Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rajtam már volt szerintem jo kis sisak, ha öt nézted ki ne vacilálj rajta szerintem.
szerintetek ezek jol mutatnak igy együtt?

Sziasztok! Segítséget kérnék, sisakvásárlás elött vagyok, a kiszemelt darab egy VEMAR DIADEM sisak. Ha valakinek van ilyen irhatna róla pár dolgot. Előre is köszi.
Sokféle új és használt motoros ruházati terméket találsz "LiGiBa" felhasználónév alatt a Vaterán (kabátok, nadrágok, kesztyűk, protektorok, női motoros ruházat, stb), a legjobb áron!
1 Ft-os aukcióban új, kivehető termobéléses, full protektoros nadrágok és kabátok! Egyenesen a forgalmazótól, garanciával, számlával, választható méretben!
Nézz körül itt:
Vatera link a termékekhez
Ha kérdésed van, keress meg! E-mail cím az adatlapomon!

ezt a crossbukót ismeri valaki?
kellene venni valami ilyesmi holmit.......
szia, érdekelne 1 piros fehér. mennyibe tudsz hozni? de inkább msn vagy skyp vagy email en beszéljük meg a részleteket-
üdv
Nincs. Már csak 1 piros és egy kék XL-esem van. Rendelésre hozok már csak idén.
én személy szerint a Vemart ajánlom ha ebböl a kettöböl kell választani.
én vemar és shark között vaciláltam anno. shark lett
azota lett még 1 arai is
szomorú vagyok
Nekem is HJC-FG15 van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, nyendes, olcso. Szuper kis sisak.
Csak Shoei X-eleven2 vagy arai rx7 GP amivel foglalkozom rendelésre. Az van bármikor ha kell 3-5 nap szállítási napon belül.
Pohi!
Idén is lesz olcsón sisak?
Beleszerettem ebbe a kupakba!
Voltam Imetbe a belső cserebere ügyében!
Amit a fejembe vettem az nem jön össze, próbálgattam, és közben változott a terv
Köszi az infót!
Nekem a HJC van, de jómagam tökéletesen megvan vele elégedve.Kényelmes, csendes, tart. A plexi egész jól tűri a párásodást, viszont esőben volt már rá precedens hogy nem bírt annyi párával, így meg kellett állni, és belülről letörölni. Angliából rendeltem anno, és grátiszba egy light smoke plekót is kaptam hozzá.Szóval szerintem jó sisak, de biztos lesz akinek nem vált be.
Új bubót vennék, kettő között vacilálok: HJC-fg15 és VEMAR DIADEM. Ha valakinek tapasztalata van e kettő közül a segítségét megköszönném.
Eladó kesztyű és csizma:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
üdv. xs-ek , egyik plexi valamint annak a két plexirögzítője és a másik sisaknak pedig az egyik oldali plexi rögzítője hiányzik.
Új, Berik fehér bőrkesztyű eladó, L méretű.

Ár: 22.000Ft
Alpin GP pro utolsó két darab:

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Típus? A kis méret az "S" vagy "XS"? Plexin kívül más is hiányzik?
eladó 2 darab agv bukósisak, egyik hiányos és minimálisan sérült (leesett) kis méretűek. ár egybe 20eft. 0620/992-4528
érdekelne?
Kiszedni mindent ki lehet ez nem kérdés.
De hogy ugyanazt vissza lehet rakni az már fogós, ravasz dolog.
Kérdés inkább az hogy lehet e ezt újban pótolni.