Szia. Nekem GP-TECH volt. Nagyon frankón tartja a fejet még nagy sebességnél is, viszont - hiába volt tangabugyi méretű apró bogárháló - besüvített a szellő, emiatt annyira nem szerettem. De lehet hogy ez csak egyedi jelenség volt. Ha jó áron hozzá tudsz jutni akkor megéri az árát, de több mint 100e-t szerintem nem ér. Shoxos akciós lenne?
Sziasztok! Gyors kérdés: universalmotor-nál ha bemegyek személyesen Bp-i áruházukba, ott lehet csizmát ruhát próbálgatni, majd venni előzetes netes rendelés nélkül?
majd akkor lesz meleged rohadtul amikor megállsz a lámpánál... menet közben nem annyira vészes főleg úgy hogy közben nem arra figyelsz hogy milyen meleg van
Olyan kérdésem lenne, hogy mindenképp akarok venni bőr ruhát.
Mugen race-t 99ezerre van akciózva és tetszik is.
Az lenne a kérdésem, hogy ha nyárra veszek egy ilyen protektoringet az gáz? Csak azért gondoltam, hogy a bőr az 30-35 fokban kicsit meleg lehet és a bőrnadrághoz felvenni a protektoringet az ugy még véd is azért és talán szellőzik is és nem főlök meg. Vélemények?
Térd és sípcsont protektort tartalmaz, csípő protektoroknak van helye.
Kívül, elől van két zsebe.
Kabáttal össze cipzározható.
A lábszárán fényvisszaverő csík található.
Hátul a dereka gumis, a nagyobb komfortérzet érdekében.
A protektoroknak helye van, csípő és térd, de a nadrág nem tartalmazza.
Kabáttal össze cipzárhozató.
Elöl és hátul is van két zsebe!
Megerősített dupla varrásos. Mindkét oldalán fényvisszaverő csíkkal.
Dereka szűkíthető.
Combján szellőzővel, mely cipzárral igény szerint nyitható csukható.
válaszokat előre is köszönöm
Tudna valaki mondani Budapestről, 3-4 boltot ahol nagy választék van kétrészes bőrruhából.
Előre is köszönöm.
Unisex bőrkabát női tulajtól! 23000 FT!
Alkudni szabad!
A nadrág szakadás és sérülésmentes!
Kb. 5 alkalommal volt rajtam!
Mérete:34
Ára:10000FT
Shox Bergen nadrággal van valakinek tapasztalata? Ajánlható kategória? 175cm 65kg-omhoz mekkora kellhet belőle? L-esre tippelek.
üdv
charex
Olyan kérdésem lenne, hogy mindenképp akarok venni bőr ruhát.
Mugen race-t 99ezerre van akciózva és tetszik is.
Az lenne a kérdésem, hogy ha nyárra veszek egy ilyen protektoringet az gáz? Csak azért gondoltam, hogy a bőr az 30-35 fokban kicsit meleg lehet és a bőrnadrághoz felvenni a protektoringet az ugy még véd is azért és talán szellőzik is és nem főlök meg. Vélemények?
Szeretnék tanácsot kérni, hogy hova érdemes menni Berik ruhát vásárolni, ahol van választék? Előre köszönöm a válaszokat!
Térd és sípcsont protektort tartalmaz, csípő protektoroknak van helye.
Kívül, elől van két zsebe.
Kabáttal össze cipzározható.
A lábszárán fényvisszaverő csík található.
Hátul a dereka gumis, a nagyobb komfortérzet érdekében.
Ára: 13 000,- Ft
A protektoroknak helye van, csípő és térd, de a nadrág nem tartalmazza.
Kabáttal össze cipzárhozató.
Elöl és hátul is van két zsebe!
Megerősített dupla varrásos. Mindkét oldalán fényvisszaverő csíkkal.
Dereka szűkíthető.
Combján szellőzővel, mely cipzárral igény szerint nyitható csukható.
Ára: 10 000,- Ft