hunone javaslatát elfogadva 9:00-kor indulnánk Gödöllőről, és ha még mindig úgy gondolod, hogy Tápiószelére elénk jössz, akkor 10:15 körül tudnánk találkozni Szelén az ÖMV kútnál, ha ez megfelel.
Reménykedjünk, hogy jó idő lesz. Muszáj annak lennie! Néztem több prognózist is, csak a Köpönyeg ilyen pesszimista. És ha esik, ott van még a Volán is:
Nálam annyiban módosulhat a dolog, hogy esetleg oldalbordám is jön, valamint ha a fiam ráér és a csapat sem bánja, akkor egy MZ 125 ETZ-vel ő is eljönne a közös gurulásra. Ha jól számolom, összejöhet egy nyolchengeres találkozó. Szerintem foglaljunk "esőmentes" asztalt...
Egyébként az igen-hosszútávú "előrejelzések" (amik szerintem a kuruzslás határát súrolják) szuper, indiánoknak vénasszonyok nyarát, másoknak indián nyarat jósolnak...
Jó pöfékelést!
Sir John & Jocó
ui: Örömmel olvastam, hogy többen már tapadósabb "papucsokon" róják az utakat. Mondjuk szerintem sültbolond az, aki minimum 80kg vasat meg vagy 10 liternyi robbanás határán égő anyagot vesz a lába közé, 50km/h sebességnél gyorsabban tekeregve két gyerektenyérnyi gumifelszín tapadására bízza az életét, de mint látjátok, magam is sültbolond vagyok!
Szombat lévén azt is meg kéne tudakolni, hogy nincs-e valami zártkörű rendezvényük (esküvő, stb.). Egy feltételes foglalást 8-10 főre megejthetnél, aztán amikor már látjuk, hogy az időjárás is megfelelő lesz, véglegesítjük.
Szia!
Megkaptam a leveledet. Már más is jelezte, a freemailem a feladónak hibát jelez, de eddig mindíg megkaptam rendben.
A telefonom nem változott, az a négy kilences végű a jó.
A túra meg úgy látom, kezd egy kulináris összejövetellé változni, ami részemről végül is rendben van!
Üdv: Imre
Én is lecseréltem az eredeti gumikat még tavaly, szezon előtt.
Mitas H01 (elöl) és H02 (hátul) típusra.
Nagyon jól megy a RE stílusához és a használat közben is bevált.
...csak egy gondolat: szerintem többen vannak még, akiknek a motorja a Csiki-Bege készletéből származik, és még eredeti a gumi rajta. Ezek a gumik, bár sokat álltak, öregedtek, és már lehet, hogy kicsit meg is keményedtek. Célszerű lehet lecserélni őket, bár még nem kopottak. Azért írok, mert én is most cseréltem le a gumikat újra, és érezhető a különbség. Ráadásul jön a nyirkosabb ősz is...
Nekem Heidenau lett az új gumi.
Ugyan megszállott Mészáros fan vagyok, de a kécskei étlap igen vonzó, és az időbeosztás miatt is jobb, mert Abonyba vagy túl korán, vagy túl későn érünk az ebédhez. A jó hír:
Még annyi hogy jómagam preferálnám a SZÉP kártyás helyeket (ezzel lehet más is így van) megkérdezem ezen a helyen elfogadják-e. Ami biztos Abonyban a Mészárosban igen, ennek is linkelem az oldalát. természetesen a "köz" után megyek én is. http://www.meszaros-vendeglo.h...
A [4589]-ben van egy másik útvonalterv, de elfogadván hunone érvelését, azt elvetettem. Más javaslat még nem volt (de akár jöhetne is).
Támadt viszont a jövő évre egy ötletem: Vereckei hágó... Kísérőautó már van, de még sok minden kell hozzá.
üdv
Nálam annyiban módosulhat a dolog, hogy esetleg oldalbordám is jön, valamint ha a fiam ráér és a csapat sem bánja, akkor egy MZ 125 ETZ-vel ő is eljönne a közös gurulásra. Ha jól számolom, összejöhet egy nyolchengeres találkozó. Szerintem foglaljunk "esőmentes" asztalt...
Egyébként az igen-hosszútávú "előrejelzések" (amik szerintem a kuruzslás határát súrolják) szuper, indiánoknak vénasszonyok nyarát, másoknak indián nyarat jósolnak...
Jó pöfékelést!
Sir John & Jocó
ui: Örömmel olvastam, hogy többen már tapadósabb "papucsokon" róják az utakat. Mondjuk szerintem sültbolond az, aki minimum 80kg vasat meg vagy 10 liternyi robbanás határán égő anyagot vesz a lába közé, 50km/h sebességnél gyorsabban tekeregve két gyerektenyérnyi gumifelszín tapadására bízza az életét, de mint látjátok, magam is sültbolond vagyok!
addig a kulináriáig azért 140-150 km-t motorozni is kell (a teli hassal abszolválandó visszaútról nem is beszélve)...
Megkaptam a leveledet. Már más is jelezte, a freemailem a feladónak hibát jelez, de eddig mindíg megkaptam rendben.
A telefonom nem változott, az a négy kilences végű a jó.
A túra meg úgy látom, kezd egy kulináris összejövetellé változni, ami részemről végül is rendben van!
Üdv: Imre
Én is lecseréltem az eredeti gumikat még tavaly, szezon előtt.
Mitas H01 (elöl) és H02 (hátul) típusra.
Nagyon jól megy a RE stílusához és a használat közben is bevált.
Üdv.:
Attila
Keresgéllek email-en és telefonon is, de nem tudlak elérni.
Változott az elérhetőséged?
Üdv.:
Attila
...csak egy gondolat: szerintem többen vannak még, akiknek a motorja a Csiki-Bege készletéből származik, és még eredeti a gumi rajta. Ezek a gumik, bár sokat álltak, öregedtek, és már lehet, hogy kicsit meg is keményedtek. Célszerű lehet lecserélni őket, bár még nem kopottak. Azért írok, mert én is most cseréltem le a gumikat újra, és érezhető a különbség. Ráadásul jön a nyirkosabb ősz is...
Nekem Heidenau lett az új gumi.
Mindenkinek jó pöfékelést:
Sir John & Jocó
Program elfogadva csak az indulási pontról kérnék tájékoztatást.
Fridli lászló
http://www.meszaros-vendeglo.h...
Itt van pár szebb útvonal, szeléig elétek megyek szívesen :-) Akkor az étkezés Kécske vagy Abony?
Támadt viszont a jövő évre egy ötletem: Vereckei hágó... Kísérőautó már van, de még sok minden kell hozzá.