Cordura motoros nadrág 36/ 38 (S/M) női HASZNÁLT, de jó állapotú.
Eladó a képen látható NŐI cordura, fekete nadrág. Újszerű állapotban!
36/38-as (S/M) méret.
A nadrág, kabáttal össze cipzározható.
Szél álló, víz álló.
Térd és csípő protektort tartalmaz!
Alul a lábszára cipzárral szűkíthető, illetve bővíthető.
Bal combján egy zseb található, Force felirattal!
Fényvisszaverő csíkkal rendelkezik.
Sziasztok! Flya Racing Maverik MX csizmához keresek csatot... Jobb oldali csizma legalsó csatjára lenne szükségem. (piros karikával jelölt)
Esetleg ha valakinek van egy fölös darabja otthon és eladásra kínálná, megvenném !
Köszönöm szépen, nem megyünk mi is csak mondjuk 10-20 méteres távolságba egymástól és lassan szóval szélzaj nincs... de azért kíváncsi lennék olyan véleményre aki használ ilyet... van e gond vele, stb...
Az egyik motoros haverom olyan bluetoothos sisakot használ, de Ő az utassal beszél! Működik és egész jónak tünik. Még nampanaszkodott!
Ha gondolod megkérdezem tőle!
Tomi
Magyar lapokon semmit sem találtam róla, de a külföldiek elég jókat írnak róla. Akciós az univ.motors-nál, és mivel első csizmám lenne, örülnék, ha valakinek lenne róla véleménye! Köszi előre is. Üdv!
Köszönöm a segítséget, a tanácsaiddal már érthetőbb a dolog
mindenesetre, én is hasonló helyzetben járok annyi különbséggel, hogy nyárára van (ujjatlan) kesztyű mivel az a 30 fokos melegben bőven elég
ami érdekesebb számomra, hogy kora tavasztól késő őszig járni motorral és úgy a helyeset megválasztani:D na azaz érdekes :) és mivel 3 műszak van, ezért nehéz időjáráshoz igazodni! :)
protekor is legyen benne...ezért szerintem egy difi drizzle marad a megoldás
köszönöm a segítséget mégegyszer és további szép napot
Mivel télen is motorozok ezért szolgálhatok némi információval a kesztyűkkel kapcsolatban. Télen már thermo-béléssel ellátott kesztyű az ideális mindenképpen, legjobb lenne a kétujjas de ez elégé megnehezítené a kezelő szervek kezelését. Fontos hogy a kesztyű ne legyen nagyon szoros mert akkor rövid idő múlva fázni fognak az ujjak. Nekem most thermolite bélésű kesztyűm van, a külső huzata szél és vízálló elméletileg. A vízállóságot még nem tesztelhettem mert esőben még hála nem kellett motorra ülnöm. A vízállóság inkább csak csepergő esőben igaz, hosszabb ideig tartó esőben vagy hosszabb motorozáskor egy idő után szinte biztos hogy átázik, főleg ha már mosva is volt. Hosszabb időre nem hiszem hogy melegen tartaná a kezet hideg időben, mert kb. 15 perc motorozás után már kissé fázik ebben is a ujjaim vége. Ha hosszabb ideig tartana az út előtte meleg helyen tárolom a kesztyűt hogy legyen némi tartalékja, mielőtt kihűl. Motoroztam már -15 fokban is, de akkor meleg helyre érve nem ajánlott a kesztyű azonnali levétele, mert irtózatosan tudnak fájni az ujjak. Remélem segítenek az általam leírt tapasztalatok. Ha mindenképpen hidegben kellene motorozni hosszabb ideig megfontolandó a fűthető kesztyű is, bár annak elég húzós az ára is.
szeretném kérdezni van e valakinek tapasztalata Motowell Blutooth-os sisakkal kapcsolatban, hogy érdemes e beruházni ilyenbe? Nem sportmotorozáshoz hanem quadozáshoz szeretném, mert a fiammal járunk időnként és jó lenne ha közben tudnánk kommunikálni. Vettem karácsonyra egy egyszerűbb 30 pénzes átbeszélő szettet de már most látom, hogy silány és nem fogja sokáig bírni. A beszélő amiben a mikrofon van már kiesett a fülhallgatóból stb. Na szóval ahogy nézem ezek a sisakok is 30 körül vannak persze kettő kell, de ha meg egy normálisabb átbeszélőt akarok az sem olcsóbb... Ezért kérdem használ e valaki Motowellt és ha igen mennyire van vele megelégedve mármint az átbeszélő funkcióval...
Ára: 8 000,- Ft