amit el tudnék képzelni: Budapest - Gödöllő - Tápiószele - Abony - Tiszakécske és vissza. Gödöllőtől a rittel való találkozás (később tisztázandó) helyéig vállalom a vezetést, onnan az ő gondjaira bízzuk magunkat, mivel ő rendelkezik a megfelelő helyismerettel a célpont környékén. ritt [4592] hozzászólásában megtalálod a javasolt vendéglő étlapját is.
...no, nekem erről a Triumphról azé' nagyon hiányzik egy légszűrő, akárcsak móricka megoldással is. Zavarna, hogy egy porosabb helyzetben smirglit szív a motor.
Eredetileg a szeptember 7-8-i hétvége volt kitűzve, és miután úgy tűnik, hogy egynapos lesz a túra, jó volna a 7-ét megcélozni, a 8-át esőnapként fenntartva. Az ilyen hosszú távú meteorológiai prognózisok inkább a jövendőmondás körébe tartoznak, úgyhogy annak alapján még nem tervezhetünk.
Sziasztok!
Nem tudom, lehet a korom miatt van, de ezek a "modernizált" változatú Enfieldek egyre kevésbé tetszenek.
Szombaton de a sződi dunaparton veterántalálkozó.
Ha valakit érdekel ott leszek!
Egyenlőre még nem tervezem a cserét, próbálom megszokni. Amúgy meg akkor a primer fedelet is ki kellene cserélnem, azt meg nem szeretném mivel az enyémen nincs önindító.
Nekem tetszik a dolog! Tekinthetjük ezt egy alapváltozatnak?
Mindenkinek szép napot, jó pöfékelést!
Sir John & Jocó