Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.20x17 felnin a 3,00 gumi nagyon bután fog állni,még a simson felnin is nagyon bután áll pedig a simson felni 1,6x16.
3,00 guminak minimum 1,85-s felni kell.
Egy kérdés ami nagyon fontos lenne számomra! hogy rendelnék egy felni ráfot Gombi által ajánlott oldalról.
CSak egy bajom van hogy nem tudom hogy erre felmegy e a 3.00 és 2.50 colos gumi. a 1.20x17-es felniráfra? Az nem lesz túl keskeny? mert ezek vékony felnik a maxikon szoktak lenni és a maxikon meg 2.25-ös gumik vannak. Mert a arany cometen meg 3 colos és 2.50 colos gumi van. A válaszra nagyon megköszönném!
szoktad használni azaz milyen gyakran?
Hááááááááááátttttttttttttt?http://www.strangepersons.com/...
EZ:
Na melyik a jobb a puch maxi vagy a safarid?
még nem csak elfogadták a kérelmet.

de így is kevés lesz de az vmi csak nna.
Megkaptad?
én meg most lettem rokkantnyugger
HI! Mucsai NYUGGER vagyok nem király, de örülök hogy segithettem!
ismét király vagy gombi! ami a felni ügyben kértem. és kiderült hogyinnen marha közel van.
és 25 kmre van szigetcsépen.
és ráadásul pont most rengeteg akcijjóóóó van! már a felni párban 10ezerbe jön ki....
bammeg... szegény szecskáúr....még a szecská úr megvárja a végén hogy ki csinálja meg ingyér neki....
Aúgy jogos dolog lenne képekkel dokumentálni....
én is így csináltam volna... pl lásd a előző munkáimat....
puch brosúrák, prospik. :D http://www.project76puch.com/a...
most négtem rá a googleban a imolánél hogy milyen kell. sajna nem olyan mint az enyém.
csak más.
de sztem azért nem vészes lenne ha comet telóket raknibele.
az első lengéscsillapítóról talán tudok adni.
csak tudni kellene hogy milyen kell bele?
told fel ide a képet
én mégolcsóbban és ha kell fényképesen dokumentálom mi került bele és és emnnyi értékben.
Brumo sajnálom de slick olcsóbban csinálja! :(
nemnem atótl fögg emnnyire görbe dobj képet meg ilyenekt lehet lesz bele.
cagivaaa125 holnap töltök fel.
puchinátor álljak neki kalapáccsal?
hát villát nehéz lesz találni.Egyengesd ki.
aragorn muca róluk képet leeht van
de lengéscsillapítót itt sem találok :/ puch imola gx-hez kellene tehát a tárcsafékes imolához keresnék 2 elülső lengéscsillapítót. használtan tud valaki?
ezer hála!