Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elado Fox 360 ENTERPRIZE mez ( XXL) , teljesen új a próba erejéig volt rajtam de nekem nagyon nagy ha valakit érdekel az írjon az ára 14 000 ft
Szia, hát persze!

A Frank Thomas, egy kiváló angol márka!
Hihetetlen jó minőség! Jó anyagokból, jó minőségű varratokkal, bár elég drága holmi, de szerintem nagyon megéri. Volt szerencsém már egy jó pár darabhoz, és eddig egyikben sem csalódtam! Semmilyen negatív tapasztalatom nincs a márkával!

Kb ugyan ezt mondhatom el a a Német Hein Gerickéről is!
Hatalmas áruválaszték, a jó öreg német minőség, jó anyag, perecíz kidolgozás és varrás! Elég sok márkával találkozom, adok és veszek, nekem még is pl, a bőr kombim Hein Gericke jelenleg! Nagyon meg vagyok vele elégedve!
Csak jókat tudok róla mondani! Ugyan így a kint ismerőseim is...

Ennyi. Semmi humbukk...
Hali,

Bár én is kezdő vagyok (csak tavaly óta motorozok), de én is azt mondom, hogy a sisakkal ne spórolj! Ugyanebben a cipőben voltam/vagyok mint te, és inkább megpróbáltam darabonként beszerezni a dolgokat, de csak olyat, amit nem 1-2 év után akarok lecserélni. Ajánlom a külföldi oldalakat ( pl: fc-moto.de ) ahol szoktak fasza akciók lenni. És ha pl kinézel egy sisakot magadnak, és itthon valamelyik boltban fel tudod próbálni, akkor akár 70 rongyos sisakhoz is hozzájuthatsz 30ért. De tényleg fontos, hogy blindre ne rendelj semmit, mert ha túl laza rajtad bármi az esésnél több kárt okozhat, mint amit használ.
Én az első nyarat cordura kabátban térd/gerincvédőben melósbakancsban és farmerban toltam le. (bár a farmer elég kockázatos volt). Ha teheted mindenképp szerezz be cordura nadrágot is.
És, ahogy a többiek is írták a bőrcucc a legjobb, csak nyáron toszott meleg... Én városban cordurával fogok menni ezután is, mert kényelmesebbnek tartom.
A motor választásról nekem az a véleményem, hogy szerintem hibát követsz el vele. Főleg, hogy 31 éves vagy és valószínűleg már benőtt a fejed lágya. Azt gondolom, hogy minden fejben dől el... Lehet alattad akár egy 1000-es is, ha tisztában vagy a saját korlátaiddal illetve a motorod teljesítményével. Kis köbcentist azért nem vennék, mert szerintem drágák a teljesítményükhöz képest, és mivel könnyebb csutkára járatni mint egy 600ast, valószínűleg jobban is szét vannak hajtva. Arról nem is beszélve, hogy 1 szezon után kinövöd és nagyobbat akarsz majd, de ahhoz el kell adnod először.
Én is sokat gondolkodtam hogy 250-es kezdjek, de lebeszéltek róla és felültem egy 600-as YZFre úgy, hogy 2 éve tettem le a jogsit, és soha életemben nem ültem nagymotoron. De tisztában voltam/vagyok a képességeimmel és nem állatkodok soha..

Van egy eladó Alpine 2 részes ruhám:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Nem, nem jelent gondot, legalább is nem olyan nagyot, hogy ne tudjam megoldani. De azt írtam, hogy jelenleg nem tudok annyit kiadni érte. Ne érts félre, én tökéletesen megértem, hogy jót akartok, hogy a sisakon nem szabad spórolni, de azt is meg kell érteni, hogy azért nem minden motoros tudja megengedni magának a 70-100 000 forintos sisakot és hasonló árfekvésű felszerelést (sajnos).
Nem, nem akarok Lidl bukót venni, szerintem ezt világosan le is írtam, különben egyből megvettem volna a legolcsóbbat és nem is kérdezősködtem volna itt ennyit.
Azért az általam kérdezett HJC és BYE, sőt, akár az Astone bukók nem hiszem, hogy a Lidl kategóriát képviselnék. Ezek mind kb 25-35e között vannak és újak. Szinte mindenhol azt írják, hogy bukóbab csakis kizárólag újat szabad venni. Egy kezdő, mint én, honnan tudnám megállapítani, hogy valóban milyen állapotban van az a sisak?
Több más hobbim is van, pl. a pergetés, főleg csukára, nagyon komoly felszereléseim vannak, és elmondhatom, hogy egy bot+orsó jóval a sisak árát éri. Mégsem ajánlanám egy kezdőnek egyből ezt a felszerelést. Jó, tudom, hogy nem jó példa, mert a sisak az életemet hivatott védeni, de ezért is írok ide a fórumra és kérdezek, mert nehezen akartam elhinni, hogy pl. az említett HJC bukó egy kalap sz*rt sem ér. Ha mégis így van, akkor is megértem.
sisak xs-es MT Revenge,kétszer használt,hibátlan,zsákkal,bogárhálóval,orrmaszkkal 15ezer
kabát m-es BLH szintén kétszer használt,kivehető béléssel,23ezer
Ha gondot jelent, hogy mennyibe kerul a sisak, es felaldozod a minoseget szaros 20-30-50ezer forintert, akkor....

