Bocs haver, de a divathoz nem ertek, izlesrol meg nem akarok vitatkozni
Jo aru tuti cuccok mindig vannak, csak keresni kell. www.ebay.co.uk , vagy par oldallal korabban topicolt itt ket kereskedo uriember, nezd meg a honlapjaikat
Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy nemsokára szeretnék venni egy páncélt, és, hogy szerintetek, melyik a legjobb és a legbiztonságosabb? Én erre gondoltam: http://mxmania.unas.hu/shop_or...
Szerintetek ez mennyire jó?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha valakinek kell Alpinestars (GP Pro, GP Tech, GP Plus, SP2, GPX, S-moto) Fox (Bomber, Dirtpaw, Platinum anti scene, Pawtector, monster, racing 360 vortex, racing 360, racing 360 riot,Racing Mens 360 Type ONegative Gloves, 360 COVRET GLOVE, Platinum vamplifier, Fight Gloves, FUTURE GLOVE ) kesztyű akkor írjon mailt, mert pénteken rendelek.
Köszi a gyors választ! Ha tényleg néznél nekem valamit, akkor annak örülnék. A lábam 42-es. A ruhám az fehér, szóval a fehér és fekete szinű csizmák illenek hozzá gondolom. Ha találsz valamit korrekt áron akkor szólj. Adok e-mailt is, ha gondolod: mate.coola@gmail.com
Üdv!
Kozelmultba kezdtem el motorozni( masfel ev- kb. 70ezer km) par csizmam volt csak. Mind az emlitett ar kozeleben/alatt.
Amit jo szivvel ajanlok: Sidi Vertigo: ezt egyszeruen imadom, nagyon strapabiro, iszonyat jol tartja a labam, imadom rajta a szellozoket, 14orakon at sem kenyelmetlen, cserelheto rajta minden koporesz, egyetlen hibaja, hogy nem vizallo.
Astar SMX plus: Szinten nagyon kiraly, egyszerubb es olcsobb is mint a Vertigo.... bar nekem 2-3ora utan nagyon nyomta a labfejem (kollegam imadja, szoval vsz az en 46os yeti labaimmal van a baj), kicsit szukebb szabasu, mint a tobbi csizma, igy eladtam.
TCX Matrix: gore tex-es, vizallo, meleg, atom kenyelmes, amiota bejott a csapadekosabb ido, heti 60-70orat kap, es koszoni nagyon jol birja.
Nem valtak be, mert szarok: Oxford BoneDry: futarkodassal 2-3honapot bir, garanciaba kicsereltettem, az is annyit birt. Egyszeruen levalt a talpa, nagyon kopott.
Probiker (nemtudom a tipusat, egyszeru "turasport vizallo" ) : sosem volt vizallo, kb 1honap utan ugy nezett ki, mint amivel a kutya tepett szet, 6het korul gyakorlatilag mar jaras kozbe be lehetett latni a zoknimig. Ment a kukaba
Forma nem tudom mi, gyakorlatilag 3het alatt lyukasra motoroztam, visszakertem a penzemet.
Sidit meg TCX-et hasznal a legtobb futar, azok nagyon strapabiroak, de van a cegnel sok Astar is. Ebbol a harom markabol nyugodt szivvel ajanlom a valasztast. A Sidi&Astarok vedelme es designja komolyabb, de a TXC a kenyelmevel, szarazsagaval es tartossagaval nagyon szerethetove teszi az elqrt formatervet.
Remelem tudtam segiteni. Ha mondasz meretet, akkor segitek angol ebayen keresni neked.
bocs a hosszuert.
HEllo!
A Berik 2012-es csizmáihoz mit szóltok? Fém koptató van rajta, és már a desig is jó, a váltórésznél fekete a csizma. Nekem tetszik, de többen irtátok, hogy mégsem voltak olyan jók az előzőek, főleg a cipzáras gondok. Azt garanciába cserélték?
Egyébként 40.000Ft környékén milyen más csizmát lehet kapni, a sportosabb kategóriába?
Sziasztok,
bukóvásárlás előtt állok, sporttúra kategóriához. Nem akarok gyorsasági bajnok lenni, de azért a stabil 150-ennél még elviselhető legyenek a zajok. Uvex Xenovát nézegettem, mert louisnál kiárusítás van és 17-ért van. Egyetemista pénztárcának megfelelő sisak kellene 20-35 ezres kategóriában. Scorpion exo 450-t próbáltam egész jónak tűnt az is. Van valakinek vmi ötlete.
Köszi!
Állítólag az uj S-900C nek is pumpálható..majd egykét hét mulva ha megjönnek,,megnézem/meg is veszem ha jóleszz..Nekem is túrára kell csak..Most csak a 2011-es modell van még,,azt próbálta,,nagyon kényelmes,,csak nemtudom,,a napszemüvege tül közel vanm az orromhoz:-)),,,hozzáért:-)),.,,lehet az orrom nagy?:))..valakinek vélemény?.....
Hali...Hát most jövök pestről,,pár darabot felpróbáltam,,,..AGV kihuzva,amelik feljött a fejemre,M-es az nagy volt,,az S es meg szorított..nem kényelmes..Maradok a Shark-nál..azt próbálta,,nagyon kényelmes,,csak megvárom a 2012-es szériát,,mert csak jövő héten kapnak,,,S-900C..Teszteken is jól bizonyított...
Miért gond a D? Nekem volt gyorscsatos, mikrometrikus, most duplaD-s van, és amellett, h ez (elvileg) a legbiztonságosabb, még messze a legkényelmesebb is!
Egyébként a leírtak közül sztem egyikkel sem lőhetsz nagyon mellé, bár az agv-kről hallottam olyat, h a plexi nagyon hamar kuka (karcolódik, mint állat), de nincs személyes tapasztalatom.
Sziasztok !
Eladóvá vált bőrruhám, sajnos kinőttem. Rendszeresen bőrápolóval ápolt, sérülésmentes. 50-es méret, vékonyabb testalkatra való, én 180 cm/75 kg vagyok, nekem karban,derékban rövid a kabát, a nadrág része viszont jó, de inkább egyben adom el. 170-176 cm közt ajánlanám, kb 60-70 kg-s emberre(bár ismerősömre aki 72 kg nem megy fel, hasban szűk, ezért inkább 'sportos' alkatra ajánlom ). Felpróbálni Debrecenben, esetleg környékén van lehetőség.
Hali...Sisak választás előtt álok..Valaki egykét jótanácsal?....amit kinéztem..Shark S-900C....vagy még Nolan N-85 ...Esetleg AGV-K4 es sorozat....egykét kritérium...ne legyen D-gyürüs,,és napelenző legyen beépítve...kösz...
Nem meglett emberi kézre való sajnos . Az én "L"-es kezemre szűk kicsit ujjban, a többi része jó. Ha ilyen kicsi a kezed akkor lehet jó. Az "L" asszem 10-es ha minden igaz....
Pont van belőle Fekete-Fehér 42-es!
Sidi B2 németből