41-es! Valakit érdekel? A haverom vette tavaly nyáron, de takart egyet a mocival. Össz 1000 km van benne, de az esésnél kicsit megkarcolódott!
65e az új ára! 35-ért el lehet vinni! Lányoknak is kiváló:)
Eladó egy szezonos Shox Monza 2 részes protektoros bőrruhám.
Garantáltan csúszásmentes, szép állapotban. Írhatnám, h 54, vagy xxl-es, de Én 186cm magas 100 kg körüli vagyok rám pont jó.
2 éve talán öszze vissza 3X volt rajtam, sajnálnám, ha tönkremenne, inkább eladnám kis píízé
Az ára mintegy 35000 forintra rúg, de egyezkedhetünk
Íme a ruhadarab és a régi csizmám, ezt is elednám: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Nincs rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
170cm-es 75 kg-os emberre jó!Kicsit retro de hibátlan és olcsó!
Ár:15000Ft
06303210309
eladó a képen látható spy fantázianevű de amúgy cms gyártmányú cross sisakom L-es méret de amugy M-esnek felel meg pár apró karc van rajta mint minden cross sisakon.
a szemüveg ajándék hozzá kis részen a szivacsozás lejött róla.
Inkább L méret mint XL szerintem, bár kéztől függ.
A hossza tökéletes ha csuklótól a középső ujjad vége 20 cm-re van kb.
A kéz kerület ha 22 cm a hüvelyk ujjnál az is jó.
Az ujjak kicsit feszesek nekem.....
sziasztok érdekelne a véleményetek,tapasztalat. szeretnék egy új zárt sisakot és találtam googlbe Bluetooth-os bukósisakot és elgondolkodtam rajta,de nemtudom milyen márka ez:
láttam donkartacs ebay-es linkjét... az valami plexi fólia?én iridium kék plexit szeretnék vagy foliát. vagy van az a narancsrárgás árnyalatú.... annak nem tudom a nevét :)
szóval mit gondoltok erről a bukórol?meg plexit,fóliát lehet-e kapni?köszönöm
Eladó egy Alpinestars Gp Pro Kesztyű fekete színben!
A kesztyű új csak fel lett próbálva!
Mérete:L
Ára:25000Ft (bolti ára:46000FT!)