Helló , lehet hogy érdekel :) Milyen méret? Legalább L - XL kelleni fog . Ha stimmel a méret , akkor küldj egy képet a kabátról a vateraman27@citromail.hu ra . Köszi
Van egy szinte hibátlan állapotú Bering full protektoros cordura kabátom. Jelenlegi bolti ára 60 000 HUF. A bőrruhám megléte óta fölöslegessé vált. Érdekel?
Hello nem tudom , hogy tehetek-e ilyet ,mi a szabályzat , de megkockáztatom , van ez zsír órám , és motoros ruhára cseréném , itt egy link ezen megtalálhatjátok . Üdv.
AGV K3 Top ROSSI REPLIKA!
Eladó egy szezont használt AGV Rossi Replika bukósisak S-es méretben.Nagyon szép karcmentes.Sötét plexi is van hozzá.
Más sisakból M-es méretet használok tehát nam olyan kicsi.
ár:40000Ft
Bolti ára 56000Ft
06303210309 bali105@t-email.hu
valaki olyan boltot ahol találok AGV K3 Basic Evil tipusú sisakból M es méretet? ja és arany-fehér-kék színben.
sehol nem találok. pedig nagyon kéne nekem egy ilyen sisak. beleszerettem.
Szia!
Köszi a tanácsot, azt hiszem meg fogom fogadni, bemegyek majd egy horgászboltba és keresek egy olyan karabinert, amit be tudok fűzni a megmaradt lyukba
Ezért is jók ezek a fórumok, mert mindig van valaki aki járt már úgy, mint én
Szia!
Csak egy tanács, vagy tapasztalat.
Ha nem akarsz fizetni a cipzározásért, mert valószínű, ki kell cserélni az egészet, csak kocsit nem tudnak cserélni, ha jól tudom, ami macerás, drága, időigényes...
Én azt szoktam tenni (mivel lovagolok és a lovagló csizmámmal sűrűn előfordult sajnos), hogy ha az egész húzóka maradék nélkül kitört az jó, ha csak eltört az baj. Tehát, ha kitört, vagy ki tudod piszkálni, akkor bemész egy horgászboltba és veszel kb 5,- forintér, de lehet, hogy már 10,- ft egy forgó karabinert. Ez egy pici bigyó, ami pont alkalmas ara, hogy befűzd a kitört részre és elég erős és strapabíró ahhoz, hogy hosszú ideig használd, mint húzóka.
De azért vegyél vagy 3 db-ot a biztonság kedvéért.Így, te magad meg tud csinálni, pár perc alatt, nem kellett megbontani a vadi új csizmád, és pár forintból meg is van.
Azt hiszem, hogy forgó karabiner a neve, de lehet, hogy nem.
Most nincs otthon, nem tudom lefotózni, de a fantáziád elég hozzá... egy kampó, amit be lehet zárni.
Elvek? Huhh....az volt nekem is.Kb 40e a hatar es ne legyen nagyon szines.Utana kb 10 csizma felprobalasa utan (formatol a spyken at az alpin smx ig) rajottem hogy elvek nincsenek.Menjen fel a labamra el kenyelmes legyen. Na ezeknek a desmo pont eleget tesz.Igaz egy picit dragabb de nem olyan mintha gipszcsizma lenne rajtam belefer a nadrag eleg hosszu de a farmer ha abban vagyok kivul is hordhato.Apro figyelmesseg hogy a tepozar rasimitos fel a bolyhos nem a masik.Ezert nem dorzsoli a vdlit.
L-es 59-60 a méretem , hát akkor úgy néz ki , mélyebben a zsebembe kel nyúlnom . Idáig Motowell sisakom volt , 1x el is hasaltam benne rendesen , egy figyelmetlen autós elsodort , igaz a sisak rendesen lehorzsolódott , de vagy 3 x koppan a fejem és nem lett bajom . Akkor ez a végleges sisak ..... köszönöm a segítségedet.
Hát én majd elmegyek megnézem személyesen, motorral innen kb 45 perc! ha egyedül megyek akkor 30! Meg tudnád nekem mérni, hogy milyen magas a szára a talpától mérve? Mert akkor összehasonlítom az enyémmel, s máris meglátom, hogy megfelelő lenne-e....! Amúgy az én vádlim meg olyan, hogy egy macska még beférne a csizmibe!:D Pedig nem kis darab vagyok, csak botlábakon állok!:D
Ja azt azért még hozzáteszem, hogy teljesen korrekt az eladó, szombaton munkanap volt, és akkor adta fel a csizmát, hogy minél hamarabb menjen az üzlet, és a cipzárról sem ő tehet, szóval korrekt eladó, csak lehetne rugalmasabb a fizetés terén
Tőlük vettem én is, hátrány talán annyi, hogy iszonyat sokba volt a szállíttatás, mivel az eladó elzárkózott az előre! utalástól, mivel nem szereti megadni a számlaszámát senkinek Ráadásul országunk csodálatos postáján keresztül adta fel, utánvéttel, kb 2500 forint volt a szállítás
Szerintem ha több lóvám lett volna én is inkább Sidit vettem volna , de ismerjük a mondást, miszerint addig nyújtózkodj, amíg Kozsó tincse ér....szóval jó lesz ez.
