Kedves Barátom!
Akkor a mögötted lévő helyet meghagyom KawBBusa barátomnak mert Ő pályázik a hátsóra.........
De ha akarod legyen,megengedem menj előre hisz mindig az a lényeg,hogy ki nevet a végén......
Jajj drága barátom,ebbe a csapatba tényleg megy a vérszívás.
A Sitten könnyebb beilleszkedni.
De nem adom fel!
Válasz a belépési díjra:A motort már nem lehet vissza szerezni,mert már eszmei értéke van mivel az enyém......!
A páromat pedig úgyis láthatjátok majd ha megyünk motorozni,de csak hátulról,mert mindig mögöttem lesztek.
A baj az,hogy a tiéd volt...........
Amúgy már csak a rendszám a régi, minden más újjjjjjjjjjjj...........
Bemutatom a csapat másik tagját neked Ell barátom,Ő is a vérszívó egylet tagja és hát a tudás,na az nála van.
Az álomból felébredtél már?270? Talán km.ben mentél annyit az,a sebességed meg 70km/h volt.
Sajnos csak 270-ig voltam öltözve,felette már nagyon bevágott a hideg a bőrruhába.
De már jól vagyok.
Az a baj,hogy nem nagyon tudom szívni a véred a busával kapcsolatban,mert az enyém volt és nagyon ott van a szeren,így nem kis ellenfél leszel nekem az utakon.(Már nagyon várom.)
De azért jó a szájkarate.......!
Ez eléggé gyenge volt......
Én a dokinál voltam a gyerekkel,és azt mondták volt ott egy ZZR-es srác akit el kellett látni,mert ment egy Gyöngyös kanyart (persze tréleren ) és megfázott.
Nem te voltál tesó? Hm? leves még az orrod?
Szia motoros tesó!
Az igaz,hogy megvetted az ország legszebb ,és talán legjobb
Busáját,köszönhető ez az előző tulajának,de azért alattam is komoly technika dübörög majd.
Biztosan sokat fogunk baromkodni az utakon,de a lényeg az,hogy mindig szerencsésen érjünk haza,pláne mi ketten mert nem tudunk majd egymás nélkül dolgozni.(Na azért ez szép volt.)(Nem?)
Sziasztok!
Eladom a motoros Ruhám! új motoros ruha vásárlása miatt!
BF Hardwear Cordura Kabát és Nadrág!
BF Racing Hardwear kabát méret: L 20.000Ft
BF Racing Hardwear nadrág méret: S 10.000Ft
Kedves BusaZsolt!
Szerencsédre tudod a rendszámom fejből így mikor hátulról nézegeted majd,nem jelent gondot megjegyezned.
Sajnos az a pár lóerő amiről beszélsz,nem pótolható technikával,mert a tél meghozza gyümölcsét tavaszra(reméljük) és újult +-kal már csak a pihenőben talizunk.
Egy kis segítség,ha elfelejtetted:
Na sziasztok busások!
Azért árulom az világ legjobb nő ruháját mert vettünk újat.
Nem gyenge csapat,de azért megküzdök veletek.
Nálam az esetleges pár mínusz lóerőt a TUDÁSOM kárpótolja!
Már nagyon várom a tavaszt.
A rendszámomat örökre megfogjátok jegyezni,bár a Balázs tudja fejből.
Ha majd megálltunk remélem csak ezt fogom látni tőletek
Széles utat dréga barátaim.
ÚJ! BERING Lady Fit cordura nadrág T4-es (L)
Ára: 45 000,- Ft
Bering női motoros nadrág. ÚJ! T4-es méret cordura
Ára: 40 000,- Ft
Részletesebben:
Eladó motoros ruházat