Szia! Nekem RS999 van. A legjobb, hogy konnyu. Kidolgozasra kozepes minosegu, volt egy Shark RSF2i-m, sokkal komolyabb volt az, de nehezebb is. Kicsit itt-ott jon a szel, futyul, ilyesmik. Ar-teljesitmenyben nem rossz, ha konnyu sisakot keresel.
superzoneban 50% van a KBC_re. Fényezett sisakot pedig csak óvatosan, nem tudni, miért fényezték, hobbiból, vagy mert esett benne. Egy ügyfelem ilyenben halt meg.
5 szezont húztam le Stealth sisakban, az egyikben 4,5-et, a másikban egy fél szezont. Pozitívum: minősége jó, tartós, egyedül a nyaki résznél vált le a felső réteg a nyakpárnáról, de semmi más. 4,5 szezon alatt enyhén kibolyhosodott, ENYHÉN, semmi durva. Szerettem jó sisak, DE... füldugó használatát javaslom, én is mindig abban motoroztam.
szerintem mindenképpen..
használt, újszerű beriket,arlennesst, madif-ot stb ki lehet fogni 60-80 között, új superzoneban 90-110 között van, akcióóban.
csak menj el próbáld fel, tapintsd meg és rájössz mi a különbség
Hát igen azért ennek az ára sem annyi mint a Beringnek. Meg a shox bőr ruháján gondolkodom. Csak nem tudok dönteni . Vagy esetleg egy drágább márka használt ruhájával jobban járnék?
Írj már erre, leírok mindent
Privátba beszéljük már meg a többit, ha érdekel.
kösz az ajánlatod.
de egyenlőre még próbálok keresni az elképzelésem szerint.
Nekem van ilyen méretű KBC Sisakom ha érdekel.
Egyedi fényezéssel.Hibátlan állapotban.
E-mail:ninjazx10r@citromail.hu
használt, újszerű beriket,arlennesst, madif-ot stb ki lehet fogni 60-80 között, új superzoneban 90-110 között van, akcióóban.
csak menj el próbáld fel, tapintsd meg és rájössz mi a különbség
Van valakinek tapasztalata az RMC-ben árult B-star bőrruháról?