van egy jo festö ismerösöm meg matricázo is jol fog az kinézni
fekete fehér piros szinekben kb
a vásárlásnál nem lesz szempont a szine.
csak az ár állapot. van hogy viccesen olcson mennek el itkint egyes motrok.
nem a szin lesz a lényeg hanem a tipus. meg persze hogy hazaérjek vele szépen egészben
mivel kint veszem skociában és az a terv hogy hazamegyek vele. most kint élek már egy ideje. és a motoros cucc nagy rész megvan
jövö nyáron meg bepöccentek egy GPS-t hogy Edinburgh-Győr azt hadszoljon
ezt elövezetted nem a csajok a lények hanem a motorozás.
nöböl mindig sok van
megmarad a régi moci is csak ö is kap uj ruhát ilyet e
uj moci meg vagy SP1-2 cbr 954 vagy 600rr 04-05. triumph 675 daytona. meg persze vfr 800 az örök kedvenc :) sp az huzos lenne ugyérzem az a bajom
ez így együtt faszántos. nagyobbat üt ez a piros fehér kesztyű, nehogy feketét válassz! szerintem így, beöltözöl, meglesz az új mocid és minden csaj a fa....odatat akarja majd szo....ni annyira nagyot ver ez így 1ütt.
a csizma az fix hogy ilyen lesz
kesztyün gondolkodom hogy piros fehér vagy fekete fehér legyen e. de piros fehér lesz szerintem.
közvélemény kutatás ugyugy igy is hivhatjuk
jól néz ki nagyon.
de szerintem a saját ízlésvilágodra bízd magad. neked tetszen, ne másnak. vagy félsz hogy valami nem stimmel vagy nem vagy biztos magadba?
csak ez jöhet szóba.
56 os jo rád remélem
ki kell fogni az aukciokat és akkor olcsobb amugy hasonlo árban vannak.
fekete fehér piros szinekben kb
a vásárlásnál nem lesz szempont a szine.
csak az ár állapot. van hogy viccesen olcson mennek el itkint egyes motrok.
mivel kint veszem skociában és az a terv hogy hazamegyek vele. most kint élek már egy ideje. és a motoros cucc nagy rész megvan
jövö nyáron meg bepöccentek egy GPS-t hogy Edinburgh-Győr azt hadszoljon
arra utalt, hogy jó a választás.
piros lesz a domináns szín a motornál?
ezt elövezetted nem a csajok a lények hanem a motorozás.
nöböl mindig sok van
megmarad a régi moci is csak ö is kap uj ruhát
ilyet e
uj moci meg vagy SP1-2 cbr 954 vagy 600rr 04-05. triumph 675 daytona. meg persze vfr 800 az örök kedvenc :) sp az huzos lenne ugyérzem az a bajom
kesztyün gondolkodom hogy piros fehér vagy fekete fehér legyen e. de piros fehér lesz szerintem.
közvélemény kutatás ugyugy igy is hivhatjuk
de szerintem a saját ízlésvilágodra bízd magad. neked tetszen, ne másnak. vagy félsz hogy valami nem stimmel vagy nem vagy biztos magadba?
megvan már hogy mijen motor lessz?
vagy marad a régi?