Szia! Nekem is van eladó Shox két részes kis púpos bőr ruhám. A bal térdén van egy pici sérülés. Ha érdekel teszek fel képet. 180cm magas,97kg vagyok. Iá:60000ft.
Én nyáron egy IXON hálós textilkabát, rövidnadrág, dainese gerinc- és térdvédő, SIDI Streetburner cipő és egy Five nyári kesztyű szettet hordom. Ha picit kevésbé van hőség, akkor egy Icon farmer és egy Arlen bőrdzseki.
Én csúsztam már hálós protektor ingben, se a cuccnak se nekem nem lett bajom.. pedig csak egy igen olcsó shox protektoringet tudhatok magaménak. Nélküle esélyes lett volna egy kartörés.. minimum
Ezt szerintem a tesztmotor,hu-n kellene megnézni,ha van róla valami!
Esetleg megkérdezni őket!
Én nem szavazok pölö az ufo-ra.mert nem próbáltam esni vele!
Aki nem tapasztalta,honnan tudja?
Ámbár,Te tudod!
Ez nekem is a nagy dilemma! Mit vegyek fel nyáron? Arleen Ness (kangaroo) 2 részes bőrnacim van, amivel nagyon meg vagyok elégedve! De nyáron, 40fokban, még a zacskómon is folyik a tajték! A rövidgatyás-papucsos-atlétás motorozás, szerintem elég meggondolatlanság! Sőt, esztelen hülyeség! Okos ember a más kárából tanul! –én megpróbálom ehhez tartani magam!
Te milyen védőfelszerelést javasolsz nyári 40fokos motorozáshoz! Tudom, hogy lassan véget ér a szezon, de jövőre is lesz nyár! A komfortérzet mellet a Maximális védelem a fő szempont!
Többiek véleménye is érdekel! Konkrét példákkal illusztrálva!
Nagyon sok jó véleményt és tesztet olvasok a Forcefield termékeiről! Már-már komolyan arra gondoltam, hogy beruházok egy az általuk forgalmazott gerincprotektorra.
Ti mit gondoltok éri pénzt? Személyes tapasztalatok?
Eddig így állunk!
Van egy IXS márkáju kétr, össze cibz. bőr ruhám.Derék 105cm-180cm magasságu emberre.44-es WERMACHT vastag talpu hosszu száru csizma. A kettő 30ez Ft.Csere is.
A balesetkor egy Fox hálós protektoring volt rajtam, de többet olyat tuti nem veszek, szerencsére nem csúsztam benne az aszfalton. Nyári kánikula volt, csizma, dainese térdvédő, protektoring, nyári kesztyű, sisak volt rajtam, megúsztam pár kék folttal. A protektoring is tette a dolgát, de utólag bele sem merek gondolni, mi történt volna, ha csúszok benne akár csak 5 métert is. Már attól szétszakadt a hálós része, hogy a kocsi motorháztetejéről lecsúsztam a földre.
A protektorok szükséges kellékek, anélkül én nem mennék utcára. Szerencsére a bőrcuccok általában elég jól ki vannak bélelve protektorokkal, de a gerincvédőt nem pótolják azok a szivacsok, amik a hátukba vannak beépítve.
És azt nem mondom, hogy a Forcefield protektorok nem jók, csak azt mondom, nekem a Dainese minden téren bevált, mint protektor. A wave széria nagy előnye, hogy talán a legjobban szellőzik, kevésbé izzadsz be, mint bármelyik másik gerincvédő használatakor.
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani valamelyikőtök, szikrázós térdkoptatót?
A Google nemigazán a barátom, nem nagyon találtam ilyesmit!
Esetleg ha valamelyikőtök tudna adni egy linket, vagy ötletet, azt nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv.: Béci
Remélem méregből behúztál neki?
Fené érdekel az a donaldkacsaszín motor.