Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és kinél érvényesíted?
aha, amikor egy csavar 3000......ha 10-ből cserélte egyszer és spórolt 20-at, megérte? Ha az 5 év alatt még egy gond van már nem olcsóbb.
Sziasztok!Valakit nem érdekel egy Scorpion exo 750 bukósisak , vagy egy Cabergh V2 407 (beépített napszemüveggel ) ?
eladó kawasaki bukósisak normál állapotban,L-es méretben
0630-69-73-426
Az a baj ha jól olvastam a shoei-nek 4 héjmérete van pl ennél a modelnél,és így értelmetlen a cserélgetés,de tudok olyan márkát aminél 2 héjméret van ott megoltható a csere
Sziasztok,

van pár cuccom ( ruha, kesztyű ) ami érdekelhet benneteket! :)
Csekkoljátok meg!

http://www.vatera.hu/listings/...
amúgy is csak gyökkel mész
példát kell mutatnod
meg a szolgálati biciklivel...
de az xl-esnek más a héjmérete mint az l vagy m-nek
vagyis csodát ne várj tőle, nem lesz m-es a sisakod
szia

keresd az imetben attilát, ő kicseréli neked

üdv
nem azért akarok sharkot mert garanciás!hanem azért mert kurvára tetszenek a shark sisakok
Sziasztok! Shoei Xr-1000 XL méretű sisakban ki lehet cserélni arc ill. fejpárnát M-es vagy L-es méretűre ?
Természetesen ha ebayről veszed akkor i megkapod hozzá az 5 év garát!
ezért kérdeztem.. mert a fokt-nál veszem akkor 5 év garancia van.viszont ha sokkal olcsóbb lenne ebayről akkor elgondolkoznék hogy megéri-e nekem lemondani az 5 év garanciáról
10-20-nál még nem biztos, hogy megéri, ha garis problémád van ott érvényesítheted, ahol vetted.....
Sosem néztem, de a drágább sisakok általában olcsóbbak...az olcsó változatokat itthon érdemes megvenni.
Érdemes körülbelül egy 10-el olcsóbban kapod meg ha szerencséd van még olcsóbban!De előtte mindenképp próbálj egy ugyan olyat!
shark sisakot érdemes ebayről rendelni? vagy szinte semmi árkülönbség nincs az ebay és az itthoni árak között?
Hát csak előfutóként, gyök kettővel
Ha te is indulsz megyünk
Köszi
Nem rossz ár, próbalehetőség vhol?
És elkelt minden, köszönöm uraim
Motoros utcai verseny lesz Balassagyarmaton, azt megyek biztosítani szombat-vasárnap, szívesen látunk minden motorost.

http://videa.hu/videok/jarmuve...
Szia!
23 e.Ft!+ posta.
de jó kedvünk van pohi mester

bezzeg a szörp elmaradt..hétvégén esetleg egy kör feléd?