Hali!
Kb. ekkora vagyok én is ........176cm és kb 106-110 kg..
derekam kb..108-110 cm ( a nagdrág dereka gumírozott....úgyhogy még még többet is enged....
mellkas: 120 körül van...
December-Január,figyeld a SHOX-oldalát szokott lenni napi akció.Neked gondolom nem probléma,mivel BP-i vagy akár többször is benézni ki lehet fogni akár 50%-os akciót is(januárban féláron vettem bőrdzsekit és sisakot.
Bp,Gödöllő,Aszód,Hatvan felé nem jársz?Megpróbálok képet feltenni,csak nem vagyok egy számitógép-guru.(sem)Türelem,lehet egy-két napba is beletellik mire segit valaki.
Mérj!Mellbőség,derék,vállszélesség,karhossz,stb.Ha tudöd a méreteidet könnyebb ruhát választani.Megkérheted az eladót hogy szintén mérjen!Én is amőba-alkat vagyok,ugyhogy tapasztalatből beszélek!
Sziasztok! Mi a véleményetek mikor érdemes motoros ruhát, bukót, kesztyűt vásárolni? most a szezon végén használtan vagy esetleg a motorkiállításon márciusban.
Sziasztok! Megvételre keresek Exo2-es fűthető motoros kesztyűt! Ha valakinek van eladó jó állapotban lévő, azt megvenném! Előre is köszi.....motoros üdv!
Van egy 40-es csizmám,megkimélt állapotban.10-ért vettem,annyiért odaadom+posta.Merre lax,mert jobb személyesen felpróbálni,megnézni,megszagolni,megizlelni,stb.Nem viszonteladó(nepper)vagyok,5pár csizmám van,ennyi minek?
Kb. ekkora vagyok én is ........176cm és kb 106-110 kg..
derekam kb..108-110 cm ( a nagdrág dereka gumírozott....úgyhogy még még többet is enged....
mellkas: 120 körül van...
Üdv!
a shox nadrágon ki kell cserélni a zipzár kocsikat.
EGYBEN ELADÓ! 30000FT
Tényleg jól hangzik az ajánlatod, képet tudsz küldeni emailba?