Probald fel mindenfelekeppen, ne szamozas alapjan vedd csak.
Ha felprobaltad, akkor erezni fogod, hogy mekkora meretu kell. A labad ne csuszkaljon benne se oldalra, se elore-hatra. Lehet, hogy az elso probalnal a labad nehezen fog belemenni a csizmaba, akkor ne add fel, meg probald 1-2 percig, mert menni fog az, ha jo a meret.
szevasztok!
érdeklődni szeretnék, hogy csizmát hogyan válasszak? ugyan azt a méretet válasszam amit utcaiban vagy érdemes egy számmal esetleg nagyobbat venni?
köszönöm előre is!
Köszönöm szépen a választ. Sajnos nem vagyok sokkal benntebb, mert én egyrészest szeretnék és postán venném át, mert majdnem annyi lenne az utazás mint a ruha vételárának a fele, de én úgy látom te jóval nagyobb darab vagy mint én. Egyszer volt már rajtam dainese egy őskövület 54-es, de nem volt benne térdprotektor és 85kiló voltam az akkor jó volt, ami ruhámat eladtam az XL-es volt kétrészes nem ilyen hatalmas márka, de az már most nagy volt hónalj alatt kétoldalt össze tudtam markolni deréknál meg befért a kezem élére állítva tértprotektor pedig lötyögött. Dobok fel egy testalkatos képet magamról. Nem azért hogy futtassam magam, csak hogy szerinted ehhez mérten ha neked 56-os kell akkor nekem jó lehet-e az 54-es. Jah és a képen 185cm magas és 96-97 kiló vagyok, nem tudom ez másnak is meglepő-e :D
szia
nekem 56 os van
100kg és 191 cm vagyok pont jó
az 54es pumadainese amit gabe7től vettem kicsit szorított alhasnál
neked pont a kettő közti kellene...de inkább 54
Aki 56-os (esetleg Dainese) bőrruhát használ legyen szíves mérje már le magát derékbőség, vállszélesség, csípő, mellszélesség, magasság testsúly. Nagyon nagy segítség lenne, használt ruhát szeretnék venni, és nem tudom a méretet hová lőni 185cm magas vagyok kb és 96kiló amit senki nem mondana meg olyan a testalkatom (max 85re saccolná bárki) Előre is köszönöm!
Méretprobléma miatt (túl hosszú rám) eladó egy hibátlan, újszerű állapotú Zandona Shield x8 gerincprotektor. Teljes hossza 635 mm, 180 cm fölöttieknek ajánlom.
Ára: 15000 Ft vagy csere érdekel kisebb méretű hasonló cuccra, ráfizetéssel is akár.
Szia! NAGYON SOKAT számít, hogy egy motoros ruha női-e vagy férfi! Ha bőrruhát veszel, akkor mindenképp női szabásút vegyél! Teljesen más a kettő, lehet, hogy egy férfi, vagy "unisex" nagyjából jónak tűnik, de hosszú távon rá fogsz jönni, hogy itt se, ott se ideális. Érdemes megpróbálni több félét is, pláne, ha kevés a tapasztalatod. Ha a motorozás nem csak múló hobby nálad, akkor ne sajnáld az időt arra, hogy találj megfelelő szabású és kellően kényelmes motoros ruhát. Használtat is találsz könnyen, pláne a Te méretedben sokszor látok hirdetni újszerű Berik vagy Arlen ness női bőrruhát. Szerintem inkább a szabása legyen megfelelő, mint a színe........
Langyos arieles víz. Szivaccsal felszívom és átdörzsölöm a sisak belső bélésének felületét. Lejön a piszok és kijön az izzadság mikor szépen felitatod a szivaccsal a benne lévő mosószeres vizet. Aztán jó nedvszívó törölközővel kiszedek annyi nedvességet amennyit csak lehet. Ez után irány a napsütés. Szárítom úgy 2 napig, hogy tuti ne maradjon nedves.
Ha kivehető a bélés akkor sokkal egyszerűbb. Langyos mosószeres vízben kinyomkodod, aztán öblítősben. És már mehet is száradni kifacsarás után.
A meleg víz nem jó, mert oldja a szivacsokat össze tartó ragasztót...
Mivel szoktad kimosni a belsejét a sisaknak? Nekem is van egy Arai és egy Shoei kupakom aminek nagyon esedékes a tisztítása, de még nem tudom hogyan kivitelezzem teljesen nem tudom kiszedni az egész szivacsot.
Ha felprobaltad, akkor erezni fogod, hogy mekkora meretu kell. A labad ne csuszkaljon benne se oldalra, se elore-hatra. Lehet, hogy az elso probalnal a labad nehezen fog belemenni a csizmaba, akkor ne add fel, meg probald 1-2 percig, mert menni fog az, ha jo a meret.