Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is itt kértél tanácsot, mondhattunk neked bármit. Van akinek ez, van, akinek az. Most, hogy 2 hete megvettem az NZI-t, az a legjobb? Ha valaki visszaolvas 2 hetet, csak azt látja, hogy imádod, csakaztvegyenmindenki... A kevés néha több
nem kampányolok,csak voltak olyan sisakok ami nekem nem voltak,pl icon,arai,x-lite meg ilyenek ezekről kevesebbet tudok,ami volt anno:grex,agv,lazer,shark,shoei,na meg most az nzi ezekről többet.

Csak az megy az agyamra hogy mindenki csak azt hiszi hogy shoei van és itt meg is áll a világ mert a többi hulladék
Nagyon kampányolsz emellett az nzi mellet Pityu... Ennyire bevált? Nzi sisakot mindenkinek?
NZI spyder III

Leírás
SPYDER III
Nagy ütéselnyelő képességet biztosító párnázott bélés
Dupla D-gyűrű
Páramentes versenyhomologizált plexi (ECE/UN R22.05 minősítés)
Alapfelszereltség: Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál, a fejtetőn és oldalt + hátsó kimeneti nyílások
kivehető és mosható belső
GP-1 arcpárnák, orrvédő, lecsukódásgátló
"bogár" tépőfólia előkészítve, kommunikációs rendszer behelyezésének lehetősége kialakítva
Méret: Kis méret: XS 54, S 55-56, M 57. Nagy méret: L 58-59, XL 60-61
Szabvány: ECEIUN R22.05.S

Anyag
Rendkívül könnyű Karbon és üvegszál kompozit héjszerkezet
Na azok mások,de az NZI spyder III az elég jó sisak
na és a tapasztalatok:
Az XR-1000-hez képest jóval csendesebb. A plexi új kialakítású, a pinlock is, így nincs a látótérben a cucc. Jó szellőzés, nagyon kényelmes, könnyű sisak.

Sisak vitához: a héjszerkezet sem mindegy. Tudom, hogy minden E betűs sisak elvileg megfelel a törésteszteken, de gyakorlatban nem vagyok erről meggyőződve, láttam már pár szétment sityakot szakmai okból, ezért sem veszek Grexet, stb.......olcsó húsnak.......
Szerintem nézz körül a Shark háza táján is, szerintem nagyon jó ár/érték arányú bukókat gyárt.
Még mindig eladó, Shoei XR-1100, Smoke és sima plexivel, pinlockkal, zsákkal, orrvédővel, Hadron fényezés, L-es méret, 80.000 Ft.
Hát nem rossz a shoei xr1100 de az ára az sok,hiába shoei magyarországon legtöbbször túl vannak árazva a cuccok,annó nekem volt egy shoei x-spirit (x-11) hát akkor voltak kifutóban olyan 150Ft volt a bolti ára de egy fószernek volt egy vadi új darab,egyszer felpróbálta látta nem jó eladó lett én jelentkeztem is a hírdetésre a végén 83EFt ért vettem meg ami nagyon jó ár volt érte.Na most ne hidd el a süket szöveget hogy csak a shoei,vannak más jó siak márkák is ezért ajánlottam pl az NZI-t,most gondold el ha csak a shoei lenne jó és minden más szar akkor senki nem venné a szart,vagyis nem lenne értelme gyártani.Én viszont azt mondom neked,használt sisakot ne vegyél.
konkrét elképzelésem nincs még először a hjc-t fogom meghirdetni.

egyébként hasonló megjelenésű sisakot szeretnék venni nekem formailag nagyon bejött a hjc.

shoei xr 1100 erről a tipusról tudtok valamit mondani szélzaj szelelés és kényelem terén?

nagyon drágák de hátha ki lehetne fogni egy jó árba lévő használtat...
Eladó egy Oxtar csizma 44-45-ös méret, jó állapotban cipzárja is tökéletes. 18 ezer Ft
És eladó egy kiváló állapotban lévő, bőrápolóval lekezelt Frank Thomas bőrnadrág új koptatókkal. Cipzárja jó, kettő van rajta, kabáthoz csatolható L-es (54-56 os) ennek ára 20000 Ft
Posta van.
Hírdetés
Szia!

Érdekelne a csizma. Hol lehetne megnézni?

Üdv.:

Szilárd
Próbáld meg ezt a márkát

NZI

http://www.nzi.hu/termekek/lis...
Kesztyűk eladók:

Alpinestars thunder "L" 10.000
Alpinestars SP-1 "XL" 16.000
Alpinestars SP-2 "L" és "XL" 16.000
Alpinestars GP Pro "L" 20.000
A Sixgear nem olcsó kategória, a nejem kabátja az, jó anyag, jó szabás, szereti.
Ha tényleg ilyen szar, akkor az sem sokat segít, ha passzos.
Rám egy kicsit nagy a kupak, de lecsukott plexivel sehol semmi zaj,szél, miegymás. A szellőzők is koppra nyitva és azt is hallom a városban ha egyenletlen az alapjárat, de a zajokat meg faszán tompítja.

Jól zár az a plekó ? Felfekszik mindenhol a "tömítésre" ?

Ha valaki meg épp ebben az akciós kabátban gondolkodott az felejtse el mert 1db 17XL-es van :
http://www.fokt.hu/termekek/be...
méret stimmel? mert sokan azt hiszik hogy jó méretet választottak
ha széria hiba akkor valószínűleg nemsokmindent tudok kezdeni vele max eladom.:(
ha elkel pedig nézek valami jobbat helyette ami hasonló árban van csak már az a kérdés mit.....

előtte agv stealth sisakom volt ott csak zaj volt 70es tempó felett attól pedig pleximechanika törés miatt kellet megválnom de rájöttem abból se kérek többet.

pedig ez a hjc és agv se egy gagyi és sajnos mindkettővel negatív a tapasztalatom.

de ez a hjc tényleg kibírhatatlan 50es tempónál már fúj odabenn a szél sajnos, van egy cross sisakom azzal járok az rssel inkább még az is jobb hiába nyitott a szemüveg alatt sokkal elviselhetőbb mint a hjc zajossága és szelelése.....
A hjc mind egy rakás szar. Tapasztalatból mondom, mert nekem is van egy, Hq1 karbon. Nem is volt olcsó , de télleg siralmas.
halihó! :D
Keresek us 36-os crossnadrágot, ha lehet yamahás, de bármi szóba jöhet.
Vagy crossmez is érdekel ha van yamahás valakinek, l - xl-es méret, de bármilyen elfogadható állapotúra kíváncsi vagyok

xakiasz@gmail.com
Dainese, Yamaha ruha:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Sziasztok!
A Shox Sixgear Start bőrruháról van valakinek tapasztalata? Vagy ,,olcsó húsnak híg a leve" ?
Eladó VADONATÚJ, vagány női motoros dzseki olcsón! L-es! (42/44 körüli) Rendeltem, de sajnos nagy lett.
Vót beépített napszemcsi,idegesített a fel-le kapcsolgatása.
Vót kommunikáció,idegesített hogy akkor hínnak mikor nem kéne,meg vizet kapott és eldobta a kékfogat 2 másodpercenkén.
Na ezek már nem idegesítenek.
Van ugyan nem felkapott márka de csúcs típusa és 1 kiló az egész.Ez nekem fontos.A felnyitósak a mechanika miatt legalább duplája súlyban.Ez egy hosszú túrán sokkal többet számít nekem.
250-280 Km-enként meg lekapom ha felhajlós a sisak ha nem.