Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó! jó állapotban van tiszta bőr!
Suomy Vandal füstszínű plexi: 12.000.-Ft
Eladó a képen látható ONE INDUSTRIES HART AND HUNTINGTON sisak.
Méret: MD, 57-58 cm
Amerikából rendeltem tavaly.
A sisak nagyon jó állapotban van mint a képeken is látható!
3F Vision szemüveggel.
Kérésre több infó!
iÁr: 40.000 Ft
Sziasztok!

Eladó egy IXS Alcarras 54-es új egyrészes bőrruha! Fehér színű! Ha valakit érdekelne írjon.

Ára: 110.000 Ft! az új ára 250.000 Ft
Köszönöm
Már rendeltem, de lehet marad 1-2....
Alpin GP tech 25
Alpin GP pro 20
Alpin SP1 15
Alpin Thunder 10
Fox Bomber 8
engem érdekel ! mi, mennyi
Valaki ismeri az AGV Numo, Shark Openline vagy a Nolan N103 tipusú sisakokat? Mik a vélemények?
E-mailre küldenél pár képet a kesztyűről? Köszi.
Szia. Mit kérsz érte?
Inkább a Nolan N90
Holnap rád csörgök, most értem haza....
Sziasztok! Shark RSF2i SAGA sisakhoz szeretnék víztiszta plexit venni emberi áron! Ha esetleg lenne valakinek vevő vagyok rá! Mivel szoktátok takarítani a plexiét? Köszi....sziasztok!
Üdv Mindenkinek! Sisakot szeretnék vásárolni, AGV vagy Shark sisak a megbízhatóbb? Mindenképp felnyithatósat szeretnék, túramotorhoz kellene. Válaszotok előre is thx. :)
A kesztyű kelt el?
Most csúsztam le róla a lassú netem miatt én legalább motoroztam volna benne így meg valami nepperé lett aki még ma visszateszi fix árasra vagy 16000 ért.Miért nem írtad itt ki hogy 6000ért eladó vittem volna....
még 7 perc 4000 a gyatya :)
link
jó estét,

Most készülök jogsit csinálni, milyen felszerelés kötelező a gyakorlathoz és mit ajánlotok emberi áron belül hol keressek felszerelést amivel már mehetek gyakorlatra de nem kell atomjaira törni az összes malacperselyt a házban?
Sziasztok lenne egy nagyon jó állapotban lévő AGV NEW BALI (matt festésű) "M"-es méretű sisakom ELADÓ! 15 ezer forintért oda is adnám.
Van egy eladó Oakley Crowbar-om,ha valakit érdekel 10e-ért az övé.
Híxtam a tagot, már elkelt
Mekkora méret?