Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
Tudja valaki, hogy lehet-e kapni Bp. környékén Alpinestars TX-1 2PC 2008 ruhát? Esetleg valakinek van ilyen?
Az előző 2 úrhoz csatlakoznék HJC ügyben (remélem nem értettem félre semmit).FG-15 ill. ZF-10-es kupak is érdekelne s vagy m méretben. cseffaip(kukac)citromail(pont)hu
Csókolom!
Szintén zenész, ugyanezt a sapkát hajtom 2 hónapja, hátha kettőnknek olcsóbban jön ki. Mail címem a nick-em, és citromos!
Sziasztok!
Aki tud segítsen!

Keresek Bering Warwick Fekete-Piros nadrágot "L"-es méretben!
Ha valai tud ilyet, szóljon, írjon, akár használt is érdekel!
Köszönöm!
Szép állapot. 56os, 2részes (összecipzározható). Tépőzár cserés a nyaknál ill a kezeknél. Cipzárok hibátlanul működnek.
Ára? Mondj valamit (reálisat lehetőleg).
(uccsó kép a boncteremből van -nem saját-, de ua)
Én: 186cm és kb 90kg vagyok (+-10% belefér)
Sziasztok!
Ilyen kesztyűk vennék, van valami véleményetek róla?

http://showbike.hu/index.php?p...

köszönöm a segítséget :)
hmmm... nincs a reglapodon e-mail címed...
Az én reglapomon megtalálod az én e-mail címem , írj valamit, hogy tudjak részleteket mondani...

Köszönöm Kill.
Szia!

Volt belőle sok, de nem vitték...
Pedig piszok olcsó volt...
(HJC FG-15 Sa Silver zárt M-es méret 32 000,- Ft)

Nem vitték őket... ;(
Így egyben eladtam az összes sisakomat egy üzletnek...

Hát körül tudok nézni, ha gondolod, magánban írd meg, hogy pontosan milyen szín stb...
Megnézem, de nem ígérem...

Üdvözlettel KillBill.
Sziasztok motoros társak! szeretnék egy láb zsákot. tudtok-e ebben segíteni? 50-es Scarabeo-hoz.
e-mail: marosizsolt69@gmail.com
Köszönöm.!
Szia killbill!

látom te nagyon otthon vagy ezekben az adás vételekben gondolom van nem kis felszerelés készleted.
neked nincs vagy jó árban nem tudsz szerezni hjc fg 15 sisakot?
ha lenne akkor M-es méretben kéne a szint meg a tipust majd mondod miylet tudsz:)
Ha jól emlékszem spanyol márka.
mugen 1részese van valakinek? tapasztaltait megoszthatná.. Ránézésre, mondjuk eléggé gyenge minőség egy berikhez képest...
Akit érdekel:
Eladó motoros ruhák, alkatrészek: http://aprod.hu/hirdetesek/use...
Sziasztok!
Eladom a motoros Ruhám! új motoros ruha vásárlása miatt!
BF Hardwear Cordura Kabát és Nadrág!
BF Racing Hardwear kabát méret: L 20.000Ft
BF Racing Hardwear nadrág méret: S 10.000Ft

Érd: llacus@totalcar.hu
30/ 755 2151
Helló, csere nem érdekel bocsi, csak kp
Heló sittes96 engem érdekelne a csizma! Csere nem érdekelne ez a 2 cipő közül valamékre? Esetleg egy kis kp-t is dobok rá de minimálisat! A barna cipő egy shimano MT33 túra és kerékpár cipő 18900ft a boltban,és aszürke az meg egy shimano MO86 ezis szintén kerékpár és utcai cipő 26990 ft! Mind a kettő zsír új!
Helló! Eladó TCX Space 45-ös krossz csizma 29.990Ft Alig használt, újonnan 63e
FM cross mez garnitúra(mez-nadrág) 15.000Ft, a nadrág nem használt soha, mez nyáron de pályán soha, a nadrág maga 15e gy olcsó ár érte ha valakit érdekel akkor sittes96@gmail.com vagy +36307471243
Eladó a képen látható Caberg V2 407 Hellracer II sisak L-es méretben, beépített UV szűrős napszemüveggel. Egyszer sem használtam, ajándékba kaptam, de sajnos nem volt jó a méret, visszacserélni nem tudták. Természetesen karc, ütődés, és mindentől mentes. Megvan a doboza és papírjai is.
Rövid specifikáció:
Dupla, karc- és páramentes plexi (beépített sötét plexi)
Termoplasztikus héj
Turbulencia védelem a nyakszírtnél
Coolmax kivehető bélés
UV-védelem
Gyors plexicsere
Belső levegőkeringés

Bolti ára 32ezer én 25 ezerért odaadom!
Előre utalás esetén ingyen posta!

Csere nem érdekel, csak KP!
1hónap garancia
Sziasztok Motoros társak!
Szükségem lenne egy bőr nadrágra, lehetőleg 52-es méretben. Nem gáz ha kicsit kopottas, lényeg, hogy használható legyen.
Üdv.:
avaszi
30 pénzért viheted. Berik 50-es méretű bőrkabát. Váll-könyök protektor. Kivehető béléssel. Nem sérült, nincs szakadva, lyukadva.
1szezont használt. Kinőttem és nagyobb kell.
Sziasztok!

Új Spool Estoril kétrészes bőrruha 56-os méretben eladó. 85.000 Ft.
Stílusváltás miatt eladóvá vált a felszerelésem.
Shoei xr1000 xs-es sisak bogárhálóval,zajcsökkentővel 50.000 ft
Berik kétrészes 48-as bőrrüha 60.000 ft
Alpinestar 9/medium kesztyű 10.000 ft
Setup 42-es csizma 10.000 ft
A lényeget nem is írtam hogy a barna cipő ára 20 ezer ft, és a szürkéé pedig 28 ezer ft! Csak ezekbe a színekbe van!