Áron alul eladók a következő zsirúj motoros ruhák:
Diverso szürke M-es kabát, 39 900 Ft
Vienna fekete M-es kabát, irányár 19 900 Ft
Jive bőrkabát fekete/fehér 50 és 52-es, 55 000 Ft
Corium fekete bőrkabát 52-es, 39 000 Ft
Corium fekete nadrág 32 000 Ft
Sziasztok! HJC FG 15 be alsó állrésznél lévő bogár és szélfogó eladó, most vettem a sisakot de nekem felesleges rá, akinek kell, írja meg mennyit ér meg neki, bolti, új!
üdv! Keresek gyerekre(5-7 éves) protektort, bukót. És nem gyerekre (110 kg) kulcsontvédős protektort. Ha van valakinek ne kiméljen, írjon ide, vagy adatlapi emil...
Ez egy öreg, régi bukósisak, szinte kizárt, hogy találsz hozzá plexit, és minden bizonnyal már életveszélyes is ebben motorozni. Sajnos! A helyedben nem költenék rá!
A kengurubőr tényleg sokkal jobb, mint a marhabőr! Könnyebb az egész cucc, és puhább, rugalmasabb bőr! Ha jó állapotú, akkor megérheti ezt az árat is! Üdvözlettel, Míves Motor
Sziasztok olyan kérdéssel fordulok hozzátok h valaki fel ismeri ezt a sisakot? A napokban került hozzám de semmi gyártót vagy akármilyen feliratot nem találok rajta... de valamicskét tudni kéne róla mert plexit szeretnék rá venni másikat. S mototros boltban azt mondták míg nem tudunk rólla semmit addig nem tudnak hozzá hozatni .. mert ők sem ismerik... az alábbi feliratok vannak rajta:
Kívül:
K-4
Glass Fiber
Mizar
XL 62 k-4 1700g
Belül:
R22
E13
029227-337
És egy német nyelvű használati.
illetve raktam fel egy képet csak a plexiről ha tudnátok hozzá ajánlani plexit amit "át lehetne alakítani felfogatásilag h jó legyen a bukóra... :)
Előre is köszönöm szépen!
Üdv.: Szilix
Diverso szürke M-es kabát, 39 900 Ft
Vienna fekete M-es kabát, irányár 19 900 Ft
Jive bőrkabát fekete/fehér 50 és 52-es, 55 000 Ft
Corium fekete bőrkabát 52-es, 39 000 Ft
Corium fekete nadrág 32 000 Ft
Info: 06-30-3572549