én is pont ezt mondom hogy kér verzió lett volna a eccerűb.
civilruhásként becsöngetni. a másik hogy ablakon belőni a könygázt és akkor sírva jönne ki egyből....
tudom. illető elég béna mert tőle szereztem a simsont is az is elkókányolta rendesen,.
és meg csináltam a simsont és eladtam.
de ennek a motornak semmibajanincsen! ő azt hiszi hogy gyújtásos mondom neki hogy nem az! hanem a karbija nagyonsok neki és mondtam neki is hogy ha megveszi akkor cserélje le. és nem tette meg.
amúgy masszív a blokkja... nem csörög bennesemmi...
értem de azért mérdle majd sublerrel mert nekem a cometen 54-56 között kell lennie mert a több comet felnin mértem le és ezek a méretek ami kéne jónak lenni.
ÁÁÁÁÁÁÁ Bakkerrrrr mekkkora egy marha vagyok. cometemnek van kibaszott foorgaaaalllmija! na ide is mindárt tolom fel a képet. Amúgy pontosan felni kell 1.5 colos bele! és hivatalosan hátul 2,75 elöl 2.50-es gumma :)
Még a váltóban a fogaskerekek is megvannak fogszámozva!
civilruhásként becsöngetni. a másik hogy ablakon belőni a könygázt és akkor sírva jönne ki egyből....
OTP: óvatosan törölj picsát
BKV: biztosan késünk vazze
DVD: dugsz velem délután?
LOL: Leszopsz oszt lenyeled
BMV: baszni motoron veszélyes
OMG: országos maszturbálók gimnáziuma
Fasz: fiatal alkoholisták szövetsége
MÁV: megint átmentünk valakin
Bocs : Baszni óhajtok csillagom
IFA: idegen forgalmi akadály
WTF: wágd tökön faterod
Mizu: megbaszlak izomból zuhanyzás után :D:D
és meg csináltam a simsont és eladtam.
de ennek a motornak semmibajanincsen! ő azt hiszi hogy gyújtásos mondom neki hogy nem az! hanem a karbija nagyonsok neki és mondtam neki is hogy ha megveszi akkor cserélje le. és nem tette meg.
amúgy masszív a blokkja... nem csörög bennesemmi...
mert volt 80-asban is ugyanilyen na az kell...
Amúgy akkörül lehet.
Ha jól tudom morini blokkos cuccra való.
Nicasil ép.
Ára legyen...4000Ft.
Dugó nincsen hozzá.
mérdmá lelécci.
Még a váltóban a fogaskerekek is megvannak fogszámozva!
a szélességre gondolok
bár azért kérdem mert ha 1.2 col szélesség az kivülről mérve van vagy belülről? :S