Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyiben megvan még a csizma, lehet, hogy érdekelne. Hol lehetne felpróbálni?
Kérlek, csörögj rám: 06-20-340-5244
Köszönöm!
Caberg kondam van, mar a harmadikat koptatom. Futarkent heti 60-70orat hasznalva csak ajanlani tudom. A 2010 utaniak mar homologizaltak zartkent is, nezd meg, hogy mikorit veszel, ha ezt valasztod.
Plexicsere 20masodperc, nyitotta alakitani 2perc.

Egyetlen hibaja(ami nagy hiba) hogy nyulik a belese.
Normal civil/hobbi hasznalatban szerintem ez masodik-harmadik szezonban johet elo.
150ig turheto a zaj, gyorsabban meg nem nagyon jarok, foleg tartosan.
Elotte J1plusom volt annal sokkal csendesebb.

Sintesi van kollegamnak, o is elegedett, bar o csak robogon hasznalja.
Eladó térdkoptató. Több pár van belőle!http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
A lazer Paname nagyon jó sipka! Tsanyi tudna mesélni róla. Az autópályán 160-nál még megkérdezték tőle sisakbeszélőn (telefonon) hogy fel tud e írni egy címet? Ennyit a zajosságról. A vonal másik felén lévőnek nem volt fogalma róla hogy motoron ül.
Keresek AGV Stealth plexit.
Ha tud valaki jó árban, vevő vagyok rá.
ls-2 gp sisak eladó l-es méretben!kesztyü 5000ft!
20eft 20/5656516 Miskolc
trace csizma eladó 45-ös méretben!
20eft 20/5656516 Miskolc
Eladó 4 db. Alpin kesztyű:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...

Méretprobléma miatt rajtam maradt.
Piros-fehér alpin GPX 14.000 "L"
Fekete-fehér alpin GPX 14.000 "L"
Fekete Alpin Octane S-Moto 16.000 "L", de inkább "M" vagy "S"
Fekete Alpin GP Plus 16.000 "XL", de inkább "M"
keresek hjc fg-15 sisakot M-es méretben.
Motowell bukósisakra plexit (Iridium színbe) szerintetek hol lehet kapni?
és egyáltalán mennyibe kerül? vagy a motowellen belül konkrét típusokra keressek? mert az enyém csak motowell :S
Jó sisak én is ajánlom.
http://www.fc-moto.de/epages/f...

http://www.ebay.com/sch/i.html...

aztán, hogy ezek jók-e a j1-re azt nem tudom. de egy kérdést megér mindenképp
Üdv mindenkinek.Caberg j1 bukóhoz keresek plexit,vagy egy helyet ahol külön plexit kapok ,e-bay link is jöhet.Előre is köszi
Ha kell a forrásom aki tavaly nekem hozta akkor dobj egy emailt ide

bekiss@citromail.hu

kb 35-40% olcsóbban kaptam mint nálunk.
Elég sok mindent szoktunk rendelni, lehetőség szerint prémium eladót szoktunk választani. Eddig még megjött minden amit rendeltünk.
Szia! Régóta kacérkodom Nolan N90-nel, jó olvasni, hogy csendes, klassz sisak. Csak vennem kéne'?
köszönöm, megbizható onnan rendelni?
Szia!

Nekem Nolan N90 sisakom van. Szélzaj szinten szerintem nagyon jó de nem veszi fel a Schubert sisakokkal a versenyt. Zárt Marushin sityakom volt az jóval zajosabb volt! Szellőzés szuper bár nyáron ebbe is beleizzadsz. A beépített napszemcsi szuper dolog! A gyorscsat kicsit furcsa volt a D csathoz képest de hamar rááll az ember keze. A bélése kivehető és mosható de eszedbe sem jusson kimosni kímélő programmal mostam 30 fokon folyékony mosószerrel. A bélés ragasztásai mind elváltak úgy legóztam össze 1 nap alatt. Azóta habbal tisztítom nekem megfelel.
Ha a bővítésén gondolkodsz akkor arany árban lehet hozzá kapni NCOM komunikációs rendszert aminek a helye ki van képezve a sisakba. (Én inkább rendelek kici kínai olcsót nincs 100.000Ft beszélőre.) Ami még az olasz mivoltára utal az az hogy ha igazgatod a fejeden akkor nyekereg nyikorog. Ha lenne rá steksz akkor tuti Schubert lenne a következő!
Remélem tudtam segíteni egy picit!

Üdv.
Sisak vásárlás előtt állok. Felnyitható, napszemüveseges modellt keresek. Hála a sharp tesztnek, sikeresen leszűkítettem a lehetőségeket.

1, Caberg Konda
2, Nolan N90
3, Nolan N102
4, Nolan N103
5, Lazer Paname
6, Lazer Revolution
7, Caberg Sintesi
8, XLite X1002

Ezt a listát szeretnén tovább szűkíteni, felhasználói tapasztalatok segítségével. Kényelem, szélzaj, hordhatóság, negatív tapasztalatok... Tudom, puding próbája az evés, de a kereskedőnek nem szokása odaadni a bukót egy körre, meg motor még mindig nincs, max utasként próbálhatnám, ami nem ugyanaz.
Minden tanácsot előre is köszönök!
sziasztok srácok!
nem tudtok véletlenül AGV k-3 ra iridium plexit ocsóba? :D
tudom, hogy google a barátom, de ocsóba nem találtam még
Örülök, hogy egyetértünk és Világbéke
Ezt mondom én is. Nem lehet általánosítani, de vannnak kirívó esetek. A vita felesleges.