Csak egy érdekesség: az Fc-Motonak egy icike-picike boltja van Aachenben, Németországban. Semmi nagy hálózat (mint a Louis), vagy ilyesmi. Volt szerencsén sokat csorgatni a nyálam a kirakatban. Nagyon jó áron küldik a csomagot, és jó akcióik vannak.
Ha jól tudom, akkor az Imet cuccok azok hazai, magyar gyártmányok (vagyis biztos Kínában készül).
Milyenek a termékeik, minőségre?
Pl ez a kabát: Imet Savage link
Van egy jó állapotú kesztyűm amit csak meg kell takarítani, nincs szakadva, nem is használtam túl sokat, anno...
Kicsit már RETRÓ , de ha valakit érdekel, írjon 1 árat, és megbeszéljük...
Vagy kifizeted bankkártyával és akkor megspórolod az utánvét összegét is. Elég sok mindent rendelek külföldi oldalakról és eddig még soha semmi gond nem volt (kopp-kopp), kivéve az EU-n kívüli vásárlásokkal néha, a túlbuzgó vám miatt, amikor 40-50 dollárnyi értékkel is okoskodnak, papírmunka, stb.
Szeva! 1.regisztrálsz az oldalra 2.kiválasztod ami kell, beteszed a kosárba 3.visszaigazolnak 4.várod a postást(3.-4.m.nap) 5. Forintban fizetsz(közép árfolyam)!
Halihó
NOLAN N84 N-Com "XS" makulátlan állapotban eladó
UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző.
Vadi új 400 UV és karcmentes plexi.
Vadi új belső Pinlock páramentes plexi.
Orr légterelő betét.
Bogárháló.
Teljes szellőző rendszer.
Kivehető, mosható arcpárna és bélés.
Mickrolock állcsatt.
Igen, jó lenne elmenni, egy helyen lenne minden és elég sok mindent ki tudnék próbálni, de ha még a Pécs-Pest-Pécs út árát is hozzáadom... Elsőre azért lehet, hogy megéri.
Azért nem semmi, hogy megint azzal kell szembesüljek, hogy nálunk minden sokkal drágább, mint tőlünk nyugatabbra.
Alpinestars cuccokat szó szerint szinte fele annyiért találtam, mint nálunk...
Ha jól tippeltem a belépőt nem fogja megérni.
Tavaly is ugyanazok az engedmények voltak mint a boltokban.Csak kinn egyenként kell végigjárni mindet.
Viszont nincs a tömeg az akcióknál meg a festett csöcsű ribiknél.
Keresek Sidi vertigo corsat 43-as méretben!