Sziasztok! Segítséget kérnék, sisakvásárlás elött vagyok, a kiszemelt darab egy VEMAR DIADEM sisak. Ha valakinek van ilyen irhatna róla pár dolgot. Előre is köszi.
Sokféle új és használt motoros ruházati terméket találsz "LiGiBa" felhasználónév alatt a Vaterán (kabátok, nadrágok, kesztyűk, protektorok, női motoros ruházat, stb), a legjobb áron!
1 Ft-os aukcióban új, kivehető termobéléses, full protektoros nadrágok és kabátok! Egyenesen a forgalmazótól, garanciával, számlával, választható méretben!
Nézz körül itt: Vatera link a termékekhez
Ha kérdésed van, keress meg! E-mail cím az adatlapomon!
Pohi!
Idén is lesz olcsón sisak? Beleszerettem ebbe a kupakba!
Voltam Imetbe a belső cserebere ügyében!
Amit a fejembe vettem az nem jön össze, próbálgattam, és közben változott a terv
Nekem a HJC van, de jómagam tökéletesen megvan vele elégedve.Kényelmes, csendes, tart. A plexi egész jól tűri a párásodást, viszont esőben volt már rá precedens hogy nem bírt annyi párával, így meg kellett állni, és belülről letörölni. Angliából rendeltem anno, és grátiszba egy light smoke plekót is kaptam hozzá.Szóval szerintem jó sisak, de biztos lesz akinek nem vált be.
Kiszedni mindent ki lehet ez nem kérdés.
De hogy ugyanazt vissza lehet rakni az már fogós, ravasz dolog.
Kérdés inkább az hogy lehet e ezt újban pótolni.
1 Ft-os aukcióban új, kivehető termobéléses, full protektoros nadrágok és kabátok! Egyenesen a forgalmazótól, garanciával, számlával, választható méretben!
Nézz körül itt:
Vatera link a termékekhez
Ha kérdésed van, keress meg! E-mail cím az adatlapomon!
kellene venni valami ilyesmi holmit.......
üdv
én vemar és shark között vaciláltam anno. shark lett
azota lett még 1 arai is
Idén is lesz olcsón sisak?
Beleszerettem ebbe a kupakba!
Voltam Imetbe a belső cserebere ügyében!
Amit a fejembe vettem az nem jön össze, próbálgattam, és közben változott a terv
Eladó a bőrruhám
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ár: 22.000Ft
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
De hogy ugyanazt vissza lehet rakni az már fogós, ravasz dolog.
Kérdés inkább az hogy lehet e ezt újban pótolni.