Nem is maga a sisak hangos, de az osszeszereles nem tul profi, plexi nem teljesen frankon illeszkedik, itt-ott sipol-futyul nekem, foleg ha forgatom a fejemet (kinezek mellem, ilyesmi). Szerintem vegyel egy komolyabb minosegut ha 140 az utazod. 100-110 folott mar nem tul jo ez. A shark szuper volt, de talan egy Schuberthet ajanlanek.
Eladók:
nóném, de kitűnő minőségű, vastag bőrből készült motoros dzseki, vékony selyembéléssel, két külső és egy belső zsebbel, könyök- és vállprotektorokkal valamint előkészítéssel (zseb) a gerincprotektornak. Nadrággal összecipzárazható.
Keveset használt, hibátlan állapotú.
M-es méret, kb. 170-185 cm magas, 70-85 kg-s emberre jó.
10000 Ft (+ szállítás)
kétrétegű (kemény műanyag + szivacs) térdvédő, belebújós+gumipántos rögzíthetőséggel, nadrág alatt vagy azon kívül is hordható, keveset használt, hibátlan állapotú, univerzális méret.
2500 Ft (+ szállítás)
KTM Racing mellény, fekete színű, vastag, meleg polár béléssel, elöl-hátul narancs KTM felirattal. XXL-es címke van benne, de a valóságban inkább XL-nek felel meg. 6000 Ft (+ szállítás)
Alku, csere nem érdekel, a cuccokat személyesen Budapesten lehet megtekinteni.
Sziasztok!
Megnyugtatnék minden kételkedőt a meghirdetett,sisakommal kapcsolatban.
Ez a KBC-n belül számít egyedi fényezésűnek mint minden más márkánál.
Az ilyen fényezésűekből sokkal kevesebb van mint az átlag tucat sisakokból.
Tehát gyárilag egyedi a fényezése, és még leejtve sem volt soha!
Motoros körön belül a korrektség az első!
Sziasztok! Eladóvá vált pár enduros cuccom.M-es protektoring,42es W2 csizma,Shiro Red Bull replika sisak,KTM protektoros kesztyű ill. 1 pár térdvédő.A cuccok jó állapotban vannak,csizmán,kesztyűn kopások,de smi komoly.Akit érdekel,a kotelesadam@citromail.hu címre várok e-mailt,küldök képet,árban megegyezünk
Sziasztok
Eladó egy aprilia /racing/ bukosisak l-es méretben,kiváló állapotban
pár alkalommal használt.Dobozában,papirjaival.Postázni is tudom utánvéttel. Ára 20000FT+postaköltség.
ÉRD:06203143523
kbc sisakokat nem nézegettem, elvileg még messze a szezon mire szükség lesz rá addig csak akad egy rendes HJC amit keresek.
ez a festegetős dolog meg szerintem itt a fórumon csak nem verné át a másikat egyikőnk sem hisz ide elég sűrűn beirkál mindenki hamar híre menne a kétes embereknek ez az én véleményem szerintem ő azért festette át mert neki nem tetszett.
Pl: találtam énis egy mattfekete sisakot az apróban ha azt venném meg tuti átfesteném olyanra ami menne a motoromhoz és a ruhámhoz.
aprilia -oroszlán logót airbrusoltatnám rá:)
Írtam az inviteles címedre!