Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bekell állítani.
szia,nem tudom de ha egész biztosan jó rá,akkor az is jöhetne.
18-assal nem jól működik,csak szivatóval pörög rendesen és egyszerűen nincs alapjárat!
vki nem akarná épteni ebbűl dragsztert? ezer ló van benne és ha kicsikét turbódítanánk már kétezerre ugranna :D http://veteranapro.hu/motorblo...
igen de arra is kell gondolni hogy előszört vki egy sms-tdob utána később lehet hogy felhív.
azért nem mindegy.
bár án mindig írok smt- és a illető nem ragál és rácsörgök .
és ha visszahív akkor megint dobok sms-t hogy nem tudok telózni és így csak sms-t írjon vagy email. így 85%-ban mindig sikeres üzletet bonyolítottam le. ezzel a módszerrel. azért nem semmi teljesítmény egy hallássérülttől.
akik sok hallásérült inkább gagyi melóhelyeken szakad meg minimálbérért és sokan mindig könyörögnek a muterjuknak ha vmit kell elintézni.. Én nem inkább saját magam oldom meg a gondot.
15 öst nehéz lesz 14 es lesz hamarabb.
Jó ok de nem lehet egy egész üzletet halláskárosultakra alapozni. Én komolyan nem válaszolok egy sms re sem.
jó de hallássérült vagyok bakker! és Pl. ha jó pénzért akarok venni vmit tőled akkor beszoptad. ez a lényeg! ha eladó akarja eladni legyen türelmes!
még én is! sok helyen azért így írják. mert hátha az eladó kevesebbet mond ezért reménykednek :D
Sziasztok! Puch X50-4-eshez keresek 15-ös Bing karburátort!
Csak jó és hiánytalan érdekel!
Köszönöm előre is!
Jól teszed.:) Annyira utálom amikor valaki smsezik! Ugyan annyiból 1 percet tudna karattyolni a telefonon. De neeem.
Évek óta nem olvasok el semmiylen SMS-t.
Aki akar valamit, az felhív.
Fú de utálom motor hírdetésnél most is hírdetem az egyik MV50 et. Erre ír valaki egy ilyet tegnap délután SMS(!) ben. HOgy mennyi lenne a motor ára? De értitek SMS ben hogy még nekem menjen el rá a pénzem. És most lehet hogy autista vagy diszleksziás de eléggé nagy betűkkel van mindenhol kiírva hogy mennyi az ára a motornak...
hamár jófogás.hu :

http://www.jofogas.hu/pest/Sac...
jófogás.hu
egy kérdés. melyik honlapról vittek el a moccot.
de aztán egy isten vagy a fórumban mindenkinek a kérését kívánságát teljesíted.
válság van,épp ezért adtad ilyen olcson,mert az biztos hogy a németeknél fog landolni,vagy imolában,ahol 1000eurot adnak érte.havarom már 2-öt is eladott fél orán belül....
a öregfejből tuti hogy gyűjtőnek tűnik vagy vkinek meg akar lepni szülinapjára :D
oookééé. ára esetleg?
ment az email,választ várok!
Sok pénz fura hogy kellet valakinek.A hátsólámpa eredetivolt?
zoli feladtam már tegnap sztem holnap megkapod!
maga komplett kerék széjel nem bontom Brumo