Sziasztok ! Budapesten hol van valami nagyon jo tehat nagy kinalattal rendelkezo motorosbolt ? Ami szombat delelott vagy vasarnap del korul meg nyitva van? Koszi!
Szia rello!
A ruhával kapcsolatban.
Én is ezekkel a paraméterekkel rendelkezem nagyjából.
Nekem van egy kétrészes ALPINESTARS VECTOR BŐRRUHÁM,54-es méret.(MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN!)
Nem tudom ismered-e ezt a márkát.PRÉMIUM FELSŐ KATEGÓRIA.
Ha érdekel írj,és vegyük fel a kapcsolatot.
Üdv.
Zsolt
Köszi a véleményeket, az én vádlim is vastagra lett méretezve :D
Keresek akkor más csizmát, megkérdeztem, hogy a 2012-es tipusok zipzárja milyen, de műanyag, fém kocsival... Szóval akkor keresek mást. :)
Nekem 1055-ös modell van, és csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, mégegyszer nem venném meg! 2x volt a balosban cipzárcsere, mondjuk elég vastag a vádlim, így valamivel jobban igénybe van véve, meg elég műanyag hatású az egész. Most vettem egy Sidi vertebra csizmát használtan, de sokkal komolyabb cucc, igaz újonnan is borsosabb árat kell fizetni érte.
Sidi pozitívuma még, hogy állítható a vádliszélessége ami nekem pont kapóra jön!
Én személy szerint nem ajánlom a Berik csizmát!
De viccet félretéve, van egy eladóm olcsón 41 es méretben piros színben!
Szimplán Shoei. Már volt ijen sisakom és JÓ cuc.
a HJC 1 idő után nagyon huzatos lesz. És el kél 1 pár ezer Ft h meg old a problemát.
A Shoeit 1x meg veszed és kész.
Hali.
Nos az Arrow olcso áron vanak bár itt 1 picit drágáb ugy 5-6000 Ft al.Jo csizma csak kicsi leirik rola az Ára, és a dizáinja sem valami ujj.
a Berik már komolyab cuc. Jo megjelenés,elengás,kényelmes és menöb is. De viszont drágabis. a Képesmoto.hu pont a mi nap látam 40.000 Ft ért.
De Ha valami nagyon Durvát akarsz ajánlom a PUMA, és Alpinestart., nekem is most Puma van és Menö is és jo is.
Nem tud valaki két részes repsol-os ruhát?
Előre is köszönöm!
Van egy eladó zsír új Spool Estoril 56-os méretű kétrészes bőrruhám. Ár: 75.000 Ft
Van pár eladó cuccom!
Shoei Női Bukósisak! 8000 FT!
HJC férfi bukósisak! 10000 ft!
Michelin&Bridgestone párban! 5000 FT!
Unisex bőrkabát női tulajtól! 23000 FT!
Alkudni szabad!
milyet tudnál szerezni?
Akkor vigyem a lovét a nagy vasért?
Mikor ülünk össze?
A motorodért adnék 1m....
A ruhával kapcsolatban.
Én is ezekkel a paraméterekkel rendelkezem nagyjából.
Nekem van egy kétrészes ALPINESTARS VECTOR BŐRRUHÁM,54-es méret.(MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN!)
Nem tudom ismered-e ezt a márkát.PRÉMIUM FELSŐ KATEGÓRIA.
Ha érdekel írj,és vegyük fel a kapcsolatot.
Üdv.
Zsolt
Akit érdekel 0630 2215963
N84 N-Com "XS"
Fix 20.000.-
2 részes bőrruha vásárlásán gondolkozom. 185 vagyok 85-90 kiló mikor mennyi. Mekkora méretű ruha lenne rám jó?
válaszokat előre is köszi!
Keresek akkor más csizmát, megkérdeztem, hogy a 2012-es tipusok zipzárja milyen, de műanyag, fém kocsival... Szóval akkor keresek mást. :)
http://www.kepesmotor.hu/texti...
M-es méretben.
Sidi pozitívuma még, hogy állítható a vádliszélessége ami nekem pont kapóra jön!
Én személy szerint nem ajánlom a Berik csizmát!
De viccet félretéve, van egy eladóm olcsón 41 es méretben piros színben!
a HJC 1 idő után nagyon huzatos lesz. És el kél 1 pár ezer Ft h meg old a problemát.
A Shoeit 1x meg veszed és kész.
Nos az Arrow olcso áron vanak bár itt 1 picit drágáb ugy 5-6000 Ft al.Jo csizma csak kicsi leirik rola az Ára, és a dizáinja sem valami ujj.
a Berik már komolyab cuc. Jo megjelenés,elengás,kényelmes és menöb is. De viszont drágabis. a Képesmoto.hu pont a mi nap látam 40.000 Ft ért.
De Ha valami nagyon Durvát akarsz ajánlom a PUMA, és Alpinestart., nekem is most Puma van és Menö is és jo is.
Eladó motoros ruházatok:
Egy pár képet feltöltök, de sokkal több eladó ruhám van...