Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek kellene Alpinestars kesztyű akkor írjon email-t vasárnapig. Hétfőn rendelek szerintem.
Szép estét mindenkinek
Nem tud valaki két részes repsol-os ruhát?
Előre is köszönöm!
Sziasztok

Van egy eladó zsír új Spool Estoril 56-os méretű kétrészes bőrruhám. Ár: 75.000 Ft
Sziasztok ! Budapesten hol van valami nagyon jo tehat nagy kinalattal rendelkezo motorosbolt ? Ami szombat delelott vagy vasarnap del korul meg nyitva van? Koszi!
megfelelne a használt és az új is használt attól függ milyen állpotban van.
milyet tudnál szerezni?
Mennyi és milyen? (új vs használt)
Szerintem kedd délelött.
Akkor vigyem a lovét a nagy vasért?
Szia drága IceHawk barátom!

Mikor ülünk össze?
Helló!
A motorodért adnék 1m....
Szia rello!
A ruhával kapcsolatban.
Én is ezekkel a paraméterekkel rendelkezem nagyjából.
Nekem van egy kétrészes ALPINESTARS VECTOR BŐRRUHÁM,54-es méret.(MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN!)
Nem tudom ismered-e ezt a márkát.PRÉMIUM FELSŐ KATEGÓRIA.
Ha érdekel írj,és vegyük fel a kapcsolatot.
Üdv.
Zsolt
Halihó
Akit érdekel 0630 2215963
N84 N-Com "XS"
Fix 20.000.-
Sziasztok!

2 részes bőrruha vásárlásán gondolkozom. 185 vagyok 85-90 kiló mikor mennyi. Mekkora méretű ruha lenne rám jó?

válaszokat előre is köszi!
A kocsin lévő húzókával van a baj.. a legkisebb erő hatására is eltörik.. mintha gyurmából lenne
Köszi a véleményeket, az én vádlim is vastagra lett méretezve :D
Keresek akkor más csizmát, megkérdeztem, hogy a 2012-es tipusok zipzárja milyen, de műanyag, fém kocsival... Szóval akkor keresek mást. :)
Sziasztok! Van egy shox cordura ruhám és egy roleff csizmám eladó ha valakit érdekel:)

http://www.kepesmotor.hu/texti...
valakinek hjc fg 15 eladó?

M-es méretben.
Nekem is a vádli miatt van a gond.. Hiába, majd 20 ezer kilométert bicikliztem a gimi alatt
Nekem 1055-ös modell van, és csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, mégegyszer nem venném meg! 2x volt a balosban cipzárcsere, mondjuk elég vastag a vádlim, így valamivel jobban igénybe van véve, meg elég műanyag hatású az egész. Most vettem egy Sidi vertebra csizmát használtan, de sokkal komolyabb cucc, igaz újonnan is borsosabb árat kell fizetni érte.
Sidi pozitívuma még, hogy állítható a vádliszélessége ami nekem pont kapóra jön!
Én személy szerint nem ajánlom a Berik csizmát!
De viccet félretéve, van egy eladóm olcsón 41 es méretben piros színben!
Shoei
Szimplán Shoei. Már volt ijen sisakom és JÓ cuc.
a HJC 1 idő után nagyon huzatos lesz. És el kél 1 pár ezer Ft h meg old a problemát.
A Shoeit 1x meg veszed és kész.
A beriknek hitvány minőségű a zipzárja. Ezt leszámítva elég jó csizma, bár még egyszer nem venném meg. Nekem egy 1056-os van
Hali.
Nos az Arrow olcso áron vanak bár itt 1 picit drágáb ugy 5-6000 Ft al.Jo csizma csak kicsi leirik rola az Ára, és a dizáinja sem valami ujj.
a Berik már komolyab cuc. Jo megjelenés,elengás,kényelmes és menöb is. De viszont drágabis. a Képesmoto.hu pont a mi nap látam 40.000 Ft ért.
De Ha valami nagyon Durvát akarsz ajánlom a PUMA, és Alpinestart., nekem is most Puma van és Menö is és jo is.
ELADO 18 EZER FORINT VAGY CSERE MOTOROS CUCRA hejasnorbert@freemail.hu
Sziasztok

Eladó motoros ruházatok:

Egy pár képet feltöltök, de sokkal több eladó ruhám van...