Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, egyaltalan nem akarok palyazni:-) 50cm-el nehezkes xd

ugy ahogy mondod, turazos, nem beeazos:-)
Eladó motorosbőrkabát! könyék,váll, gerinc protektor! hibátlan állapot
Üdv!Milyen célra keresel lábbelit?Pályázni fullprotektorost vagy csak túrázni kényelmes nembeázóst?
Hali!
Eladnám bukómat és szemüvegemet,jó állapotúak.Adok ajándékba melléjük egy kesztyűt is.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Szia Árpi a emelő megvan még? és menyniért dobálod?
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan Marushin puha protektoros bőrruha!Ningy rajta kopás,szakadás nagyon szép állapotban van.52-es és S van beleírva,de szerintem M-es méret.
175cm-es 75 kg-os emberre jó!
Ár:15000Ft
06303210309
Eladó egy pár narancs cucc:

- fox mez
- UFO nadrág
szakadásmentes cuccok, szép állapotban XL-es méretben.
O‘neal Monster Mx Bukósisak M-es méretű.Fix ár:25000
Fox 180 nadrág 34-es:12000Ft
Fox 360 kesztyű L-es:5000Ft
Mindegyik nagyon jó állapotú és keveset használt!
Használtak de nem egy szétbaszott ruházat!
Ha érdekel írj vagy hívj bátran!
Rendben, nem fut el Nincsmit
meg atgondolom es koszonom a segitseget:-)
4 éves, a talpa már némileg kopott, van benne néhány sétálós kilométer is. Csúsztam már vele, de ennek nincs nyoma rajta.
hany eves? meg lehet rola valamit tudni?:-)
hany eves? meg lehet rola valamit tudni?:-)
A racionális ára ~12.000Ft szerintem. Anno 25-ért vettem, boltban most is annyi, de hát használt cuccról van szó.
es ha te eladnad a csizmad, mennyiert adnad el?
Itt egy mérettáblázat, hátha még hasznát veszed a jövőben.
Célszerű rákérdezni a belső talphosszra, ha vaktában veszel lábbelit, én is így rendeltem nemrég cipőt. Nekem például zokniban 26cm a lábam nagylábujj vonalától a sarok vonaláig, így 41-es cipőt rendeltem, és jó is lett.
koszi az infot:-)
a baj, az hogy leginkabb 40es labam van:-S es felek , hogy nagy lenne:-S
mert van amikor a 40es kicsi, valamikor meg. 41es sem jo:-S
igy nemtudok meretet mondani:-S
Ilyesmi csizmám van, szinte ugyan ez a kivitel, csak nem Shox, hanem Trace Octane. Kényelmesnek mondható, lehet benne flangálni egész nap, könnyen mozog benne az ember. A lábfejnél a rugalmas gumi nekem kitöredezett, ide cipésszel rakattam normális bőrt helyette. A cipész mondta, hogy kár azzal a -gyári- béna anyaggal elrontani ezt a csizmát. A belseje olyan, hogy nem büdösödik be, ez nagy előny. Mellesleg mivel eladtam a motorom, ez is eladó lett, 41-es.
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani motorscsizmát!?
Mert hát a cipőt gyilkolni a motoron, azt nem szeretném :S De kíváncsi vagyok, hogy milyen ajánlatok tudnátok mondani, mert én találtam egyet, újonnan
http://shox.hu/termékkatalógus/motoros-ruházat/csizma/túr
a?sku=17200377000045

Ez szerintem teljesen korrekt, vagy van más véleményetek?
Köszi előre is a segítséget!
Eladó Cordura BStar dzseki,kb 8szor volt használva, váll, könyök, protektorral, kivehető béléssel,eladó mert bőrt szeretnék Üdv! Olcsón adom!11e ft Méret:én 176cm magas és 76kg vok.
Köszi, de nekem sajna kicsi.
Szia! 7-es méretű, übervastag őszi-téli kesztyű, 100%-ig vízálló, karbon protektorokkal. Új, és kb. 40.000 Ft a bolti ára. A Vaterán 18.000 Ft-ot állítottam be fix árnak, ott is le lehet ütni, vagy meg is tudjuk beszélni az árát, ha komolyan érdekel.
Szia. A Bering kesztyűről írnál bővebben, és menyiért gondoltad eladni. Köszi
A fehér alapon kék mintásat? Hát arra már licitálnak, de ha meg tudunk egyezni az árában, akkor lezárom hamarabb! Van fent pár más Vespa pólóm is fix áron, új is. Írj egy e-mailt, ha érdekel!
Szia!

A Vespa pólót (a nemvakondosat) nem lehet fix áron megvenni?

Köszi