Javaslom fontold meg a KBC-t is. Angol-amerikai trikompozit sisakok, -bár a gyár kínában van- és azt kell mondjam, nagyon-nagyon jók. Áramvonalas, nem rángatja a menetszél, igényes, pontos, és a superzone-ban akcióban olyan áron adják, hogy nem hittem el először. Kicsit megijedtem mikor megláttam benne a made in china feliratot, de annyira jó ára volt hogy gondoltam akkor is megéri, de nagyon kellemes csalódás volt. Előtte Shark-om volt, abban ki akart folyni a szemem, úgy jött a huzat a plexi mellett... A KBC-be meg nem. Egyharmad áron...
Egy ideje a garázsban porosodik a mellékelt fotókon látható Harley Davidson bukósisak, amit szeretnék értékesíteni, én ugyanis nem használom..
Próbáltam utánanézni a neten, hogy mennyit lehetne érte kérni, de nem igazán találtam konkrét információt a sisakról.
- nem tudom, hogy eredeti-e, gyanítom igen?!
- a külseje elég szép állapotú, a belsejében lévő fekete szivacs viszont málik szét
- lehet hogy fel lehet újítani, nem tudom
- én inkább kiállítási darabnak javasolnám, de hát ki tudja
Mennyit érhet ilyen állapotban?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Superzone-ba nem tudja valaki hogy most mennyibe van egy berik textil nadrág?Mert az oldalukon fent lévő ár úgy tudom már változott.
Erről beszélek: http://superzone.hu/main.php?E...
AGV Airtech "M"-es méretű, szép állapotban, én nem sokat használtam.
A belseje teljesen kivehető, mosható. Nincs kiszakadva, kikopva, meg semmi ilyesmi.
Ára: 20.000 Ft
Shox Mondial 2 részes bőrruha.
Szintén alig használtam (kb. 10-szer volt rajtam), minden használat után leápoltam a bőrt. Nincs kiszakadva, nem estem benne. Cipzárak is jók rajta.
Ára: 32.000 Ft
Lenne két eladó/cserélhető cuccom, egy L-es Grex sisak, meg egy 4XL-es cordura dzseki, mindkettő occsóér' van, együtt meg főleg: Sisak Dzseki
Cserék szóbajöhetnek: mobiltelefon, PC alkatrész (1-2 évesnél nem öregebb, monitor, vga, proci, hdd, ram stb.), Peugeot 306-ra való felnik (gumi nem kell), ami tutira nem kell: ezer éves holmik, hibás akármi, állat (se élő, se döglött)
Szívesen meghallgatok bármi egyebet is, ami nincs a felsorolásban.
Köszi az infót ! Megmondom őszintén újat szeretnék ,de Shoi 150-200 ezerért egy kicsit húzós ,Marushinokat nézegettem viszont most találtam Nolan bukókat elfogadható árban úgyhogy szerintem a Nolan lessz az arany középút .
Pohi, láttam hogy régebben te is forgalmaztál ilyen kesztyűket itt..tudnál esetleg benne segíteni hogy honnan szerezzek egy ilyen darabot (és esetleg jobb minőségben)?
Előre is köszi
Attól függ melyik beszerzésből sikerül vásárolnod. Általában elenyésző a különbség. 25.000-el nem ér többet az eredeti, mint a majdnem tökéletes másolat.
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni...
Sok helyen látni Alpinestars GP Pro kesztyűket kb 20-25 ezer forintért, ami tudjuk hogy talán az "eredeti" összeg kb. fele.
Vásárolt már valaki ilyet, és ha igen minőségben miben térhet el az eredetitől ?
Előre is köszi! Üdv
Kék színben kellene, és XL-es méretben
elérhetőségem: attila81@vipmail.hu
Ha tudsz valamit légyszi szólj már.
Köszi!
Van pár eladó cuccom!
Shoei Női Bukósisak! 8000 FT!
HJC férfi bukósisak! 10000 ft!
Michelin&Bridgestone párban! 5000 FT!
Unisex bőrkabát női tulajtól! 23000 FT!
Alkudni szabad!
Próbáltam utánanézni a neten, hogy mennyit lehetne érte kérni, de nem igazán találtam konkrét információt a sisakról.
- nem tudom, hogy eredeti-e, gyanítom igen?!
- a külseje elég szép állapotú, a belsejében lévő fekete szivacs viszont málik szét
- lehet hogy fel lehet újítani, nem tudom
- én inkább kiállítási darabnak javasolnám, de hát ki tudja
Mennyit érhet ilyen állapotban?
Segítségeteket előre is köszönöm.
85ért van a pardiban,ezt kéne alullicitálni
Superzone-ba nem tudja valaki hogy most mennyibe van egy berik textil nadrág?Mert az oldalukon fent lévő ár úgy tudom már változott.
Erről beszélek:
http://superzone.hu/main.php?E...
Illetve az expon várható hogy olcsóbb lesz?
AGV Airtech "M"-es méretű, szép állapotban, én nem sokat használtam.
A belseje teljesen kivehető, mosható. Nincs kiszakadva, kikopva, meg semmi ilyesmi.
Ára: 20.000 Ft
Shox Mondial 2 részes bőrruha.
Szintén alig használtam (kb. 10-szer volt rajtam), minden használat után leápoltam a bőrt. Nincs kiszakadva, nem estem benne. Cipzárak is jók rajta.
Ára: 32.000 Ft
A motoromat eladtam, azért eladóak a cuccok.
Sisak
Dzseki
Cserék szóbajöhetnek: mobiltelefon, PC alkatrész (1-2 évesnél nem öregebb, monitor, vga, proci, hdd, ram stb.), Peugeot 306-ra való felnik (gumi nem kell), ami tutira nem kell: ezer éves holmik, hibás akármi, állat (se élő, se döglött)
Szívesen meghallgatok bármi egyebet is, ami nincs a felsorolásban.
Női sport csizmát keresek: 40-es -jó állapotú, szellőző,elfogadható ár
Van 2db eladó sisakom. Szürke MDS m-es, piros AKIRA xs-es. Keveset használt jó állapotú mind a kettő. 7000Ft/db. Irányár.
http://www.roadside.hu/index.p...
0036305204066
horva
thgyula85@gmail.com
Anno ha jól emlékszem árultál egy női forma cipőt. Megvan még, és hányas méret? köszi
Előre is köszi
Véleményeket szeretnék kérni...
Sok helyen látni Alpinestars GP Pro kesztyűket kb 20-25 ezer forintért, ami tudjuk hogy talán az "eredeti" összeg kb. fele.
Vásárolt már valaki ilyet, és ha igen minőségben miben térhet el az eredetitől ?
Előre is köszi! Üdv
forma, arrow sx
berik 1056
berik 1168
berik 1055