Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El tudtam volna adni anélkül is!
Sőt, mennyit megspóroltam volna!
A nevedreiratás fontos része az eladásnak:D
De azért jó nem? De legalább ez elvonja a kormány hülyeségeit. :)
Én mindig humor oldalakat nézegetem:)
Ez pl hogyan hal meg a pinokió
Iszonyatos!:D Kössz, feldobta az estém.:D Sírvaröhögős.:D
ha neked ennyi idöd van ilyen hosszu hülyeségeket olvasni,akkor az a te bajod...
amúgy változó a testsúlyától a konvergencia mindegy időkapuján át száguldozó napsúlya általi nehezeménynek tekintő saccra 1.8bár is megfelelne.
egy jó kis cikk érdemes olvasni... meg súlyos story is. http://www.legalja.hu/current/...
Az.:D
sziasztok,puch maxi gumijait mennyire kell felfújni,mennyi az ideális
guminyomás?
15 éve megvan de még egyszer sem én csináltam.
nagy hévvel nekiálltam az első kerék cserének de kompresszor tömlővel a kezemben csak nézegettem mikor rájöttem hogy fogalmam sincs mennyire kel fújni.
rigára?
Igen. Az enyém is hasonló volt csak előtartállyal.
jaajjj bazeee teeee.... Ja Kéjgáz...... erre célzol?
Slick amúgyis otthon van a nitrózásokba, ugye?
a pufókát érdemes még kiégetni.
aztán lefesteni akkor még szebb lenne hangja és hatásosabb. és vegyél bele: http://www.vatera.hu/item/view...
Megvannak. Milyen hírt szeretnél?
A Cobráról meg eddig nem is nyilatkoztam semmit, addig meg kár bármit is hozzám vágnod.
Úgyis eladod a Cobrát. Sokszoros áron. Az nepperkedés. Csak te tagadod. Én bevallom hogy motornepperkedek ennyi a külömbség. A többi dappodról már vagy fél éve nincs semmi hír pedig mekkora szerelmek voltak...
Én nem nepperkedem.
Ha azt csinálnám, a Honda már rég el lett volna adva 3x-os áron
Ellenben 1 hónapig szívtam az átírással, és ma, végre, a nevemen van:
Beindult a Cobra. Nagyon szép kultúrált hang blablabla. Szóval minden rendben. Lesz pénz új csapágyakra megveszem meg láncot stb és jó is lesz. Hangtalan a blokkja! Az enyémhez képest nagyon halk még a sebring pufóval is.
Tisztelt Cagivaaa 125!
Érdeklődöm Hogy Puch Maxihoz komplett karbit mennyiért kínálsz?
Esetleg elcserélnék veled egy Dellertó Bing17 -est torok méret átmérő23 .
Választ a következő ímélre kérem :gepszerelo@citromail.hu
Előre is köszönőm megtisztelő válaszát Üdv
Akkor cocializmus!
Hofit idézve "Se' rokonom se ismerőse nem vagyok senkinek! Én vagyok a szocializmus! Szebbet vártál Gizi?" :D:D:D
Kommunizmus az nem volt csak szocializmus, ami a komunizmus felé vezető út lett volna:)
ú bameg.
Te is nepperkedsz. Ezt is elnepperkeded és egyáltalán kit zavar a nepperkedés? Ez most nekem kajak arra emlékeztet amikor egyik szomszéd a másikat feljelenti a kommunizmusban hogy ez új autót vett honnan van rá pénze? Benned még él a kommunizmus Attila elvtárs!
Ha én felnövök, leszoksz a nepperkedésről?