Az előző 2 úrhoz csatlakoznék HJC ügyben (remélem nem értettem félre semmit).FG-15 ill. ZF-10-es kupak is érdekelne s vagy m méretben. cseffaip(kukac)citromail(pont)hu
Szép állapot. 56os, 2részes (összecipzározható). Tépőzár cserés a nyaknál ill a kezeknél. Cipzárok hibátlanul működnek.
Ára? Mondj valamit (reálisat lehetőleg).
(uccsó kép a boncteremből van -nem saját-, de ua)
Én: 186cm és kb 90kg vagyok (+-10% belefér)
látom te nagyon otthon vagy ezekben az adás vételekben gondolom van nem kis felszerelés készleted.
neked nincs vagy jó árban nem tudsz szerezni hjc fg 15 sisakot?
ha lenne akkor M-es méretben kéne a szint meg a tipust majd mondod miylet tudsz:)
Sziasztok!
Eladom a motoros Ruhám! új motoros ruha vásárlása miatt!
BF Hardwear Cordura Kabát és Nadrág!
BF Racing Hardwear kabát méret: L 20.000Ft
BF Racing Hardwear nadrág méret: S 10.000Ft
Heló sittes96 engem érdekelne a csizma! Csere nem érdekelne ez a 2 cipő közül valamékre? Esetleg egy kis kp-t is dobok rá de minimálisat! A barna cipő egy shimano MT33 túra és kerékpár cipő 18900ft a boltban,és aszürke az meg egy shimano MO86 ezis szintén kerékpár és utcai cipő 26990 ft! Mind a kettő zsír új!
Helló! Eladó TCX Space 45-ös krossz csizma 29.990Ft Alig használt, újonnan 63e
FM cross mez garnitúra(mez-nadrág) 15.000Ft, a nadrág nem használt soha, mez nyáron de pályán soha, a nadrág maga 15e gy olcsó ár érte ha valakit érdekel akkor sittes96@gmail.com vagy +36307471243
Eladó a képen látható Caberg V2 407 Hellracer II sisak L-es méretben, beépített UV szűrős napszemüveggel. Egyszer sem használtam, ajándékba kaptam, de sajnos nem volt jó a méret, visszacserélni nem tudták. Természetesen karc, ütődés, és mindentől mentes. Megvan a doboza és papírjai is.
Rövid specifikáció:
Dupla, karc- és páramentes plexi (beépített sötét plexi)
Termoplasztikus héj
Turbulencia védelem a nyakszírtnél
Coolmax kivehető bélés
UV-védelem
Gyors plexicsere
Belső levegőkeringés
Bolti ára 32ezer én 25 ezerért odaadom!
Előre utalás esetén ingyen posta!
Sziasztok Motoros társak!
Szükségem lenne egy bőr nadrágra, lehetőleg 52-es méretben. Nem gáz ha kicsit kopottas, lényeg, hogy használható legyen.
Üdv.:
avaszi
30 pénzért viheted. Berik 50-es méretű bőrkabát. Váll-könyök protektor. Kivehető béléssel. Nem sérült, nincs szakadva, lyukadva.
1szezont használt. Kinőttem és nagyobb kell.
Stílusváltás miatt eladóvá vált a felszerelésem.
Shoei xr1000 xs-es sisak bogárhálóval,zajcsökkentővel 50.000 ft
Berik kétrészes 48-as bőrrüha 60.000 ft
Alpinestar 9/medium kesztyű 10.000 ft
Setup 42-es csizma 10.000 ft
Tudja valaki, hogy lehet-e kapni Bp. környékén Alpinestars TX-1 2PC 2008 ruhát? Esetleg valakinek van ilyen?