Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Szia! Nekem RS999 van. A legjobb, hogy konnyu. Kidolgozasra kozepes minosegu, volt egy Shark RSF2i-m, sokkal komolyabb volt az, de nehezebb is. Kicsit itt-ott jon a szel, futyul, ilyesmik. Ar-teljesitmenyben nem rossz, ha konnyu sisakot keresel.
Szia. Írtam emailt.
sportrotor@citromail.hu
Írj már erre, leírok mindent
Jol van érdekell persze!Irsz valami elérhetöséget ahol megtudjuk beszélni e-mail cím vagy valami amit jonnak gondolsz!Köszi
aki a balesetes sisakot így adja el azt börtönbe kellene zárni...
Én 187cm magas vagyok kb, és 1 hónapja voltam asszem 92kg (karácsonyi hangulatba) +- 10% belefér.
Privátba beszéljük már meg a többit, ha érdekel.
Mégis mennyi az az olcsó?Mekkora emberkére lehet jó a ruha?Köszönöm
Nekem van... Olcsóért.
Nem tud valaki eladó kéttrészes 56-os bőr motoros ruhát?
superzoneban 50% van a KBC_re. Fényezett sisakot pedig csak óvatosan, nem tudni, miért fényezték, hobbiból, vagy mert esett benne. Egy ügyfelem ilyenben halt meg.
helló!
kösz az ajánlatod.
de egyenlőre még próbálok keresni az elképzelésem szerint.
Szia BoruzsLaszlo!
Nekem van ilyen méretű KBC Sisakom ha érdekel.
Egyedi fényezéssel.Hibátlan állapotban.
E-mail:ninjazx10r@citromail.hu
mindegy ha jársz anyámék fele akkor dobd el majd elhasználom a pályán ott úgy sincs rajtam hosszabb ideig
5 szezont húztam le Stealth sisakban, az egyikben 4,5-et, a másikban egy fél szezont. Pozitívum: minősége jó, tartós, egyedül a nyaki résznél vált le a felső réteg a nyakpárnáról, de semmi más. 4,5 szezon alatt enyhén kibolyhosodott, ENYHÉN, semmi durva. Szerettem jó sisak, DE... füldugó használatát javaslom, én is mindig abban motoroztam.
nem egyedi hiba, az enyém is zajos volt, viszont jól védte a fejem mikor lefejeltem az aszfaltot 70-el 2007-ben.
Nem, nagy rá! Valamikor eldobom, esetleg egy két helyen megemlítem, hátha elviszik. Azt az árat mondjam, amit mondtál v több?
na mi van tesó anyának jó lesz a kesztyű?
Max 100 ezret szánok rá. Pályán még nem voltam,de ki szeretném próbálni, elsősorban túrázni szeretnék benne.
most kell nagyon körülnézned, mert sok az akció...pályára csak márkásat vennék... pénztárca függő
szerintem mindenképpen..
használt, újszerű beriket,arlennesst, madif-ot stb ki lehet fogni 60-80 között, új superzoneban 90-110 között van, akcióóban.
csak menj el próbáld fel, tapintsd meg és rájössz mi a különbség
Hát igen azért ennek az ára sem annyi mint a Beringnek. Meg a shox bőr ruháján gondolkodom. Csak nem tudok dönteni . Vagy esetleg egy drágább márka használt ruhájával jobban járnék?
ár/értékben jó... egy Beringhez viszonyítva már kevésbé...
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az RMC-ben árult B-star bőrruháról?