Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó 42-es, Új, bőr túracsizma, ha valakit érdekel.
Igaz is. A Zsééér réteg a lényeg
De most komolyan az, hogy mennyire vízálló vagy szél........... ha befúj a szél nem gond nem izzad be a tenyered meg melegben az csak jó sztem. Ha meg nem fúj be az se gond esőben motorozni meg kiszeret, na ha meg beázik pikk-pakk megszárad akár hol.
Hidegben meg lefagy az ember a motorról....
Bár lehet csak én vagyok ilyen igénytelen ilyen szempontból De a kesztyű nekem legyen bőr, kissé protektorozott és pénztárcámnak megfelelő értékű. ezen kívül meg elválik milyen gyakorlatba
Nem teljesen.............mivel előtte vastagon be lell kenni fókazsírral a kezet és úgy rá a kesztyűt.
Fuhh vazze ennyi macera egy kesztyűvel?
Bőr legyen és kényelmes meg egy-két protektor rajta
Télen vegyél fókaszőr kesztyűt az meleg
Sziasztok! Nekem a kesztyűkkel kapcsolatba vannak dolgok amiket nemértek :S
van ugye a 100% szél és vízálló! ez oké értehő, de ez mennyire megbízható ez az információ?
és melyik a jobb átmeneti, vagyis számomra melegebb kesztyű...
a thinsulate vagy a thermobéléses kesztyű, hány fokig ajánlott ezeket használni? nagy a különbség köztük?

köszi a segítséget :)
srácok van pár eladó nagyon jó cuccom ha valakit érdekel

a linken megnézhető minden.

http://aprod.hu/hirdetes/calva...
Sziasztok!
Tud valaki infót erről a kabátról? http://kinaimotoralkatresz.hu/...
Győrbe vagy Várpalotára el tudom juttatni mindkettőt ha ez segít, felpróbálod és eldöntöd. Ha jó otthagyod a pénzt ha nem visszahozzák.
mail: arpad_krisztkukacbat.com, itt meg tudjuk beszélni a részleteket.
adsz email címet?
viszont lehet hogy a 45ös is érdekelne, ha elfogadható állapotban van.
Az a bajom, hogy messze vagy..
Érdekelne a 44es, de fel kéne próbálnom, mert nekem is 45ös körüli a lábam. Nem szoktál észak fele ingázni véletlenül? :)
Bocs, az Oxford 44-es és tavaly vettem.
Szia!
A sportcsizma StylMartin és 45-ös. Kb 25 000 km-t mentem vele. A talpára rakattam gumit. 7000 ft.
A másik az Oxford túra csizma, talán 3x volt rajtam mert szűk kicsit, 12 000Ft.
szia!
csizmák mekkorák? áruk?
Sziasztok

Probiker bőrruhákkal kapcsolatban tudna nekem valaki valamit mondani?Kinek mi a véleménye? Leginkább az érdekelne,h minőségre mennyire jók?
Ha valakit érdekel stílusváltás miatt van pár eladó cuccom!
Cordura nadrág, dzseki, csizmák.
Egyrészes zöld színű berik ruhát tud valaki? köszi
Sziasztok :D
Minnél többet nézegetk és olvasgatok, annál jobban bízom a megérzéseimbe és úgy érzem megint megvan az "igazi" átmeneti kesztyű ami kora tavasszal és késő ősszel is jó..kb 10 fokig..esetleg még alá, de nem sokkal.. Ő lenne az! valakinek tapasztalat?

http://rockmotor.hu/index_insi...
25 eft új ár 170€
Motoros cordura kabát, nadrág, bőrcsizma, protektoring méretprobléma miatt újonnan féláron eladó. Érdeklődni privátban.
15-20eFt/ruha.
Sziasztok!
Eladom a motoros Ruhám! új motoros ruha vásárlása miatt!
BF Hardwear Cordura Kabát és Nadrág!(be építet protector,kivehető)!
BF Racing Hardwear kabát méret: L 20.000Ft
BF Racing Hardwear nadrág méret: S 10.000Ft

Érd: llacus@totalcar.hu
30/ 755 2151
MT Revenge Brave

- ABS héjszerkezet, - 2 méretű héj: 1 méret XS-M, 2 méret: L-XXL, - 4 sürűségű EPS, Kivehető, antiallergén, mosható belső bélés, - Karcálló optikai plexi GE Lexan-ból, - Automatikus mikrometrikus zárszerkezet, - állrésznél és homlokrésznél összesen három bemeneti szellőző, - hátul 3 kimeneti szellőző, - ECE-22.05/P, - Tartozékok: orrvédő és bogárháló, - új pleximechanika, plexit könnyebb cserélni.
16000Ft Ajándék áron! Mérete: M,L átmenet
BStar kordura dzseki! Olcsón eladó!
Hali!
Eladóóó Hjc bukóm(XL-es) Progrip szemcsivel együtt !13!ezerért,ebből alku nincs,mert ez így is baráti,mivel sürgős!