Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Keresek Sidi vertigo corsat 43-as méretben!
Hello!szerintetek menyit ér?
Csak egy érdekesség: az Fc-Motonak egy icike-picike boltja van Aachenben, Németországban. Semmi nagy hálózat (mint a Louis), vagy ilyesmi. Volt szerencsén sokat csorgatni a nyálam a kirakatban. Nagyon jó áron küldik a csomagot, és jó akcióik vannak.
Ha jól tudom, akkor az Imet cuccok azok hazai, magyar gyártmányok (vagyis biztos Kínában készül).
Milyenek a termékeik, minőségre?
Pl ez a kabát: Imet Savage link
Van egy jó állapotú kesztyűm amit csak meg kell takarítani, nincs szakadva, nem is használtam túl sokat, anno...
Kicsit már RETRÓ , de ha valakit érdekel, írjon 1 árat, és megbeszéljük...
Ment válasz, csak este már kinyúltam...
Vagy kifizeted bankkártyával és akkor megspórolod az utánvét összegét is. Elég sok mindent rendelek külföldi oldalakról és eddig még soha semmi gond nem volt (kopp-kopp), kivéve az EU-n kívüli vásárlásokkal néha, a túlbuzgó vám miatt, amikor 40-50 dollárnyi értékkel is okoskodnak, papírmunka, stb.
Szeva! 1.regisztrálsz az oldalra 2.kiválasztod ami kell, beteszed a kosárba 3.visszaigazolnak 4.várod a postást(3.-4.m.nap) 5. Forintban fizetsz(közép árfolyam)!
De igen:) Már írtam is!
Ezek nem tetszenek?

link
Berik 2 részes, 75K
Lazer Fiberpro 20K
Vadi új aksi nincs beüzemelve... Poweroad Y-YTX9-BS 12V 8Ah
Méret: 151x87x106 Indítóáram: 90 CCA/18C (Ah) 10Hr 5K
Helló! Feldobtam képesmotorra,megtalálod az adatlapomnál. Occsóé adnám,aztán..
Halihó
NOLAN N84 N-Com "XS" makulátlan állapotban eladó

UV álló lexan héjszerkezet (SHARP-teszt 4*)
VPS napellenző.
Vadi új 400 UV és karcmentes plexi.
Vadi új belső Pinlock páramentes plexi.
Orr légterelő betét.
Bogárháló.
Teljes szellőző rendszer.
Kivehető, mosható arcpárna és bélés.
Mickrolock állcsatt.

20.000.-
0630 2215963
SCOTT MX szemcsi hologramos,használt,de újszerű...12ezer....(ÁLLATOKNAK)
Hodis csak egy pár kérdés a rendelésről ha után véttel fizetsz az hogy zajlik és euróban fizetsz ?
Hát szerintem ettől vannak olcsóbb boltok is!
Pl: http://www.louis.de/
Jah és persze Ebay de innen akkor éri meg ha jó a valuta.
Felejtsd el az itthoni árakat!
Nézd meg mi tetszik, függetlenül az ártól, próbáld fel, nézd meg a típust aztán megrendeled a feléért... ennyi...
Na ezért adtam a tippet, egy kis induló segítség, profi cuccok az itthoni ár féléért jobb esetben harmadáért...

Az Astars kabát amit belinkeltél tökéletes választás!

Végre jó irányba haladsz!
Igen, jó lenne elmenni, egy helyen lenne minden és elég sok mindent ki tudnék próbálni, de ha még a Pécs-Pest-Pécs út árát is hozzáadom... Elsőre azért lehet, hogy megéri.
Azért nem semmi, hogy megint azzal kell szembesüljek, hogy nálunk minden sokkal drágább, mint tőlünk nyugatabbra.
Alpinestars cuccokat szó szerint szinte fele annyiért találtam, mint nálunk...
meglássuk, ha a cimborákkal dumálunk, meg röhögünk egy jót, akkor kimegyek, egyedül tuti nem...
Nem biztos hogy kimegyek.3 rugót inkább belelököm a tankba.
azé kell kimenni az első napon, minél előbb...
ellenben nem fél órát békávézol, kocsikázol a két bolt között, hanem csak két műanyagmotoros kiscsávót kell átlépni..
Ha jól tippeltem a belépőt nem fogja megérni.
Tavaly is ugyanazok az engedmények voltak mint a boltokban.Csak kinn egyenként kell végigjárni mindet.
Viszont nincs a tömeg az akcióknál meg a festett csöcsű ribiknél.