Te is itt kértél tanácsot, mondhattunk neked bármit. Van akinek ez, van, akinek az. Most, hogy 2 hete megvettem az NZI-t, az a legjobb? Ha valaki visszaolvas 2 hetet, csak azt látja, hogy imádod, csakaztvegyenmindenki... A kevés néha több
nem kampányolok,csak voltak olyan sisakok ami nekem nem voltak,pl icon,arai,x-lite meg ilyenek ezekről kevesebbet tudok,ami volt anno:grex,agv,lazer,shark,shoei,na meg most az nzi ezekről többet.
Csak az megy az agyamra hogy mindenki csak azt hiszi hogy shoei van és itt meg is áll a világ mert a többi hulladék
Leírás
SPYDER III
Nagy ütéselnyelő képességet biztosító párnázott bélés
Dupla D-gyűrű
Páramentes versenyhomologizált plexi (ECE/UN R22.05 minősítés)
Alapfelszereltség: Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál, a fejtetőn és oldalt + hátsó kimeneti nyílások
kivehető és mosható belső
GP-1 arcpárnák, orrvédő, lecsukódásgátló
"bogár" tépőfólia előkészítve, kommunikációs rendszer behelyezésének lehetősége kialakítva
Méret: Kis méret: XS 54, S 55-56, M 57. Nagy méret: L 58-59, XL 60-61
Szabvány: ECEIUN R22.05.S
Anyag
Rendkívül könnyű Karbon és üvegszál kompozit héjszerkezet
na és a tapasztalatok:
Az XR-1000-hez képest jóval csendesebb. A plexi új kialakítású, a pinlock is, így nincs a látótérben a cucc. Jó szellőzés, nagyon kényelmes, könnyű sisak.
Sisak vitához: a héjszerkezet sem mindegy. Tudom, hogy minden E betűs sisak elvileg megfelel a törésteszteken, de gyakorlatban nem vagyok erről meggyőződve, láttam már pár szétment sityakot szakmai okból, ezért sem veszek Grexet, stb.......olcsó húsnak.......
Hát nem rossz a shoei xr1100 de az ára az sok,hiába shoei magyarországon legtöbbször túl vannak árazva a cuccok,annó nekem volt egy shoei x-spirit (x-11) hát akkor voltak kifutóban olyan 150Ft volt a bolti ára de egy fószernek volt egy vadi új darab,egyszer felpróbálta látta nem jó eladó lett én jelentkeztem is a hírdetésre a végén 83EFt ért vettem meg ami nagyon jó ár volt érte.Na most ne hidd el a süket szöveget hogy csak a shoei,vannak más jó siak márkák is ezért ajánlottam pl az NZI-t,most gondold el ha csak a shoei lenne jó és minden más szar akkor senki nem venné a szart,vagyis nem lenne értelme gyártani.Én viszont azt mondom neked,használt sisakot ne vegyél.
Eladó egy Oxtar csizma 44-45-ös méret, jó állapotban cipzárja is tökéletes. 18 ezer Ft
És eladó egy kiváló állapotban lévő, bőrápolóval lekezelt Frank Thomas bőrnadrág új koptatókkal. Cipzárja jó, kettő van rajta, kabáthoz csatolható L-es (54-56 os) ennek ára 20000 Ft
Posta van. Hírdetés
Ha tényleg ilyen szar, akkor az sem sokat segít, ha passzos.
Rám egy kicsit nagy a kupak, de lecsukott plexivel sehol semmi zaj,szél, miegymás. A szellőzők is koppra nyitva és azt is hallom a városban ha egyenletlen az alapjárat, de a zajokat meg faszán tompítja.
Jól zár az a plekó ? Felfekszik mindenhol a "tömítésre" ?
ha széria hiba akkor valószínűleg nemsokmindent tudok kezdeni vele max eladom.:(
ha elkel pedig nézek valami jobbat helyette ami hasonló árban van csak már az a kérdés mit.....
előtte agv stealth sisakom volt ott csak zaj volt 70es tempó felett attól pedig pleximechanika törés miatt kellet megválnom de rájöttem abból se kérek többet.
pedig ez a hjc és agv se egy gagyi és sajnos mindkettővel negatív a tapasztalatom.
de ez a hjc tényleg kibírhatatlan 50es tempónál már fúj odabenn a szél sajnos, van egy cross sisakom azzal járok az rssel inkább még az is jobb hiába nyitott a szemüveg alatt sokkal elviselhetőbb mint a hjc zajossága és szelelése.....
halihó! :D
Keresek us 36-os crossnadrágot, ha lehet yamahás, de bármi szóba jöhet.
Vagy crossmez is érdekel ha van yamahás valakinek, l - xl-es méret, de bármilyen elfogadható állapotúra kíváncsi vagyok
Vót beépített napszemcsi,idegesített a fel-le kapcsolgatása.
Vót kommunikáció,idegesített hogy akkor hínnak mikor nem kéne,meg vizet kapott és eldobta a kékfogat 2 másodpercenkén.