Mindegy. Lidl-be akciosak a bukosisakok. Nem homolog, meg a festek tartja ossze, de basszal mar ra, jolesssssz, mer olcso
Srácok! Előre is elnézést ha valakit zavarna a dolog, de mivel többeket ismerek innen, gondoltam hátha valakinek segítség a tavaszi készülődéskor.
Most nyitottam egy barátommal közösen.
Remélem betértek majd.
www.darazsgarazs.hu
Van egy L-es marushinom.Nem új............használt..............de 12e pénzért adom.
Vagy egy hasonló méretű bayard 20e-ért vatta új.20e.
Köszönöm! Jónak tűnik, de sajnos: 1) most nem fér bele, talán később igen, de túl drága 2) ne haragudj, de egy bukónál nagyon számít, mint ahogy a motornál is, hogy mennyire tetszik valakinek, és sajnos ez nekem egyáltalán nem tetszik:(
Persze ettől még jó vételnek tűnik, végül lehet, hogy eltekintek a "külsőtől" és csak a belsőt "nézem", elvégre ha kevesebb a pénz, akkor több a kompromisszum is.
Alpinestars ruhát vennék 52es méretbe, ha valaki tud írjon.
Hát, akkor lehet, hogy valamelyik HJC lesz, a CS-14 vagy a CS-14 Wolfbane MC5 (25-30e). Ezek már 2012-es modellek, ezért semmi tesztet nem találtam róla, de az előző évi hasonló kategóriájú HJC bukók elég gyengén szerepeltek (pl Shark). Igaz, ezek a HJC-k legalább szerepeltek valamilyen tesztben, ellenben az Astone vagy a BYE bukókkal szemben, amikről sehol semmit nem találok. Ami jobb eredményt kapott, azok már mind jelentősen, kétszer vagy háromszor drágábbak.
Használtan nem szeretnék bukót venni.
Köszi!
ez neked egy tökéletes választás! Ha a mérettáblát megnézed abból saccra tudsz következtetni, ha meg próbálod, akkor felvéve halántékon , tarkón ne szoritson pofánál szorithat, és ha rajtad van becsatolva állrésznél megcibálod fel le oldalra akkor ne forogjon hanem cibálja a sisakkal együtt a fejedet akkor jó lesz!
Megpróbálok összeszedni több pénzt egy jobb bukóra. Köszönöm a tippeket! Elmegyek kipróbálok egy párat, mert még egyik sem volt a fejemen.
Emígy mire kell figyelni, ha felpróbálom? (A mérettáblázat szerint nekem elméletileg S kell).

A HJC bukókról azt olvastam, hogy jók és nem gagyik, ez pl, már használható? HJC CS-14
ugyan meretet nem irtal (az mindegy, csak manszteres legyen )
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Hali! Ha valakinek van monster design-os krossz sisakja eladó írjon.Köszi.
tessék, ha a méret jó profi sisak!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Havernak ilyen volt anno 50 ért vette!
gagyi bukóval ne játsz.. inkább legyen használt... itt vannak a 25 e ig sisakok mazsolázz!

http://www.kepesmotor.hu/bukos...
"azok akik az olcsó, jó sisakokkal balesetet szenvedtek, sajnos nem tudják elmesélni, hogy milyen jó a sisak" Szabó Attila

http://videa.hu/videok/jarmuve...
mofakernél van cms karbon-kevlár bukó 30 pénz körül
tök könnyű, és nem is néz bénán
van cross és zárt kivitel is
Szerintem sporolj meg es vegyel egy normalis bukot. Arra sincs garancia, hogy megved, de legalabb eselyt adj magadnak. Meg gondolj a szeretteidre is.

Amig nincs baj, addig nincs baj, de ha baj van, akkor ne legyen akkora baj.
Itt meg is tapogathatod a cuccokat
-viszont innen az oldalról olcsóbb-
motobox.hu
zozomoto.hu
Ismét köszönöm a sok segítséget.
Nehéz azzal vitatkozni, hogy 20e-nél többet ér e a fejem vagy sem...Többet ér minden pénzemnél, de sajna nem tehetem meg, hogy 50e-es sisakot vegyek. Talán egyszer igen, de jelenleg nem.
A BYE sisakokat több helyen is dicsérték, hogy egy egész tűrhető olasz márka, szerintetek ez milyen sisak lehet: BYE Hero
Persze tudom, egy bringáról is lehet akkorát esni, hogy a sisak menti meg az ember életét, de azért bízom benne, hogy egy ilyen sisak, amit az imént linkeltem, azért nem olyan, mintha semmi nem lenne a fejemen.