Szevasz !
999 RS-em van , 20000Km - van benne (1 év ) Elég szoros , alig nyúlott valamennyit, a nyílás elég szűk, nyakvédő ill. bogárháló miatt, viszont pont ezért nem huzatos. Belseje egészen kicsit bolyhosodott, az állszíja elsőre meglepően hosszú-nem kell le és felvételhez kifűzni. 1100g és ez még nem a karbon ! Szellőzés nekem megfelelt
HJC-AC-11-em volt, ahhoz képest ez nagyon csendes (itt nem kell füldugó) nem huzatos, sokkal könnyebb, viszont érzetre a szellőzők és a plekszi mozgatása kevésbé minőségi. Grafika nem piskóta. Szerintem egy próbát megér
Diadora Xtreme White verseny csizmám van.(http://www.google.hu/imgres?q=diadora+xtreme+csizma&um=1&hl=hu&biw
=1600&bih=785&tbm=isch&tbnid=DXo0i-chOdvmCM:&imgrefurl=http://www.teszt
motor.hu/kirakat/ruhazat/sportcsizma-akcio-tcx-diadora-spyke.html&docid
=QXtnX73AsGsqjM&imgurl=http://www.tesztmotor.hu/images/stories/boo/2011
/Tesztmotor_08_augusztus/EuroMotor_csizma_akcio/Diadora_Xtreme_03.jpg&w
=640&h=480&ei=3QMbT7P3OJH5sgb1rcBH&zoom=1&iact=rc&dur=337&sig=105462514
150566804213&page=1&tbnh=138&tbnw=176&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:4,s:
0&tx=125&ty=82)Nagyon nagyon jó csizmának tartom.Hihetetlenül kényelmes jó szellőzéssel és minőségi anyagokkal.a mellékelt linken olvashatsz róla h mi van rajta illetve benne.
Jah és ráadásul ba...ott jól néz ki!
Szerintem nagyon jók! Nekem 888 SHIVAN van, én csípem!
Kényelem első osztályú, szélzaj pont jó (nem SHOEI, de az ára sem)...
Amugy, ha használtan töröd a fejed, nekem pont van 1 eladó!
Eladnám Shoei XR1000 Diablotic 3 típusú bukósisakomat a képen látható kis esztétikai hibával. Ezt leszámítva teljesen új állapotban van, nagyon keveset használt (kb 10 alkalommal), de akkor is mindig maszkban. Plexin két nagyon vékony karc, de nem zavar eláltalán a kilátásban. Doboza nincs meg. L-es méret (59-60 cm). Helyileg Veszprém megyében Nyirádon tekinthető meg vagy postai utánvétel is lehetséges. FIX 30.000 Ft 0630/843-0232 vagy david46@vipmail.hu
A 2. hozzászóláshoz is próbáltam csatolni az hirdetés első képét, de oda sem csatolta be, biztos az sm-nek nem tetszik
A hirdetésben minden adat megvan, persze az ár irányár!
Hello! Segítséget szeretnék kérni abban volt a Csizmámnak a talpa hát finoman szólva elhasználódott, és szeretném tudni hogy tud e valaki olyan helyet, ahol tudnak rá újat rakni.
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Nincs rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
170cm-es 75 kg-os emberre jó!Kicsit retro de olcsó!
Ár:15000Ft
06303210309
Sziasztok!
Eladó a képen látható HJC sisak.
Megvételkor nagy lett így vettem bele egy "S" belsőt is, így 2 méretű a sisak, használható "M", vagy "S" méretűként is.
Szép állapotban, nem volt leejtve megkarcolva sem, fél szezont használt. Egyetlen hibája, ami a 3. képen is látszik, hogy kirepedt a műbőr rész a nyakán, de ez nem von le semmit a használati értékéből.
Víztiszta és sötét plexivel, bogárháló, kivehető orrmaszk, sisakzsákkal és dobozával eladó.
szia én csak a a shoeiról tudok nyilatkozni, xr 1000-em volt, most van xr1100, mindenben kiváló kivétel a fülemre jövő huzatban 160 felett már füldugós, bár 300-as tempót is soxor mentem és füldugó nélkül... de szélzaj, fejcibálás, minőség, tartósság stb szempontjából 100%os a shoei
Sziasztok , szükségem lenne egy 42-es krossz csizmára, ha valaki tud valami jó ajánlatot. Akkor erre a címre légyszives egy képet. atipetri@citromail.hu
Köszi előre is :)
999 RS-em van , 20000Km - van benne (1 év ) Elég szoros , alig nyúlott valamennyit, a nyílás elég szűk, nyakvédő ill. bogárháló miatt, viszont pont ezért nem huzatos. Belseje egészen kicsit bolyhosodott, az állszíja elsőre meglepően hosszú-nem kell le és felvételhez kifűzni. 1100g és ez még nem a karbon ! Szellőzés nekem megfelelt
HJC-AC-11-em volt, ahhoz képest ez nagyon csendes (itt nem kell füldugó) nem huzatos, sokkal könnyebb, viszont érzetre a szellőzők és a plekszi mozgatása kevésbé minőségi. Grafika nem piskóta. Szerintem egy próbát megér