Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham.... bár ha gyárit akarnék akkor semperit mert az van rajta.
A szar gumi amajdnem annyiba kerül mint a normális.
most egyenlőre kingstar vagy vee rubber lesz. nem pályázni fogok vele. mert így is anyagias vok...
jobbulást am slampi.
De nem a szálas, hanem az egybehurkolt.
Aszáls darabkáit beszívja a motor.

Létezik még "szappanos párna" elenevezésű fémdörzsi, az teljesen alkalmatlan.
Job-bulást! :)
Melyik motorral mentél neki az autónak? Ki volt a hibás?
Remélem nem.
Nem szivacs kell oda hanem vékonyan beolajozott fémdörzsi.
értem :D amugy nem főtengelyes a blokk? meg más baja nincsen?
Majd ha kész. Ma festettem a hengert holnap polírozom a hengert meg a kuplungdeklit/blokkot. Meg akkor már új csapszeg és tűgörgő meg seeger gyűrű
komplett karbi van nem bontom széjel bocsi ! nononono@citromail.hu ra írj
képet tudsz küldeni?
és úszó bing 85/12/104A hoz nincs véletlenül?
Külső méret lényegtelen.
Lehet, hogy rossz ehlyen mérték...

Ha 38-40 es a BELSŐ mérete, OTT, AHOL A GUMI MAJD RÁFEKSZIK akkor arra 70-80as gumi tehető maximum, márkája válogatja, hogy melyik áll rajta jobban.

Heldenau k63például kissé szélesebb felnin áll normálisan, mitas m06 meg elmegy a 80as is.
2000! :) de házal 1 ütt !
nylon harisnyád és kroszomra tettem emikor elhagytam a sportlégszürőt és elmentem utána megkerresni hál ist meg is lett hüje szerelő csak rátette nem huzta meg -.-"
Amit még hallottam ilyen kényszermegoldást az a nylon harisnya
én meg rozsdamentes szúnyoghálóból szoktam csinálni és bevált. és úgy hogy sok rétegbe rakom. és wd40-essel befújom. és kifújom a felesleget kompresszoral. és aztán go. így bő levegőt kap és a olaj meg megfogja a port... mint a régi veteránokon :) a szivaccsal mindig meggyűlik a bajom. mert mindig hamar eldugul vagy szakad ha nem jól van felszerelve. én a fémszűrősre esküszöm.. persze ha olyan helyre jársz ahol nem porzik az út. vagy papíros szűrő. porszívózsák is jó :):)
ép hát ez a téma.
De ha visszább olvaspol hgy kaptam egy levelet a felnire ami kinéztem az 1.2x17-es felnire és lemérettem velük a sublerrel ami kiadta hogy kivül a peremnél 54mm. és belül meg 38 mm. szal hogy is van ez akkor vazzeg? ez gyakorlatilag 1.5 colnak felelmeg.... :S
ez idáig marharendben van csak mindenhol csaknem mindegy hogyírnak le.. mert belülről vagy kívülről mérik....
én ilyenből csináltam meg a légszürőt!
http://vaszkoshop.hu/spd/KGA-L...
Mennyiért adod a szűrőt? valami gyújtást most vettem meg karbit is csak még nem érkezett meg, de a légszűrő érdekelne.
Vegyél tőlem légszürő házat légszürővel meg gyujtást ;D
mosogató szivacsot próbáltam de az teljesen lefolytotta. Inkább kiszedtem. Az NGK 7 gyertya karbi beállítás után hosszú távon (25 km) kevésbé szmötyis inkább világos barna volt, de a városban, meg a mosogatószivaccsal fekete olajos. Hidegen szépen indul a motor viszont ahogy bemelegszik nem nagyon van alapjárata. Most vettem syntetikus olajat de még nem próbáltam új gyertyával és olajjal. Asszem a váltóban is kéne olajat cserélni mert most SAE 80W-90 van benne.
Bármilyen ötletet és segítséget szívesen fogadok.
Üdv és köszönöm a válaszokat.