Igaz is. A Zsééér réteg a lényeg
De most komolyan az, hogy mennyire vízálló vagy szél........... ha befúj a szél nem gond nem izzad be a tenyered meg melegben az csak jó sztem. Ha meg nem fúj be az se gond esőben motorozni meg kiszeret, na ha meg beázik pikk-pakk megszárad akár hol.
Hidegben meg lefagy az ember a motorról....
Bár lehet csak én vagyok ilyen igénytelen ilyen szempontból De a kesztyű nekem legyen bőr, kissé protektorozott és pénztárcámnak megfelelő értékű. ezen kívül meg elválik milyen gyakorlatba
Sziasztok! Nekem a kesztyűkkel kapcsolatba vannak dolgok amiket nemértek :S
van ugye a 100% szél és vízálló! ez oké értehő, de ez mennyire megbízható ez az információ?
és melyik a jobb átmeneti, vagyis számomra melegebb kesztyű...
a thinsulate vagy a thermobéléses kesztyű, hány fokig ajánlott ezeket használni? nagy a különbség köztük?
Győrbe vagy Várpalotára el tudom juttatni mindkettőt ha ez segít, felpróbálod és eldöntöd. Ha jó otthagyod a pénzt ha nem visszahozzák.
mail: arpad_krisztkukacbat.com, itt meg tudjuk beszélni a részleteket.
Az a bajom, hogy messze vagy..
Érdekelne a 44es, de fel kéne próbálnom, mert nekem is 45ös körüli a lábam. Nem szoktál észak fele ingázni véletlenül? :)
Szia!
A sportcsizma StylMartin és 45-ös. Kb 25 000 km-t mentem vele. A talpára rakattam gumit. 7000 ft.
A másik az Oxford túra csizma, talán 3x volt rajtam mert szűk kicsit, 12 000Ft.
Sziasztok :D
Minnél többet nézegetk és olvasgatok, annál jobban bízom a megérzéseimbe és úgy érzem megint megvan az "igazi" átmeneti kesztyű ami kora tavasszal és késő ősszel is jó..kb 10 fokig..esetleg még alá, de nem sokkal.. Ő lenne az! valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Eladom a motoros Ruhám! új motoros ruha vásárlása miatt!
BF Hardwear Cordura Kabát és Nadrág!(be építet protector,kivehető)!
BF Racing Hardwear kabát méret: L 20.000Ft
BF Racing Hardwear nadrág méret: S 10.000Ft
Eladó 42-es, Új, bőr túracsizma, ha valakit érdekel.