Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudnál a dzseki hátáról képet küldeni?
szia megvan még a szerkód érdekelne így egyben. Kb 103 kg vagyok meg 183 cm nem tudom jó lenne e? Írj valami elérhetőséget.
-10% max.
mit értessz a nem nagyon szó alatt?
Némileg...........de lehet belehízom valamikor így nemnagyon.
huha! gödöllő az nincs közel!160 km nekem! az ár alku képes?
Hali!
Kb. ekkora vagyok én is ........176cm és kb 106-110 kg..
derekam kb..108-110 cm ( a nagdrág dereka gumírozott....úgyhogy még még többet is enged....
mellkas: 120 körül van...
Biztosnak csak a halál biztos.................fel kell próbálni.Szinte mindennap 9-6-ig Gödöllőn.
hali ez biztos jó lenne! de hejileg holvan? jó neked kifogytál belöle!
Eladó cross csizma forma nagy méret 46-47
Kösz haver. Figyelni fogom!
December-Január,figyeld a SHOX-oldalát szokott lenni napi akció.Neked gondolom nem probléma,mivel BP-i vagy akár többször is benézni ki lehet fogni akár 50%-os akciót is(januárban féláron vettem bőrdzsekit és sisakot.

Üdv!
Bp,Gödöllő,Aszód,Hatvan felé nem jársz?Megpróbálok képet feltenni,csak nem vagyok egy számitógép-guru.(sem)Türelem,lehet egy-két napba is beletellik mire segit valaki.
Mérj!Mellbőség,derék,vállszélesség,karhossz,stb.Ha tudöd a méreteidet könnyebb ruhát választani.Megkérheted az eladót hogy szintén mérjen!Én is amőba-alkat vagyok,ugyhogy tapasztalatből beszélek!
Sziasztok! Mi a véleményetek mikor érdemes motoros ruhát, bukót, kesztyűt vásárolni? most a szezon végén használtan vagy esetleg a motorkiállításon márciusban.
Kabát 5xl a nadrág 62-es.40000.- a kettő.
Nekem van egy ilyenforma méretre való ruhám bőrből.Egy rush-m kabát és egy nagy roleff nadrágom.1 szezont használtam és kifogytam belőle.
heló ha valaki tud 175 cm és115kg-os személyre fekete motoros bőr ruhát vagy dzsekit olcsón hivjatok teló:0630 543 2914 kössz!
helóka 115kg vagyok és 176cm szerinted rám jönne a szerkó ?
helóka 115kg vagyok és 176cm szerinted rám jönne szerkó?
Spool cordura nadrág L 52, Shox nadrág M, kabát M, B-stars kesztyű.
a shox nadrágon ki kell cserélni a zipzár kocsikat.
EGYBEN ELADÓ! 30000FT
Sziasztok! Megvételre keresek Exo2-es fűthető motoros kesztyűt! Ha valakinek van eladó jó állapotban lévő, azt megvenném! Előre is köszi.....motoros üdv!
Én Nyíregyháza mellett!
Tényleg jól hangzik az ajánlatod, képet tudsz küldeni emailba?
Van egy 40-es csizmám,megkimélt állapotban.10-ért vettem,annyiért odaadom+posta.Merre lax,mert jobb személyesen felpróbálni,megnézni,megszagolni,megizlelni,stb.Nem viszonteladó(nepper)vagyok,5pár csizmám van,ennyi minek?