Ja nekem annyi gondom van még, hogy rohadt nagy a vádlim, és nadrág betürése (farmer) nem igazán jöhet szóba, de anélkül is szúrja a vádlim a tépőzár. De ez már tényleg az én egyéni szociális problémám!
Nekem egy Daytona Carver-em van, az mellé akarom venni, vagy az helyett, mert vettem egy bőrruhát és nem nagyon tudom beletűrni a szárát a nadrágnak, mert nem elég magas, meg hát nem is az a tipikus sport csizmi....! Berik a ruhám is, az mellé gondoltam! Én is a Petőfibányás hírdetéssel szemezek....! Pumát meg elvből nem veszek....! Akkor már inkább egy Sidi Vertigo-t!
Szerintem nem mérvadó, hogy melyik milyen csizma, hallhattad az előttem szólót, hogy tökéletesen meg van vele elégedve, remélem én is fogom használni vagy 15-20 évig
Most per pillanat nem vagyok elájulva tőle. De jó árban volt és tetszetős, véleményem szerint.
De bízom, hogy semmilyen más panaszom nem lesz rá
Cross ruha vásár előtt állok a segítségeteket szeretném kérni hogy hol tudok valami jó ruhát venni?Szóba jöhet akár milyen ruha.
Női motoros rucik eladók:
Arlenness rövid cordura: 32 000,- Ft
Kék Hein Gericke: 25 000,- Ft
Cordura XS/S nadrág: 13 000,- Ft
http://www.cserebere.hu/termek...
Eladó egy szezont használt AGV Rossi Replika bukósisak S-es méretben.Nagyon szép karcmentes.Sötét plexi is van hozzá.
Más sisakból M-es méretet használok tehát nam olyan kicsi.
ár:40000Ft
Bolti ára 56000Ft
06303210309 bali105@t-email.hu
Moto Gp felsők rendelhetőkM. L.XL méretben 15000Ft/db áron.Vannak kabátok is!
bali105@t-email.hu 06303210309
valaki olyan boltot ahol találok AGV K3 Basic Evil tipusú sisakból M es méretet? ja és arany-fehér-kék színben.
sehol nem találok. pedig nagyon kéne nekem egy ilyen sisak. beleszerettem.
köszönöm.
Nekem bejött, remélem neked is befog...
További szép napot...
Köszi a tanácsot, azt hiszem meg fogom fogadni, bemegyek majd egy horgászboltba és keresek egy olyan karabinert, amit be tudok fűzni a megmaradt lyukba
Ezért is jók ezek a fórumok, mert mindig van valaki aki járt már úgy, mint én
Szerintem is jobb, ha felpróbálod, azért úgy az igazi
Csak egy tanács, vagy tapasztalat.
Ha nem akarsz fizetni a cipzározásért, mert valószínű, ki kell cserélni az egészet, csak kocsit nem tudnak cserélni, ha jól tudom, ami macerás, drága, időigényes...
Én azt szoktam tenni (mivel lovagolok és a lovagló csizmámmal sűrűn előfordult sajnos), hogy ha az egész húzóka maradék nélkül kitört az jó, ha csak eltört az baj. Tehát, ha kitört, vagy ki tudod piszkálni, akkor bemész egy horgászboltba és veszel kb 5,- forintér, de lehet, hogy már 10,- ft egy forgó karabinert. Ez egy pici bigyó, ami pont alkalmas ara, hogy befűzd a kitört részre és elég erős és strapabíró ahhoz, hogy hosszú ideig használd, mint húzóka.
De azért vegyél vagy 3 db-ot a biztonság kedvéért.Így, te magad meg tud csinálni, pár perc alatt, nem kellett megbontani a vadi új csizmád, és pár forintból meg is van.
Azt hiszem, hogy forgó karabiner a neve, de lehet, hogy nem.
Most nincs otthon, nem tudom lefotózni, de a fantáziád elég hozzá... egy kampó, amit be lehet zárni.
Üdv KillBill.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
No én elteszem magam holnapra!
Night Night!
Szerintem ha több lóvám lett volna én is inkább Sidit vettem volna , de ismerjük a mondást, miszerint addig nyújtózkodj, amíg Kozsó tincse ér....szóval jó lesz ez.
Ja nekem annyi gondom van még, hogy rohadt nagy a vádlim, és nadrág betürése (farmer) nem igazán jöhet szóba, de anélkül is szúrja a vádlim a tépőzár. De ez már tényleg az én egyéni szociális problémám!
miért nem viszed vissza? van rá garancia, vagy nem boltban vetted?
Most per pillanat nem vagyok elájulva tőle. De jó árban volt és tetszetős, véleményem szerint.
De bízom, hogy semmilyen más panaszom nem lesz rá