Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezerötöt! Majd ugorj át!
Üdv!A Forma csizmáért mennyit kérsz?
Az oxtar az 45 ös a forma az méretileg ami bele van írva az 48 de inkább 46 os méretű
heló a cross csizmák hanyas méretüek?
Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben ,pÁncélt vagy protektoringet és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
Köszönöm szépen a segítséged!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem belinkelni vagy leírni egy Bőrruha mérettáblázatot?

Itt egy Pl: 50-es méret 170cm, 75-80Kg
52-es méret 175cm 80-85Kg

Valami hasonlóra gondolok.
CSIZMÁK ELADÓK
Olcsónak tűnik :D (10 ezer) de hogy mennyire használható, az a kérdés...
Sziasztok! :)
Találtam "végre" kesztyűt, esetleg valakinek valamilyen tapasztalata van erről?

http://www.imet.hu/index.php?c...ŰK&szint2=Túra+kesztyűk&
szint3=&szint4=

Köszönöm
Sziasztok!

Rengeteg eladó motoros ruházatom van!

Ha érdekel valakit, itt megnézheti:
motoros ruházat

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
szia Laci

65 e ftért érdekel:)
üdv BB
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Sziasztok.
Tudna valaki infót az Icon domin 2 valamint az Icon legion sisakokról?
Van valakinek? Tapasztalat? A súlyáról tud valaki valamit? Nem találok róla sehol semmit.
Köszi.
Szia Bagyinka!
A kabát mérete XL-es.
Nem kivehető bélésű,de jó meleg.
A képeket láttad róla?
Üdv.Zsolt.
tudsz írni pár infót a kabátról?:) pl méreteket, ilyen bélés olyan bélés stb?
Bocs Bagyinka!
Az előző levelet neked írtam.
Szia!
Nekem van egy textil motoros kabátom,szerintem még jól is néz ki.
Megnézheted az eladó holmijaim közt.
Ha érdekel megegyezünk,persze ha jó a méret.(XL.)
E-mail címem:ninjazx10r@citromail.hu
Üdv.Zsolt.
Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő pds talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő de ezekből a cipőkből eggyel nagyobb szám kell mint a lábméreted, szóval 45 lábra jó! Nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 45-ÖS CROSS CSIZMÁRA, BÁRMILYEN MÁRKA ÉRDEKEL!
eladó az alábbi kabát
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Itt nézz körül kabátügyben:
www.mivesmotor.hu