:D legalább vidd tartalékot! meg pótcsavart :D
na ugye hasznos? bár ami erősebb lenne az esztergálni műanyagból szilentet de az kopik jobban, bár talán bronz nem lenne rossz csak zsírozni kell orrbaszájba..
Sikerült amit mondtál:D Pont kiszakadt a hátsó szilentem a Kreidleren holnap meg 250 km et megyek vele. Nekiálltam ajtókitámasztóból megcsináltam a szilentet nem valami szép de hát én sem. De legalább jó!:D
a két liter is sok annyival az MZ-m is elmegy ha 50-el megyek.a gyári adat 1,6 liter de hát az karbi vezérlés kipu stb titka.TEgyél képet a gépről köszi.
na ez jogos! ez a lényeg. :D pl a keresztapa a páromnak ő is rühelli. de muszájból csinálja. volt hogy velencén lakókocsiztuk meg sátoroztuk.
és a keresztapának egésznap csörgött fel se vette. csak olyanokat vette fel akikkel nagyban mennek a dolgok. :D
na ugye hasznos? bár ami erősebb lenne az esztergálni műanyagból szilentet de az kopik jobban, bár talán bronz nem lenne rossz csak zsírozni kell orrbaszájba..
és a keresztapának egésznap csörgött fel se vette. csak olyanokat vette fel akikkel nagyban mennek a dolgok. :D
Bár mit csinálok, amit nem leh letenni, az tutter, hogy csörög az a szemétláda.
Viszont van rajta off gomb, szoktam is használni.
Most hétvégén például elmegyek velencére, indulás előtt ki fogom kapcsolni a faszba, és itthonhagyom a dögöt.
VAn egy ismerősöm, az oylen szintre fejlesztette már ezt, hogy CSAK akkor kapcsolja be, ha ő szeretne telefonálni:)
Nem vagyok én államttitkár, hogy hétvégén is zaklassanak a munka miatt.