Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki van fent LiGiBa néven a vaterán?
Kérdésem lenne hozzá.
Húúúú, de örülök neked... :)

Nem, nem akasztok szögre semmit, sőőőőőtttt..
csak csinibbre csinibbre cseréltem, illetve vettem is egy párat eladás céljából stb-stb...
A kis mellékes a "béna" fizetésem mellé... tudod, hogy van ez...

Oké, küldöm majd magánban.
Puszi K.
Utána néztem és elég tré az a sisak , inkább veszek egy alig használtat , de jobbat .
Senki nem mondta hogy vegyél drágább sisakot én csak segíteni aartam azzal hogy azt a sisakot amit linkelték a Lidl-be 13 ért árulják.
Amúgy ha valakinek van újszerű , használt , állból felnyitható sisakja L-es 15-18 ezer pénzért , az válaszoljon legyen szíves , és tárgyalunk , mert a jövő hétre nekem sisak kell !
hihetetlen..... végre találok egy sisakot ami tetszik is , meg szerintem jó is , erre XL es nekem L es a méretem .
http://auto-motor.vatera.hu/al...

elmegyek valami fejnagyobbításra
Szia Krisz

Vágom-vágokatom szerinted miért írtam Neked? A női ruhák érdekelnek? Érdekelnek, csak nem magamon

A méret(?) ,mindenféleképpen érdekel...

Mi ez a nagy kiárusítás? A sisakot, szögre szokták akasztani, nem eladni...

Pussz, R
Helló, most már képben vagyok , hogy ki is vagy valójában , sry :) Írtam mailt . Üdv
Szia!
Megkaptam az üzenetet, köszönöm! Esetleg érdekelhet csere-bere is a termékeid közül, de meg kéne beszélnünk, az e-mail címem az adatlapomon van!
nagyon szépen köszönöm.
Szia!
A HJC-ben pozitívan csalódtam. Hiába made in Korea, Amcsi licensz és tök igényesen meg van csinálva. Viszont ha egy jótanácsot elfogadsz ne ragadj le egy fajtánál, próbálgass fel több félét,mert mikor én vettem a sisakomat volt egy pár fajta ami nagyon tetszett, csak itt nyom, ott nyom, kényelmetlen stb..
eladó Shoei XR-1000 Butterfly vadi új.
link
sziasztok.
mi a véleményetek a HJC CS-12 tipusú sisakról?
szeretnék 1 et venni. jó dolgokat hallottam róla eddig, de nemtudom tényleg igazak lehetnek e. a HJC az alapvetően jó sisakmárka, a sisak maga sem az a gagyi tipusú. ára 24.000 ft, igaz azért mert kifutó termék már.
szerintetek?

köszönöm
Hali,ha a sima fekete az xl-es,egy kép engem is érdekelne!
Használ valaki LS2 bukót?

http://www.cserebere.hu/termek...

Vélemény?
Szia RRPilot...

Te itt?
Milyen kicsi a világ... (Lány Krisz a (BikerWebről) = KillBill)
A méret valóban fontos, de nem tudom...
Majd megmérem, ha érdekel...

Puszi KillBill.
Dobj fel egy képet róla , meglesem . Köszi
Robogózáshoz tökéletes , nem fogok 40-50 ezrekért sisakot venni .
Hali.Van egy L-es marushin sisakom.Gödöllőn felpróbálhatod.15e ért vihető is akár azonnal.
Jobb vétel mint ez.
Az 1 szezont ment de van egy bayard Hawk-om is az sosem volt használva.
Ha bemész a Lidl-be olcsóbban megkapod
Na és a méret? A méret a lényeg... mint tudjuk
Hali! L -es méretű, képet este fogok küldeni!
Hali!
Van két pár használt kesztyűm olcsóért "l-xl"méret,mindkettő kemény protis,az egyik piros-fehér-fekete,a másik fekete.Ha érdekel,hétfőn tudok képeket is küldeni.
Üdv!
Helló ezt tervezem megvenni , sajnos nincs rá több lóvém , kell még kabát is + kesztyű is :)

http://auto-motor.vatera.hu/al...