Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felnire (meglepő módon:) a felni szélességét vésik rá, a gumira meg a gumi szélességét

2,75 ös gumi 1,55-1,8 as felnire jó, sem kisebben, sem nagyobban nem áll normálisan.
(ez kb megfelel a 80 széles guminak)

1,20 as felnire max 2,5-ös gumit lehet felszögelni.
(vagy még azt sem:)
nincs .... Vlkinek cagiva eleffánt 125 ös vizes blokk új dugó stb stb csak komplettan eladó ! gyujtás + karbi komplett motorblokk meg 21 es elsőkerék 18 as hátsó kerék va mz hez is ara is rá lehet tenni ... vlkinek olcsón adom nononono@citromail.hu ra írjatok
Gombi megmondta a tutit vegyed megy ha kell bár nem lesz gyári ami nem gyári.
talán segit: az 1.5 coll az 38.1mm
1coll=25.4mm! Hajrá!
ott van 3,8 cm a belső ...
de az poén hogy a papíron 1,5 col van...
de nem lehet hogy vmi elírás lehetett? mahd holnap egyik felnit kipattintom és kiderül ha oké akkor azonnal rendelek.
Ilyened nincs?
és a belseje mennyi?
az 5,40 és az 5,4 szerintem ugyanaz.
imént kaptam választ a krómos felnire. ezt.
EGYÉB UNI FELNI 1.20X17 KRÓMOZOTT * 310006-TW méretei:
Szélessége a gumi befogató résznél: 3,80 cm
Szélessége a peremmel együtt (külső szélesség: 5,40 cm
Lám itt az érdekesség.
mert a cometemen külsőnél 5.4 cm volt. akkor ez valszeg jó lehet e a 2,75.ös gummához...
Légszűrőnek tegyél be légszűrőszivacsot valahol lehet venni de ha nem akarsz rá költeni akkor találj egy normális szivacsot amit mondjuk kocka alakúra szabsz és a légszűrő falára merőlegesen beleteszed a gyári helyére. nem kell teletömni. úszószintet állícsd be .A gyári fogyasztása 1,6a fölött nemkéne eszegetnie.a gyertyát meg hőérték alapján meglátod meik kell a 7-es milyen színű volt?
Jobbulást!
Gyujtás légszürő ház légszűrővel , Főtengely, Kuplung , Henger ELADÓÓÓ!
léhszűrő nélkül nézz meg hogyí akkor is füstöl e?
persze kicsit kell várni hogy bemelegedjen.
ha melegen is füstöl akkor két dolog lehet. egyik gyenge kompresszió = hengerfúrás kell, vagy szimmeringes azaz csapágyazni kell a főtengelynél..
mi történt?
omg..
A bosch fordítva számoz mint az NGK
Bocs, de épp nem volt odaállítva senki, hogy lefotózza a balesetem.
nyomsz fel képeket a blokról mien polírozva meg henger festve?:D
akkor okés és ez igy lessz ahogy irtam!
Mekkaptam.
slick irtam neked mailt!
micsináltá?
Képek?
Tedd bele, és kiderül jó e...
Mostmár nem mondhatom magamat szűznek...
Volt ma egy balesetem.
Szia Puchinátor!
Ez lenne a motor. Levegőszűrőnek betettem egy szivacsot de csak rontott a helyzeten. füstölt nem ment, meg asszem a gyertya is gond lehet mert az NGK BP7HS illetve BP8HS volt benne a 8-al nagyon gyenge volt (a gyári adat szerint BOSCH W7A kéne bele). most vettem NGK BP6HS-t az jó lesz szerinteted? Lehet hogy a gyertya volt a hiba? a karbit folyamatosan tisztítgatom, de semmi állítási lehetőség, olyan mintha túl sok naftát kapna. Mondom amatőr vagyok, ezért minden segítséget szívesen fogadok. Előre is köszi. Üdv