Nem, nem akasztok szögre semmit, sőőőőőtttt..
csak csinibbre csinibbre cseréltem, illetve vettem is egy párat eladás céljából stb-stb...
A kis mellékes a "béna" fizetésem mellé... tudod, hogy van ez...
Amúgy ha valakinek van újszerű , használt , állból felnyitható sisakja L-es 15-18 ezer pénzért , az válaszoljon legyen szíves , és tárgyalunk , mert a jövő hétre nekem sisak kell !
Szia!
A HJC-ben pozitívan csalódtam. Hiába made in Korea, Amcsi licensz és tök igényesen meg van csinálva. Viszont ha egy jótanácsot elfogadsz ne ragadj le egy fajtánál, próbálgass fel több félét,mert mikor én vettem a sisakomat volt egy pár fajta ami nagyon tetszett, csak itt nyom, ott nyom, kényelmetlen stb..
sziasztok.
mi a véleményetek a HJC CS-12 tipusú sisakról?
szeretnék 1 et venni. jó dolgokat hallottam róla eddig, de nemtudom tényleg igazak lehetnek e. a HJC az alapvetően jó sisakmárka, a sisak maga sem az a gagyi tipusú. ára 24.000 ft, igaz azért mert kifutó termék már.
szerintetek?
Hali.Van egy L-es marushin sisakom.Gödöllőn felpróbálhatod.15e ért vihető is akár azonnal.
Jobb vétel mint ez.
Az 1 szezont ment de van egy bayard Hawk-om is az sosem volt használva.
Hali!
Van két pár használt kesztyűm olcsóért "l-xl"méret,mindkettő kemény protis,az egyik piros-fehér-fekete,a másik fekete.Ha érdekel,hétfőn tudok képeket is küldeni.
Üdv!
Kérdésem lenne hozzá.