1.20x17 felnin a 3,00 gumi nagyon bután fog állni,még a simson felnin is nagyon bután áll pedig a simson felni 1,6x16.
3,00 guminak minimum 1,85-s felni kell.
Egy kérdés ami nagyon fontos lenne számomra! hogy rendelnék egy felni ráfot Gombi által ajánlott oldalról.
CSak egy bajom van hogy nem tudom hogy erre felmegy e a 3.00 és 2.50 colos gumi. a 1.20x17-es felniráfra? Az nem lesz túl keskeny? mert ezek vékony felnik a maxikon szoktak lenni és a maxikon meg 2.25-ös gumik vannak. Mert a arany cometen meg 3 colos és 2.50 colos gumi van. A válaszra nagyon megköszönném!
ismét király vagy gombi! ami a felni ügyben kértem. és kiderült hogyinnen marha közel van.
és 25 kmre van szigetcsépen.
és ráadásul pont most rengeteg akcijjóóóó van! már a felni párban 10ezerbe jön ki....
bammeg... szegény szecskáúr....még a szecská úr megvárja a végén hogy ki csinálja meg ingyér neki....
Aúgy jogos dolog lenne képekkel dokumentálni....
én is így csináltam volna... pl lásd a előző munkáimat....
most négtem rá a googleban a imolánél hogy milyen kell. sajna nem olyan mint az enyém.
csak más.
de sztem azért nem vészes lenne ha comet telóket raknibele.
de lengéscsillapítót itt sem találok :/ puch imola gx-hez kellene tehát a tárcsafékes imolához keresnék 2 elülső lengéscsillapítót. használtan tud valaki?
3,00 guminak minimum 1,85-s felni kell.