és 7 rugó. Szóval ha valakinek kell egy fekete balos plexi takaros sokfajta ARAI-hoz szóljon, feléért odaadom! :)
Sziasztok 2 részes bőr ruhát keresek, 60as méretben!
Érdeklődj a Motoroázisban.
Sziasztok!

Van két M-es kabátom eladó!

Spidi vadonatúj ,nyári vagy átmeneti!
Berik újszerű,thermo béléses!

Mindegyik M-es méretű és mindegyikben váll és könyök.alkar protektorok vannak! 23ezer/db

Hívj,megegyezünk! 0670 576 1477
Keresek kétrészes bőrruha.En 188cm 80 kg vagyok ennek megfelelő méretű erdekel.Jo allapotu erdekel max kb 40000 ft ig.ajanlatokat a papplaci@mailbox.hu cimre kerek fotokkal..Kőszőnőm...
Áron alul eladó egy teljesen új csak a bolti felpróbálás erejéig viselt Scorpion EXO 1000 Air Splash bukósisak M-es méretben.Minden papírjával,dobozával,zsákkal.Abszolút hibátlan,tökéletes állapot.A bolti ára 310 euro volt.Itthoni boltokban 100.000 forintba kerülnek.Most áron alul eladó. cecekukac@gmail.com további képeket kérésre küldök.