nekem egy VR2R van egy ideje..nem a legcsendesebb, de azért az árért ami akkor volt a superzone-ban (30k), szerintem megérte, ár-érték arányban mindenképp..
jó kis csizma nem ázik be viszonylag jól bírja a vizet is..(sárban álldogálás) ami rossz benne hogy a csat mindig elállítódik szal azt minden felhúzásnál újra kell állítani.. :S
Eladó a képen látható fekete bőr Frank Thomas márkájú motoros bőrnadrág.
NYÁRI
A comb felületén a bőr végig perforált (lyukacsos). Ha a nap felé fordítod, mint egy szitán, átlátni.
Nagyon jó minőségű bőrből van, illetve gumírozott spandex betétes.
Eredeti ára: 179 Angol font volt ~ 68 000,- Ft
Eredeti, új, a címkéje is rajta van.
Mérete: 40 - es
A feneke jobb oldali részén egy cipzározható zseb található.
Csípő protektornak van helye, de nem tartalmazza.
Térdprotektort tartalmaz, kabáttal össze cipzározható.
Esetleg használ, vagy használt valaki Shark RSI Thetys vagy KBC VR4R sisakot? A véleménye érdekelne, akár emailt is küldhet (adatlap). Köszi, és BUÉK mindenkinek!
Bőrnadrágot vennék! 52-54 es méret érdekelne, más méretezésben L-XL!
Sport fazonú érdekelne!
Ha van valakinek kallódóban egy, netán kifogyott belőle, vagy kihízott, akkor jelentkezzen egész nyugodtan. Árban rugalmas vagyok!
Üdv.:
VasziCBR
Szevasztok! szerintetek az gáz ha túrasport motoron páncélingben motorozok? az van hogy szeretem a mellényt kényelmes, meg tetszik is , és nem akarok drágán kabátot venni:) szerintetek gáz lenne?:DDD
Továbbra is egyrészes bőrruhát keresek, csak 1 részes érdekel, csak pirosas színű, 56-os méret. Csak új vagy újszerű..Külföldi boltokat is ajánlhattok..
emil az adatlapomon,a levelet fényképpel,árral várom
további eladó motoros ruházat
Frank Thomas motoros nyári bőrnadrág 40, ÚJ
Eladó a képen látható fekete bőr Frank Thomas márkájú motoros bőrnadrág.
NYÁRI
A comb felületén a bőr végig perforált (lyukacsos). Ha a nap felé fordítod, mint egy szitán, átlátni.
Nagyon jó minőségű bőrből van, illetve gumírozott spandex betétes.
Eredeti ára: 179 Angol font volt ~ 68 000,- Ft
Eredeti, új, a címkéje is rajta van.
Mérete: 40 - es
A feneke jobb oldali részén egy cipzározható zseb található.
Csípő protektornak van helye, de nem tartalmazza.
Térdprotektort tartalmaz, kabáttal össze cipzározható.
Ára: 29 990,- Ft
Esetleg használ, vagy használt valaki Shark RSI Thetys vagy KBC VR4R sisakot? A véleménye érdekelne, akár emailt is küldhet (adatlap). Köszi, és BUÉK mindenkinek!
Szia BUÉK:)
Thor Q1 MX czimáról tud nekem valaki vélemény írni(strapa bíróság,beázás stb....)
Választ előre is köszönöm!
Sport fazonú érdekelne!
Ha van valakinek kallódóban egy, netán kifogyott belőle, vagy kihízott, akkor jelentkezzen egész nyugodtan. Árban rugalmas vagyok!
Üdv.:
VasziCBR
Erősen gondolkodom rajta én is.
Itt találsz mindent.
Iicon tól a thor ig, minden amit csak el tudsz képzelni.
Katalógust és márkákat is a linknél találsz.
Keresek kétrészes bőrruhát 58-as méretben....60 000ft körüli áron..
xxsanyi@citromail.hu
Tel. az adatlapomon...