Caberg kondam van, mar a harmadikat koptatom. Futarkent heti 60-70orat hasznalva csak ajanlani tudom. A 2010 utaniak mar homologizaltak zartkent is, nezd meg, hogy mikorit veszel, ha ezt valasztod.
Plexicsere 20masodperc, nyitotta alakitani 2perc.
Egyetlen hibaja(ami nagy hiba) hogy nyulik a belese.
Normal civil/hobbi hasznalatban szerintem ez masodik-harmadik szezonban johet elo.
150ig turheto a zaj, gyorsabban meg nem nagyon jarok, foleg tartosan.
Elotte J1plusom volt annal sokkal csendesebb.
Sintesi van kollegamnak, o is elegedett, bar o csak robogon hasznalja.
A lazer Paname nagyon jó sipka! Tsanyi tudna mesélni róla. Az autópályán 160-nál még megkérdezték tőle sisakbeszélőn (telefonon) hogy fel tud e írni egy címet? Ennyit a zajosságról. A vonal másik felén lévőnek nem volt fogalma róla hogy motoron ül.
Méretprobléma miatt rajtam maradt.
Piros-fehér alpin GPX 14.000 "L"
Fekete-fehér alpin GPX 14.000 "L"
Fekete Alpin Octane S-Moto 16.000 "L", de inkább "M" vagy "S"
Fekete Alpin GP Plus 16.000 "XL", de inkább "M"
Motowell bukósisakra plexit (Iridium színbe) szerintetek hol lehet kapni?
és egyáltalán mennyibe kerül? vagy a motowellen belül konkrét típusokra keressek? mert az enyém csak motowell :S
Nekem Nolan N90 sisakom van. Szélzaj szinten szerintem nagyon jó de nem veszi fel a Schubert sisakokkal a versenyt. Zárt Marushin sityakom volt az jóval zajosabb volt! Szellőzés szuper bár nyáron ebbe is beleizzadsz. A beépített napszemcsi szuper dolog! A gyorscsat kicsit furcsa volt a D csathoz képest de hamar rááll az ember keze. A bélése kivehető és mosható de eszedbe sem jusson kimosni kímélő programmal mostam 30 fokon folyékony mosószerrel. A bélés ragasztásai mind elváltak úgy legóztam össze 1 nap alatt. Azóta habbal tisztítom nekem megfelel.
Ha a bővítésén gondolkodsz akkor arany árban lehet hozzá kapni NCOM komunikációs rendszert aminek a helye ki van képezve a sisakba. (Én inkább rendelek kici kínai olcsót nincs 100.000Ft beszélőre.) Ami még az olasz mivoltára utal az az hogy ha igazgatod a fejeden akkor nyekereg nyikorog. Ha lenne rá steksz akkor tuti Schubert lenne a következő!
Remélem tudtam segíteni egy picit!
Ezt a listát szeretnén tovább szűkíteni, felhasználói tapasztalatok segítségével. Kényelem, szélzaj, hordhatóság, negatív tapasztalatok... Tudom, puding próbája az evés, de a kereskedőnek nem szokása odaadni a bukót egy körre, meg motor még mindig nincs, max utasként próbálhatnám, ami nem ugyanaz.
Minden tanácsot előre is köszönök!
Kérlek, csörögj rám: 06-20-340-5244
Köszönöm!