Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan még. Nem válaszolt a srác, így gondolom tárgytalan.
Írtam az inviteles címedre!
akkor új..
jó a csepel is, de mobilis vagyok. küldesz freemailre egy elérhetőséget?

köszi
Egyszer se hordtam, mert rohadt nagy rám még páncéllal is.
Csepel vagy Nagytétény, de ha kell, valameddig el tudom vinni...
Nekem van 41-es csizmám, de a soft nem kell, inkább pénz kéne. Akkor én elcserélem a softra, aztán azt meg elcserélem Veled pénzre.
szia
a mellény milyen állapotban van?pesten merre?
üdv
Szia. Ha nem mén el a ruha, engem érdekelne. email a lapomon-
Szia!

Húúú, még benne is lennék, de sajnos már a csizma nincs meg... :(((

Üdv Kill.
? :D Nah én vagyok a hülye!? Van egy softod, annak aki ad érte egy csizmát nemde!? Csizmám nincs, pénzem akad, a soft kéne!
csizma felejtős?
azért
Az Airsoftért?
És mennyi a az az annyi ha nincs csizma!?
Csere egy 41-es csizmára? ez egy Airsoft fegyver full fém!
Nem is maga a sisak hangos, de az osszeszereles nem tul profi, plexi nem teljesen frankon illeszkedik, itt-ott sipol-futyul nekem, foleg ha forgatom a fejemet (kinezek mellem, ilyesmi). Szerintem vegyel egy komolyabb minosegut ha 140 az utazod. 100-110 folott mar nem tul jo ez. A shark szuper volt, de talan egy Schuberthet ajanlanek.
Hello !
Nekem egy HJC Pegasus (M 58)-om lenne eladó ,a plexin van 1-2 karc (abszolute nem zavaró) amúgy hibátlan . ir ár 25.000.
Milyen motoron használtad?140-150 az utazóm ott már nagyon hangos?
Eladók:
nóném, de kitűnő minőségű, vastag bőrből készült motoros dzseki, vékony selyembéléssel, két külső és egy belső zsebbel, könyök- és vállprotektorokkal valamint előkészítéssel (zseb) a gerincprotektornak. Nadrággal összecipzárazható.
Keveset használt, hibátlan állapotú.
M-es méret, kb. 170-185 cm magas, 70-85 kg-s emberre jó.
10000 Ft (+ szállítás)
kétrétegű (kemény műanyag + szivacs) térdvédő, belebújós+gumipántos rögzíthetőséggel, nadrág alatt vagy azon kívül is hordható, keveset használt, hibátlan állapotú, univerzális méret.
2500 Ft (+ szállítás)
KTM Racing mellény, fekete színű, vastag, meleg polár béléssel, elöl-hátul narancs KTM felirattal. XXL-es címke van benne, de a valóságban inkább XL-nek felel meg. 6000 Ft (+ szállítás)
Alku, csere nem érdekel, a cuccokat személyesen Budapesten lehet megtekinteni.
Sziasztok!
Kétrészes jó állapotú bőrruhát keresek 60e.ft körül..
email. xxsanyi@citromail.hu
tel . adatlapomon...
Sanyi
Sziasztok!
Megnyugtatnék minden kételkedőt a meghirdetett,sisakommal kapcsolatban.
Ez a KBC-n belül számít egyedi fényezésűnek mint minden más márkánál.
Az ilyen fényezésűekből sokkal kevesebb van mint az átlag tucat sisakokból.
Tehát gyárilag egyedi a fényezése, és még leejtve sem volt soha!
Motoros körön belül a korrektség az első!
Sziasztok! Eladóvá vált pár enduros cuccom.M-es protektoring,42es W2 csizma,Shiro Red Bull replika sisak,KTM protektoros kesztyű ill. 1 pár térdvédő.A cuccok jó állapotban vannak,csizmán,kesztyűn kopások,de smi komoly.Akit érdekel,a kotelesadam@citromail.hu címre várok e-mailt,küldök képet,árban megegyezünk
Sziasztok
Eladó egy aprilia /racing/ bukosisak l-es méretben,kiváló állapotban
pár alkalommal használt.Dobozában,papirjaival.Postázni is tudom utánvéttel. Ára 20000FT+postaköltség.
ÉRD:06203143523
Szia!

35 ért postával küldöm ha érdekel!
06203881295
kbc sisakokat nem nézegettem, elvileg még messze a szezon mire szükség lesz rá addig csak akad egy rendes HJC amit keresek.
ez a festegetős dolog meg szerintem itt a fórumon csak nem verné át a másikat egyikőnk sem hisz ide elég sűrűn beirkál mindenki hamar híre menne a kétes embereknek ez az én véleményem szerintem ő azért festette át mert neki nem tetszett.

Pl: találtam énis egy mattfekete sisakot az apróban ha azt venném meg tuti átfesteném olyanra ami menne a motoromhoz és a ruhámhoz.
aprilia -oroszlán logót airbrusoltatnám rá:)