nincs .... Vlkinek cagiva eleffánt 125 ös vizes blokk új dugó stb stb csak komplettan eladó ! gyujtás + karbi komplett motorblokk meg 21 es elsőkerék 18 as hátsó kerék va mz hez is ara is rá lehet tenni ... vlkinek olcsón adom nononono@citromail.hu ra írjatok
ott van 3,8 cm a belső ...
de az poén hogy a papíron 1,5 col van...
de nem lehet hogy vmi elírás lehetett? mahd holnap egyik felnit kipattintom és kiderül ha oké akkor azonnal rendelek.
imént kaptam választ a krómos felnire. ezt.
EGYÉB UNI FELNI 1.20X17 KRÓMOZOTT * 310006-TW méretei:
Szélessége a gumi befogató résznél: 3,80 cm
Szélessége a peremmel együtt (külső szélesség: 5,40 cm
Lám itt az érdekesség.
mert a cometemen külsőnél 5.4 cm volt. akkor ez valszeg jó lehet e a 2,75.ös gummához...
Légszűrőnek tegyél be légszűrőszivacsot valahol lehet venni de ha nem akarsz rá költeni akkor találj egy normális szivacsot amit mondjuk kocka alakúra szabsz és a légszűrő falára merőlegesen beleteszed a gyári helyére. nem kell teletömni. úszószintet állícsd be .A gyári fogyasztása 1,6a fölött nemkéne eszegetnie.a gyertyát meg hőérték alapján meglátod meik kell a 7-es milyen színű volt?
léhszűrő nélkül nézz meg hogyí akkor is füstöl e?
persze kicsit kell várni hogy bemelegedjen.
ha melegen is füstöl akkor két dolog lehet. egyik gyenge kompresszió = hengerfúrás kell, vagy szimmeringes azaz csapágyazni kell a főtengelynél..
Szia Puchinátor!
Ez lenne a motor. Levegőszűrőnek betettem egy szivacsot de csak rontott a helyzeten. füstölt nem ment, meg asszem a gyertya is gond lehet mert az NGK BP7HS illetve BP8HS volt benne a 8-al nagyon gyenge volt (a gyári adat szerint BOSCH W7A kéne bele). most vettem NGK BP6HS-t az jó lesz szerinteted? Lehet hogy a gyertya volt a hiba? a karbit folyamatosan tisztítgatom, de semmi állítási lehetőség, olyan mintha túl sok naftát kapna. Mondom amatőr vagyok, ezért minden segítséget szívesen fogadok. Előre is köszi. Üdv
2,75 ös gumi 1,55-1,8 as felnire jó, sem kisebben, sem nagyobban nem áll normálisan.
(ez kb megfelel a 80 széles guminak)
1,20 as felnire max 2,5-ös gumit lehet felszögelni.
(vagy még azt sem:)