Na ezek már nem idegesítenek.
Van ugyan nem felkapott márka de csúcs típusa és 1 kiló az egész.Ez nekem fontos.A felnyitósak a mechanika miatt legalább duplája súlyban.Ez egy hosszú túrán sokkal többet számít nekem.
250-280 Km-enként meg lekapom ha felhajlós a sisak ha nem.
Csak az megy az agyamra hogy mindenki csak azt hiszi hogy shoei van és itt meg is áll a világ mert a többi hulladék
Leírás
SPYDER III
Nagy ütéselnyelő képességet biztosító párnázott bélés
Dupla D-gyűrű
Páramentes versenyhomologizált plexi (ECE/UN R22.05 minősítés)
Alapfelszereltség: Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál, a fejtetőn és oldalt + hátsó kimeneti nyílások
kivehető és mosható belső
GP-1 arcpárnák, orrvédő, lecsukódásgátló
"bogár" tépőfólia előkészítve, kommunikációs rendszer behelyezésének lehetősége kialakítva
Méret: Kis méret: XS 54, S 55-56, M 57. Nagy méret: L 58-59, XL 60-61
Szabvány: ECEIUN R22.05.S
Anyag
Rendkívül könnyű Karbon és üvegszál kompozit héjszerkezet
Az XR-1000-hez képest jóval csendesebb. A plexi új kialakítású, a pinlock is, így nincs a látótérben a cucc. Jó szellőzés, nagyon kényelmes, könnyű sisak.
Sisak vitához: a héjszerkezet sem mindegy. Tudom, hogy minden E betűs sisak elvileg megfelel a törésteszteken, de gyakorlatban nem vagyok erről meggyőződve, láttam már pár szétment sityakot szakmai okból, ezért sem veszek Grexet, stb.......olcsó húsnak.......
egyébként hasonló megjelenésű sisakot szeretnék venni nekem formailag nagyon bejött a hjc.
shoei xr 1100 erről a tipusról tudtok valamit mondani szélzaj szelelés és kényelem terén?
nagyon drágák de hátha ki lehetne fogni egy jó árba lévő használtat...
És eladó egy kiváló állapotban lévő, bőrápolóval lekezelt Frank Thomas bőrnadrág új koptatókkal. Cipzárja jó, kettő van rajta, kabáthoz csatolható L-es (54-56 os) ennek ára 20000 Ft
Posta van.
Hírdetés
Érdekelne a csizma. Hol lehetne megnézni?
Üdv.:
Szilárd
NZI
http://www.nzi.hu/termekek/lis...
Alpinestars thunder "L" 10.000
Alpinestars SP-1 "XL" 16.000
Alpinestars SP-2 "L" és "XL" 16.000
Alpinestars GP Pro "L" 20.000
Rám egy kicsit nagy a kupak, de lecsukott plexivel sehol semmi zaj,szél, miegymás. A szellőzők is koppra nyitva és azt is hallom a városban ha egyenletlen az alapjárat, de a zajokat meg faszán tompítja.
Jól zár az a plekó ? Felfekszik mindenhol a "tömítésre" ?
Ha valaki meg épp ebben az akciós kabátban gondolkodott az felejtse el mert 1db 17XL-es van :
http://www.fokt.hu/termekek/be...
ha elkel pedig nézek valami jobbat helyette ami hasonló árban van csak már az a kérdés mit.....
előtte agv stealth sisakom volt ott csak zaj volt 70es tempó felett attól pedig pleximechanika törés miatt kellet megválnom de rájöttem abból se kérek többet.
pedig ez a hjc és agv se egy gagyi és sajnos mindkettővel negatív a tapasztalatom.
de ez a hjc tényleg kibírhatatlan 50es tempónál már fúj odabenn a szél sajnos, van egy cross sisakom azzal járok az rssel inkább még az is jobb hiába nyitott a szemüveg alatt sokkal elviselhetőbb mint a hjc zajossága és szelelése.....
Keresek us 36-os crossnadrágot, ha lehet yamahás, de bármi szóba jöhet.
Vagy crossmez is érdekel ha van yamahás valakinek, l - xl-es méret, de bármilyen elfogadható állapotúra kíváncsi vagyok
xakiasz@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
A Shox Sixgear Start bőrruháról van valakinek tapasztalata? Vagy ,,olcsó húsnak híg a leve" ?
Vót kommunikáció,idegesített hogy akkor hínnak mikor nem kéne,meg vizet kapott és eldobta a kékfogat 2 másodpercenkén.
Na ezek már nem idegesítenek.
Van ugyan nem felkapott márka de csúcs típusa és 1 kiló az egész.Ez nekem fontos.A felnyitósak a mechanika miatt legalább duplája súlyban.Ez egy hosszú túrán sokkal többet számít nekem.
250-280 Km-enként meg lekapom ha felhajlós a sisak ha nem.