Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kilométeróra illetve a kuplung lamellák vagy azt hol lehetne beszerezni?
én is pont ezt mondom hogy kér verzió lett volna a eccerűb.
civilruhásként becsöngetni. a másik hogy ablakon belőni a könygázt és akkor sírva jönne ki egyből....
Hát ez érdekes jól bevolt zárva ajtó!
ja XD az a behatolás kurva nagy én stihl lel 1 perc alatt kivágtam volna az ajtóból 1 jó darabot ;)
marhajó szövegek :D:D
OTP: óvatosan törölj picsát
BKV: biztosan késünk vazze
DVD: dugsz velem délután?
LOL: Leszopsz oszt lenyeled
BMV: baszni motoron veszélyes
OMG: országos maszturbálók gimnáziuma
Fasz: fiatal alkoholisták szövetsége
MÁV: megint átmentünk valakin
Bocs : Baszni óhajtok csillagom
IFA: idegen forgalmi akadály
WTF: wágd tökön faterod
Mizu: megbaszlak izomból zuhanyzás után :D:D
bruhahahaaa a komandósok 13 perces behatolási akciója.. érdemes megnézni és ide komentelni... http://youtu.be/OuAYSJ9Oij8
de durva tök jól nyomja :O
tudom. illető elég béna mert tőle szereztem a simsont is az is elkókányolta rendesen,.
és meg csináltam a simsont és eladtam.
de ennek a motornak semmibajanincsen! ő azt hiszi hogy gyújtásos mondom neki hogy nem az! hanem a karbija nagyonsok neki és mondtam neki is hogy ha megveszi akkor cserélje le. és nem tette meg.
amúgy masszív a blokkja... nem csörög bennesemmi...
Most megint árulják ezt a motort.
mindegy.
mert volt 80-asban is ugyanilyen na az kell...

Egy nicasilos hengernél tolómérővel pontosan nem tudod megmérni.....
Amúgy akkörül lehet.
vonalzóval tudsz is kb.
Nem tudom mekkora pontosan nem is tudom megmérni mert nincsen műszerem.
ugye 39-es? mertakkor nem kell :P mert van nekem kompetten is.
értem de azért mérdle majd sublerrel mert nekem a cometen 54-56 között kell lennie mert a több comet felnin mértem le és ezek a méretek ami kéne jónak lenni.
Eladó.
Ha jól tudom morini blokkos cuccra való.
Nicasil ép.
Ára legyen...4000Ft.
Dugó nincsen hozzá.
Brumo bocsi elfelejtettem hát vékonyka mint a simson kb de nem bizti eladom áron múlik!
a kerókról amit beszéltük az milyen a küllős állapota? és a felni szélessége mennyi?
mérdmá lelécci.
NNNa itt a képek meg adatok. a ucsó kép nem homok hanem szemcseszórás fémgolyócskákkal.... és ilyen lett a gyöngyözés az mivel csinálják?
Puch gyujtás Főtengely még megvan meg a kerekek :) féláron!
ÁÁÁÁÁÁÁ Bakkerrrrr mekkkora egy marha vagyok. cometemnek van kibaszott foorgaaaalllmija! na ide is mindárt tolom fel a képet. Amúgy pontosan felni kell 1.5 colos bele! és hivatalosan hátul 2,75 elöl 2.50-es gumma :)
Még a váltóban a fogaskerekek is megvannak fogszámozva!
nem az hogy bután áll vagy nem mert az volt a kérdésem hogy milyen. mert a KTM cometen nem tdom hogy mekkora a gyárilag felnik.
a szélességre gondolok
értem hm.... basszus.
bár azért kérdem mert ha 1.2 col szélesség az kivülről mérve van vagy belülről? :S