Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nem korrekt kereskedőt a piac kiszelektálja kurvagyorsan.
Jelesül ha aránytalanul drágán adja a portékát egyszerűen nem vásárolják meg tőle.
Nincs olyan hogy valaki gazdag és nem érdekli..............sőt tapasztalatom szerint pont a gazdag szorongat meg a legjobban extra engedményekért.
Nem véletlen lett nagyon gazdag aki az a legtöbb esetben.
Ha még így is él-virul és még mindíg inkorrekt áron árul akkor az pénzmosoda.
Ok, az természetes, hogy vannak nem korrekt kereskedők, ahogy vannak nem korrekt vásárlók, nem korrekt utcaseprők vagy rendőrök is. Ennek ellenére nem mondhatjuk , hogy a vásárlók, utcaseprők vagy rendőrök nem lennének korrektek. Az a kérésem, hogy ne általánosíts és ne mondjuk, hogy a kereskedők ilyenek vagy olyanok.

Szerintem ahogy én, úgy te is felhúzod magad, ha azt hallod, hogy "a motorosok" mit csináltak már megint...

Az alapprobléma egyébként is mindössze az volt, hogy nem vagyok nagy barátja annak, hogy azért tartsak készletet, béreljek helyiséget, fizessek eladót meg az összes adót, járulékot meg mindent, hogy valaki bejöjjön, próbálgasson mindent, szaktanácsadást kérjen, és utána megvegye a neten. Legjobb esetben vagy megpróbálja utána a mérethibás cuccát nálam becserélni (mondván elhagyta a blokkot) vagy bejön, hogy a garis gondját intézzem...

Te is árulsz, csak a neten, szerintem el tudod képzelni, miről beszélek.
Nem az a baj, hogy keres a kereskedő. Én is szívesen vásárolok a környéken, mert szeretném támogatni a helyieket. De az a baj, hogy sokan pár hónap alatt milliomosok akarnak lenni a boltjukból és túl nagy haszonkulccsal dolgoznak. Aki olyan az megveszi igen is a netről olcsóbban, mert nincs tele pénzzel és keresi az olcsóbb lelőhelyet. Aki kőgazdag és nem érdekli az vásárol ennél a boltnál és az aki lusta utánanézni vagy nem tud utánanézni más boltnak. Persze általánosítani nem lehet........nem minden bolt ilyen.
És az sem róható fel a vevőnek, hogy ott vásárolja meg ugyanazon terméket ahol a legolcsóbb.
Hát, akkor javaslom Neked, hogy ne vásárolj "ezeknél", mindegy hány százalék. Vegyél mindent az ebay-en.

"Ezek" biztos mind gazemberek, és gyakorlatilag mindegy, melyik motorosboltba mész be, ott át akarnak majd vágni, ne menj be ilyen helyre. Ott nem motorosok dolgoznak. Sosem.
Az bizony eredeti volt és tényleg kurva szűk és kényelmetlen, mint a spidi. Nem magyar munkás kézre teremtették ezeket. Vegyél XL-est.
Lehet illegális webáruház és ezért nem támogatják a személyes találkozót, hiszen akkor csapnak le az adóhivatal ellenőrei.
Egy érdekes tendenciára lettem figyelmes a télen:
Létező bolt webáruházában kinézek egy-két-három alkatrészt:tükör, index, kesztyű stb. Megérdeklödöm van-e (szin, méret...).
Válaszként jön: hogy fizetek? hova küldjék?
Írom: ha megvan megyek a boltba, megnézem, megtapogatom, lemérem....
És itt megszakad a kommunikáció.

Lemaradtam volna valamiről, vagy mi van?
akkor most vegyél télit mert tele vagyok vele nem ujak..ellenben jok és olcsók
szerintem az nem volt eredeti...kurva kényelmetlen volt..de majd próbálok egyet pardiéknél és lehet a mérettel volt baj.. vagy a kezem lakatos
autóalkatrész, olaj, gumi, ezeknél mindenhol megvan ez.
Most vettem gumit, nyárit, 4 darab darabja 32, itthon 56 a legolcsóbb helyen. Hány % az?
Amikor 130 Ft volt a dollár akkor egy shoei x-spirit-et meg lehetett venni 85.000-ből + vám áfa =110.000. Itthon, meg 195.000-ért árulták. És ők gondolom a 85-től is olcsóbban kapták +vám+áfa.
Ez ám a haszonkulcs....
Bakker amit küldtem "L"-eset az kicsi volt nem? Az eredeti volt. Akkor most miért akarsz megint "L"-eset?
Minden apad, Én csak az élelmiszerről tudok, de ahogy a motor, az autó is kevesebb, így az alkatrészvásárlás is. 400cm3 felett kijelenthető, h kis hazánkban a két kerekűzés már-már luxus, ezért itt szorul a nadrágszíj leginkább
én alkatrészt árulok,,de minisz 30%-al...és még igy is kevesebb a vevő mint 2010 ben vagy akár tavaly...nem kevés,,de kevesebb.
Én pedig ezt nem vitatom
Pardi...eredeti és új is.
A hozászólás valóságtartalmát nem vitatom.
Igaz, én inkább ruházatot árulok, és kiegészítőket. De ezen a területen nincs 40%, mert mindenki tud tájékozódni a neten, és ha drágábban adom, akkor elmegy máshová és érthető ha megveszi ott.
Pedig az eset valós, néha még a 40 % is kevés, álltalában alkatrész és kenőanyagoknál
De szeretnék 40% árrést...Szerintem általánosítani nem szerencsés.
L es versenykesztyűt vennék Alpinestars előnyben,de kínaiverszacsi és egyéb utánzatokkal ne fárasszuk egymást.Kérném ,hogy csak az írjon akinek eredeti terméke van.Csak új érdekel.thx
Véletlenül nem tudja valaki, hogy hol lehet kevlárszövésű farmer-anyagot szerezni?
Ki mit vagy menyit adna érte?