Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D ez puch m50-es és nem ktm. bár lehet hogy ülés hiány miatt pótoltak ezzel.... honnan tudom mert q tankja puchrólvaló
Hali! A Kis Zündappoddal mi a helyzet meg van még? A Kézi váltós?
(AZ ELSŐ FÉKNÉLKÜLI)
Üdv! Lazits, TARDSD félre a fejed!
Puchi! Az ablakodba levő könyvek alapján az IQ-d 3 számjegyű!( Az MZ -kép mögöttiekről feltételezem) Ami sok mindent tükröz a kommentedből! A Többit meg kell érteni egy bizonyos ember tipusnak. Idő kérdése!
Próbálkoztam Igazából egy jó motort szerettem volna belőle és valahol még most is szeretnék sajnos.
Volt ezekből a motorokból olyan aminek fűzött kereke volt, de tárcsafékes?
Ha igen tudtok nekem képet betenni ilyenről?
Látom igényesen lett nekiálva a dolognak.
Kimondott hiánya nincsen, de persze néhány alkatrész felújításra/cserére szorul.Ilyenek a hátsó teleszkópok, a hengerfej és a kipufogó szerintem nem teljesen gyári.A kábelezése pedig elég össze-vissza.A 2 db blokk pedig természetesen jár hozzá.
Hű de fasza gép! Azt tudjátok, hogy német nyelvterületen Güllepumpe (fospumpa) a neve a hangja miatt?
Ilyen kellene, csak fontos, hogy 20KW-os legyen forgalmi szerint...
Azt meg csak nyugaton lehet beszerezni. Rajta vagyunk.
Elvitték külföldre... Ott ez az ár semmiség.
decsúnya
Mi a hiánya a monza-nak?A két blokkot is adod hozzá?
mingyá nyakonverlek :S
:D:D:D hipnozitállak!
Sose tetszettek ezek a cometek olyan hülyén néznek kiegyedül a piros meg az arany ami bejövős!Főleg az arany az elég vad legalább.
A törökellen megvédte a népeket lehet a válság ellen is működik.
Mert a kibaszott válság elől menekülök, és gyün a kurva 2012-es világvége.....
ühüm.... jó messze. csak így posta lesz.... mert dömsödi vagyok.
mi már évezredekkel kijöttünk-TE most mész be?
amugy téll beinditod holnap?:D
okés :D
Csúnya rajta a festés. Lusta vagyok lekaparni ha van egy homokszórt újgumis kitem. Kap egy olyan festést mint a másik aztán jó lesz.
miért az eredeti kerekeivel milet slick?