igen de arra is kell gondolni hogy előszört vki egy sms-tdob utána később lehet hogy felhív.
azért nem mindegy.
bár án mindig írok smt- és a illető nem ragál és rácsörgök .
és ha visszahív akkor megint dobok sms-t hogy nem tudok telózni és így csak sms-t írjon vagy email. így 85%-ban mindig sikeres üzletet bonyolítottam le. ezzel a módszerrel. azért nem semmi teljesítmény egy hallássérülttől.
akik sok hallásérült inkább gagyi melóhelyeken szakad meg minimálbérért és sokan mindig könyörögnek a muterjuknak ha vmit kell elintézni.. Én nem inkább saját magam oldom meg a gondot.
Fú de utálom motor hírdetésnél most is hírdetem az egyik MV50 et. Erre ír valaki egy ilyet tegnap délután SMS(!) ben. HOgy mennyi lenne a motor ára? De értitek SMS ben hogy még nekem menjen el rá a pénzem. És most lehet hogy autista vagy diszleksziás de eléggé nagy betűkkel van mindenhol kiírva hogy mennyi az ára a motornak...
válság van,épp ezért adtad ilyen olcson,mert az biztos hogy a németeknél fog landolni,vagy imolában,ahol 1000eurot adnak érte.havarom már 2-öt is eladott fél orán belül....
18-assal nem jól működik,csak szivatóval pörög rendesen és egyszerűen nincs alapjárat!
azért nem mindegy.
bár án mindig írok smt- és a illető nem ragál és rácsörgök .
és ha visszahív akkor megint dobok sms-t hogy nem tudok telózni és így csak sms-t írjon vagy email. így 85%-ban mindig sikeres üzletet bonyolítottam le. ezzel a módszerrel. azért nem semmi teljesítmény egy hallássérülttől.
akik sok hallásérült inkább gagyi melóhelyeken szakad meg minimálbérért és sokan mindig könyörögnek a muterjuknak ha vmit kell elintézni.. Én nem inkább saját magam oldom meg a gondot.
Csak jó és hiánytalan érdekel!
Köszönöm előre is!
Aki akar valamit, az felhív.
http://www.jofogas.hu/pest/Sac...