a benzin úszót megnézted? nem véletlenül bevizesedett? mert volt mikor nálam ez volt a baja hogy egyrész benzin és egy rész víz volt benne a pára lecsapódás miatt. Ha nem az a baja akkor fúvókadugulás esetleg.
BIZTOS kicsapta a szimeringet aztán melegen megtágulva szívgya az olajat és eltorzul a tér idő együttesén a keverékképeződés és amiatt nem jó de a forgalmi okokra hivatkozva okozva lakkozva.
Na nézd meg a szopatóját hátha az nem megy vissza teljesen a helyére vagy valami kihalt benne.
Tudna valaki segíteni nekem?
A KTM újabban azt csinálja, hogy hidegen indítva (rugásra indul) baromira pörög. Aztán jól bemelegedve meg sűrűn leáll (pl. forgalmi okból megálláskor), akkor aztán lehet rugdosni, vagy inkább toligálni, hogy hajlandó legyen elindulni újra. Fordulaton folyamatos haladásban teljesen jó. Bing 21, tű középső állásban (lejjebb-feljebb ugyanúgy megy). Régebben nem volt ilyen gond, hidegen-melegen rugásra indult, az alapjárat mindig állandó volt.
Valami ötlet, hogy mi lehet a bibi?
Ide kell a bőruha nem?Mert akkor nem megyek ki pedig lekönnyítem a 80-as vázamat aztán ihajj csuhajj meg megreszeljük fareszelővel teszük rá zuk kúlert mennybránt meg rezót és késsza 12-lóvas pályagép amúgy annyik voltak a 22-es karbis gépek szakx blokkal.Ja és 50ccm.
Na nézd meg a szopatóját hátha az nem megy vissza teljesen a helyére vagy valami kihalt benne.
http://youtu.be/2srXz6JfUeI
A KTM újabban azt csinálja, hogy hidegen indítva (rugásra indul) baromira pörög. Aztán jól bemelegedve meg sűrűn leáll (pl. forgalmi okból megálláskor), akkor aztán lehet rugdosni, vagy inkább toligálni, hogy hajlandó legyen elindulni újra. Fordulaton folyamatos haladásban teljesen jó. Bing 21, tű középső állásban (lejjebb-feljebb ugyanúgy megy). Régebben nem volt ilyen gond, hidegen-melegen rugásra indult, az alapjárat mindig állandó volt.
Valami ötlet, hogy mi lehet a bibi?
Ismeri valaki esetleg jár ide ?
Jelenleg ezt a motort hírdeti :
http://youtu.be/4VaJVDHRpvA
csak lomha dögg van
ez benne a vicc, érted...
Kmk: Kiskunlacházán motorozunk Kedvünkre.
(jó béna név, én taltlam ki.)
legközelebb ősszel lesz valamikor oktoberben.
Nem harapnak ám a csúnya cimconyosok:)